Wijnboetiek in Cosmos Collection Altay Resort

Cosmos Collection Altay Resort is het eerste eersteklas resort in het Altaigebergte dat vijf sterren krijgt. In de loop der jaren heeft het Altay Resort herhaaldelijk de titel van beste bevestigd en professionele en industriële prijzen gewonnen.

project: BALCON studio

Projectontwerper: Asal Tukhtabaeva

Winkelgebied160 vierkante meter ruimte.

Ontwerp van een wijnboetiek op het grondgebied van Cosmos Collection Altay Resort BALCON studio won de aanbesteding van Sberbank_Ast naast vele andere bieders.

Het resort terrein is ongelooflijk mooi: Meren, fantastische panorama's van bergen en bossen. het gebouw is een mengeling van architectonische stijlen, waarbij gebruik wordt gemaakt van hout dat de sfeer van een vakantieoord op het platteland benadrukt. We wilden die sfeer in de ruimte brengen.

Het is een herontwerp project, het interieur is gemaakt volgens enkele elementen. Bijvoorbeeld de plafondlamp Moooi Meshmatics Chandelier, houten panelen met stukjes mos, en metalen hangconstructies, waarvan wij voorstelden ze opnieuw te schilderen en te verlichten.

Het hoofddoel was de renovatie van het interieur van deze boetiek, die al 10 jaar niet meer is gerenoveerd, en in die tijd zijn de technologie en het ontwerp aanzienlijk veranderd.

Het concept van de boetiek zelf – Niet alleen een plek om wijn, kaas en sigaren te kopen, maar ook een plek om de tijd door te brengen door alles te proeven.

De wijnboetiek kan worden onderverdeeld in drie zones:

1. Een gebied waar u het aanbod kunt verkennen, dat wordt bijgewerkt volgens het seizoen. Bij de receptie kunt u het personeel raadplegen en precies vinden wat u zoekt. Van het "velcom" gebied We gaan naar de proefruimte en sigarenkamer…

2.Een proeflokaal, een tafel voor wijnproeverijen, maffiaspelen en zelfs gewoon voor gezellige bijeenkomsten voor 6 tot 10 personen.

3.Ruime wijnkelder met transparante beglazing en een breed assortiment wijnen.

Als afwerkingsmateriaal hebben wij gebruikt getextureerd stucwerk, landhuisstijl.

Bij de ingang van de boetiek hebben we een grote kast geïnstalleerd in een vrij intense kleur, de bedrijfskleur van het Altay Resort.

Rookruimte voor sigaren sigarenkamer met intelligent ventilatiesysteem. Sigaren worden bewaard in speciale kasten, humidors genaamd.

De belangrijkste nadruk in het interieur – een bar voor gezelligheid, proeverijen en een gemeenschappelijke tafel voor grotere groepen.

Er werd een compleet ventilatie- en rookafzuigsysteem ontwikkeld, evenals een wijnkoelsysteem. Wij noemen het een wijnkelder, maar in werkelijkheid is het geen wijnkelder, maar een ruimte waar een speciale temperatuur en vochtigheid worden gehandhaafd.

Er werd veel aandacht besteed aan de lay-out van de flessen in de schappen onder een bepaalde hoek, zodat alles er niet alleen esthetisch maar ook commercieel uitziet.

In het interieur hebben we de reeds ingestelde lichte houttinten toegepast, maar de stijl en vorm van de productpresentatie volledig veranderd, zodat het assortiment aanzienlijk is uitgebreid en een volwaardig onderdeel is geworden van het interieur van de boetiek.

In het project zijn speciale materialen gebruikt die niet absorberen en geen geuren afgeven, zodat u kunt genieten van de echte smaken, op dit gebied is dat van fundamenteel belang.

De voorzitter van de Cosmos-groep was persoonlijk betrokken bij de coördinatie van het definitieve ontwerp 3-4 maanden.

De primaire doelstelling was om op basis van het bestaande interieur een harmonieuze moderne en functionele ruimte te creëren waar men graag tijd wil doorbrengen. Waarmee we succesvol zijn omgegaan.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: