Waar te gaan liggen in de zomerhitte?

De zee, het groen en het loofhout. Tribù zomercollectie bij iSaloni 2013.

Tribù – Een pionier in outdoor design. Het Belgische merk was een van de eersten die interieur en exterieur combineerde dankzij zijn meubilair met twee doeleinden: voor het huis en voor de tuin. De nieuwe meubelcollectie getoond op iSaloni- 2013, in de beste Tribù-traditie. De look is veelzijdig en de materialen zijn praktisch: metaal, teakhout en speciale stoffen voor buitengebruik.

Natuurlijke motieven in Branch tafels en stoelen van Lievore Altherr Molina. De sokkels en poten zijn gestileerd om op boomtakken te lijken, hoewel ze van aluminium zijn gemaakt. De afwerking is in zomerse kleuren: tinten van zee, wolken, gras en aarde.

De bank Visà Vis zorgt voor lange gesprekken. Comfortabele kussens en een podium voor drinkglazen. Het wordt geleverd met Visà ligstoel en stoelen vis met rieten rugleuningen. Geschreven door ontwerper Piergiorgio Cazzaniga ( Piergiorgio Cazzaniga ).

De zomer "wattle Visà serie vis echoot het decor van de nieuwe Tribù collectie zelf. Het is een Monica Armani ( Monica Armani &#41 bank en fauteuil;. Grote gebreide armleuningen en rugleuning nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: