Uw woning: Hoe uw huurwoning op te knappen

De beste investering is het kopen van onroerend goed. En als dit niet uw enige flat is, zult u hem waarschijnlijk verhuren… Hoeveel je verdient hangt af van veel factoren – de stad, de buurt en natuurlijk de renovatie. Ontdek hoe u het interieur aantrekkelijk en comfortabel kunt maken zonder al te veel geld uit te geven.

Er zij meteen op gewezen dat we niet kijken naar de meest budgetvriendelijke optie, zoals vaak het geval is verzamelen door familieleden alles wat ze nog niet hebben kunnen weggooien, en dwingen meedogenloos de ellendige vierkante meters. Als je echt geen geld wilt of kunt uitgeven aan renovatie Voor uw flat, neem alleen de keuken en plaats een aantal nette, neutrale verlichtingsarmaturen.

Wees gerust u zult zeker huurders vinden voor dergelijke interieurs, aangezien veel mensen al hun eigen meubels en basistoestellen hebben. Maar als u nog steeds goed geld wilt verdienen aan uw huur, dan is het de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan reparaties.

Beknibbel niet op kranen; ze moeten jaren meegaan, anders maakt u zich voortdurend zorgen over de vervanging ervan.

 • Jacuzzi Aura wastafelmengkraan
 • De ZB1426 mengkraan van Zucchetti
 • Zucchetti mengkraan ZP7292
 • 33 501 785 mengkraan van Dornbracht

Jacuzzi Aura wastafelmengkraan.

Afwerkingsmaterialen

Afwerkingen waaruit u moet kiezen – en met kwaliteitsmaterialen Beknibbel niet op de vloer. Natuurlijk moet duur parket niet worden gelegd, maar dat is op de porseleinen tegels en fatsoenlijk laminaat te schelden. Gebruik geen tapijt of linoleum.. Deze opties zullen onaangenaam lijken voor toekomstige huurders, wat betekent dat de verhuur van de flat moeilijker zal zijn. De muren zijn het best bekleed met afwasbaar vinylbehang of verfbehang. Maar bovenal, gebruik geen zeer heldere en actieve prints- Het is niet naar ieders zin, en het kan lang duren om huurders te vinden. Laat de flat een neutrale achtergrond zijn voor comfortabel wonen.

Koffie, crème, witte of grijze muren zijn altijd een prioriteit.

 • BorasTapeter behang 2506
 • 50s Line Papers Hampstead Cloister behang van Little Greene
 • BP 3601 behang van Farrow & Ball
 • Victorian Star 100/7034 behangpapier van Cole & Son

Behang 2506 door BorasTapeter.

Meubilair

Als u uw appartement gemeubileerd positioneert, moet het uitgerust zijn met alles wat u nodig heeft. Het meubilair bestaat uit een bank, een bed, een eettafel met stoelen en natuurlijk een ingebouwde keuken. Vergeet de opslagsystemen niet Er zouden er genoeg moeten zijn. De flat moet een spiegel hebben en een droogsysteem.. touw of vouwen. Let bij het kiezen van gestoffeerde meubelen op modellen met afneembare hoezen: die blijven altijd in goede staat.


Lees ook:

 • Gang in een standaardflat: inrichting
 • Het landhuis: natuurlijk licht
 • Hoe maak je van een woonkamer een broeikas??

En misschien de beste tip van allemaal – herinrichten "als voor jezelf", heb je meer kans dat de huurder je behandelt "als een van henzelf.".

Interessante platte ontwerpen

Interieur van een project van Zi-Design plat interieur van een project van Lofting architecture Interieur van de flat uit een project van Artinstall studio
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: