Voor groot en klein

VitrA lanceert de nieuwe sanitaircollectie Zentrum

Zentrum- praktische oplossing voor kleine flats. De collectie omvat wastafels, wc's en bidets, die zeer weinig ruimte innemen, zelfs in een doorsnee badkamer.

Discreet ontwerp en bescheiden formaat zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. De wasbak is bijvoorbeeld zeer compact en heeft een vorm die voorkomt dat het water eruit spat. De WC-pot is verkrijgbaar in een eendelige stortbakversie. De gegoten constructie zonder deksel maakt het model optisch kleiner.

De objecten zijn gemaakt van hoogwaardig porselein, volledig geglazuurd en geëmailleerd. Het oppervlak onder de rand van de WC-pot is ook geglazuurd: dit vergemakkelijkt het schoonmaken en voorkomt dat ziektekiemen zich nestelen. De kleur van de Zentrum-artikelen traditioneel wit. Universele tinten voor elke badkamer, passend bij elke badkamerstijl.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: