10 manieren om uw huurkeuken op te knappen

De staat van een keuken in een huurwoning laat meestal veel te wensen over. Met een kleine inspanning kan de situatie echter worden verholpen door kosteneffectieve, omkeerbare veranderingen aan te brengen.


Idee van thekitchn site.com


Huurders vragen zich vaak af hoe zij hun keuken in hun tijdelijke woning kunnen inrichten zonder hun huurcontract te verbreken of hun budget in gevaar te brengen. Als je huurt, is het onwaarschijnlijk dat je de toestemming of de financiën hebt om radicale veranderingen in de kamer aan te brengen. Maar er zijn eenvoudige, goedkope alternatieven voor een volledige renovatie. Hier zijn 10 eenvoudige manieren om de keuken van uw lege flat op te knappen.

1. Hang planken en rails voor vaatwerk. Ze vergroten de opslagcapaciteit van een keuken aanzienlijk. Goedkope modellen zijn verkrijgbaar bij IKEA. Planken en andere wandopbergsystemen zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Boutgaten in de muur kunnen worden afgedicht bij verhuizing. En door de planken te schilderen, creëer je een duidelijk kleuraccent in de keuken.

2. Breng nieuw meubilair binnen. Sommige keukens zijn vrij groot maar leeg. U kunt zelfs een magnetronwagen, kookboeken en andere handige gadgets in uw keuken gebruiken als de ruimte beperkt is.

3. Verf de kasten. Het is een grote stap voor de huurder, en de verhuurder is het er misschien niet mee eens… Maar de vraag, zeggen ze, is goed besteed geld. En als je de buitenkant niet mag schilderen, is de kans groot dat hij tenminste de binnenkant wil schilderen. Als dit het geval is, kijk dan naar het volgende punt.

4. Kastdeuren verwijderen. Tijdelijke opheffing van deuren Een eenvoudige manier om uw keuken te transformeren. En het is helemaal gratis. Verwijder de deuren, versier het interieur met mooi papier of verf en schik het serviesgoed netjes.

5. Leg een nieuwe vloer. Nieuwe vloeren? Is dat niet een beetje prijzig?? Helemaal niet nodig. Als je een hekel hebt aan je keukenvloer, gebruik dan tijdelijke vinyltegels of leg een vloerkleed neer.

6. Versier de muren. Als het opnieuw schilderen van de muren niet was toegestaan, versier de keuken dan met vinylstickers of verwijderbaar behang ( bijvoorbeeld geplakt op een plaat multiplex en ingelijst ).

7. Voeg een beetje persoonlijkheid toe. Kunstwerken, textiel, prachtige collecties serviesgoed, ongewone accessoires en meubels.. Deze creëren een keuken met een karakteristieke flair die boekdelen spreekt over de keukenbezitter.

8. Het schort bijwerken. Het schort achter het werkblad en de kookplaat is soms het grootste kale muuroppervlak in de keuken. Als u het niet kunt schilderen, hang dan een tijdelijk metalen schort ( of zelfs een geschilderd dienblad ) om bijvoorbeeld magneten op te hangen.

9. Experimenteren met verlichting. Als je niet van fel licht in je keuken houdt, koop dan een tafellamp en zet die aan als je uit eten gaat. Oude verlichtingsarmaturen vervangen. Wanneer u verhuist, is het gemakkelijk om alles weer terug te zetten zoals het was, en de armaturen die u hebt gekocht mee te nemen naar uw nieuwe woonplaats.

10. Let op de details. Een roestige kraan en gerafelde handgrepen kunnen de algemene indruk van de kamer echt bederven. Richt uw keuken dus in met nieuw beslag en vervang zo nodig de mengkraan. Er zijn tal van kosteneffectieve opties.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: