Vier toptips voor de hal

De gang is het visitekaartje van een flat en verdient daarom een speciale behandeling. Doordachte inrichting, gezelligheid en functionaliteit zijn de kenmerken van de hal. De gastheren van Fine Living's Trick House show, man en vrouw uit Texas, Chip en Joanna Gaines, vertellen ons hoe we een gang moeten inrichten, waar we op moeten letten en wat we moeten accentueren.

Chip en Joanna Gaines, gastheren van 'A Trick House' Het entertainment TV lifestyle kanaal Fine Living gelooft dat het de gang is Het 'gezicht' Flats. Speciaal voor de presentatoren hebben wij enkele tips voor een slimme inrichting van deze ruimte.

Minimalisme

Voor een kleine inkomhal die er niet rommelig en log uitziet, stellen wij voor een meer ascetische stijl te kiezen. Decoratieve elementen zoals vazen, beeldjes en staande lampen kunnen een kleine ruimte overweldigen, dus wees er voorzichtig mee. Als u uw inkomhal wat minder neutraal wilt doen lijken en meer karakter wilt geven, stellen wij voor de hal uit één stuk te accentueren. De kleine details zijn het gezellige gedeelte, dus een felle lamp op de gangtafel of een exotisch wandpaneel kunnen de juiste stemming bepalen.

Het kleurenpalet

Heldere kleuren. Lichte wanden helpen om de ruimte visueel uit te breiden iedereen kent de truc. Voor zo'n kleine ruimte als een hal kan een licht kleurenschema worden gebruikt, niet alleen voor de wandbekleding, maar ook voor het meubilair. Lichte kleuren maken het geheel lichter en doen het groter lijken. Maar ondanks het feit dat wit een goede kleur is «koning." Als u een liefhebber bent van lichte tinten, raden wij u toch aan voor de andere kleuren te gaan. Het ding met wit is dat het te grillig is – Het wordt snel vuil en is moeilijk te onderhouden in zijn oorspronkelijke vorm. Probeer andere lichte kleuren te gebruiken in de hal Beige, blauw, licht lila, verdunde roze tinten.


Lees ook:

  • Gezond verstand in de gang: Ontwerp voor wonen
  • 6 tips om gasten te verrassen: breng uw entree in orde
  • Begroet de kleding: Hoe kies je het meubilair voor een kleine hal?

Heldere kleuren. Als u een fan bent van felle kleuren in uw huis, en u wilt actieve patronen gebruiken, dan is het een goed idee om met slechts één. Het meubilair moet in dit geval worden gekozen in neutrale tinten. Om de ruimte niet te overladen met "zware" spullen Probeer actieve versieringen op alle muren te vermijden, want die kunnen te opzichtig zijn en de ruimte ontsieren deel van de ruimte. Probeer een patroon te gebruiken op slechts één muur of een deel van het plafond te bedekken – dan vermijd je het gevoel in een kleine krappe kamer te zitten.

Verlichting

In kleine flats zijn er meestal geen ramen in de gangen, dus de belangrijkste en enige bron van licht zijn lampen en lampen. Als u kiest voor neutraal gekleurde lampen, raden wij u aan het accent te leggen op de muren of op accessoires om de gang te verfraaien. Het is belangrijk om te onthouden.. Hoe donkerder de tinten van de gang en hoe meer details, hoe meer licht er nodig is zodat de gang en de gang er niet te somber en smal uitzien.

Opslag

Hal – Het is een plek waar veel mensen dingen zoals fietsen, ski's en andere huishoudelijke artikelen bewaren, en je wilt de gezellige hoekjes van je huis er niet mee bederven. Vergeet echter niet dat gasten de eerste mensen zijn die deze ruimte zien, dus het is de moeite waard om uw opbergruimte zo in te richten dat deze er toch opgeruimd en uitnodigend uitziet. Opbergoplossingen kunnen tegelijkertijd mooi en functioneel zijn. U kunt bijvoorbeeld een ensemble van opbergmeubelen maken dat bestaat uit open rekken en gesloten kasten. De combinatie van deze elementen zorgt er enerzijds voor dat de ruimte niet overbelast raakt en anderzijds niet rommelig aanvoelt.

Als u zich geen nachtkastje of kastje in uw gang kunt veroorloven, probeer dan wandhaken en kleine kastjes Het belangrijkste is om een laag profiel te houden en de muren niet te overbelasten. Opbergoplossingen die de ruimte optimaal benutten, maar die de ruimte niet overvol maken met omvangrijke interieurs.

Het kiezen van uw halmeubilair

Entree gang Genesis Entree uit Genesis collectie van Turri Scopia hal 02 uit de Scopia collectie van Huelsta De Xelo hal uit de Xelo collectie van Huelsta
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Olivier

    Wat zijn enkele voorbeelden van halinrichting die een gezellige en gastvrije sfeer creëren?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: