Zakelijke oplossingen van LG

LG Electronics nam van 6 tot 8 juni deel aan de Russian Retail Week 2018, waar het een breed scala aan DigitalSignage digitale oplossingen toont, waaronder een dubbelzijdig OLED-scherm en ultrabrede displays.

LG toont verschillende retailoplossingen in een modieuze hoek. Belangrijkste producten op deze show: het ultrabrede beeldscherm LG 86BH5C, Dubbelzijdig OLED-scherm – LG 55EH5C, Beeldscherm voor het bouwen van videomuren met ultradunne rand en mat oppervlak LG 55VH7B-H.

Een ingebouwd display met hoge helderheid voor vitrines en kiosken ( voor buitenoplossingen ) LG 75XF3C Geschikt voor gebruik in direct zonlicht. Het bevindt zich in de vitrine van de LG-stand en toont duidelijk de voordelen van de retailtoepassing. Interessant is dat de display in een ruimte stond die de boetiekshowcase van de Nederlands ontwerper Dzhemal Makhmudov op de beurs nabootste, en het model was ook LG 75XF3C om zijn modeshows uit te zenden.

Geeft weer LG55VH7B-H Voor ultraplatte videowanden met een ultraplat frame vormt LG een verticale videowand met 3 displays. Kan worden gebruikt om grootschalige installaties te creëren door meerdere displays op verschillende manieren te combineren. Ideaal voor kleine ruimtes en grote zalen. Dankzij een ultraslank frame met een totale voegdikte van minder dan 2 mm kunnen klanten een opvallende en moderne videowand creëren die gemakkelijk te installeren, te onderhouden en te bedienen is. Het beeld op zo'n videowand ziet eruit als een heel. Uniformiteit van de achtergrondverlichting zorgt ervoor dat de paneelverbindingen er natuurlijker uitzien. Dankzij de antireflecterende coating kunt u reflecties van lichtbronnen merkbaar verminderen, terwijl u heldere, verzadigde kleuren behoudt.

De stand demonstreert ook de prestaties van de veelgevraagde displayserie LGSM5D, die 24/7 operationeel zijn en beschikken over een geïntegreerde mediaspeler op basis van webOS, waardoor compatibiliteit met een breed scala aan contentmanagementsoftware gegarandeerd is.

LG55EH5C Dubbelzijdig OLED-scherm maakt het mogelijk dezelfde of verschillende beelden op twee zijden van het scherm te tonen. Alle LG OLED-schermen maken heldere beelden mogelijk met diepe en verzadigde kleuren, onovertroffen contrast en maximale helderheid. De adembenemende beeldkwaliteit en het innovatieve design van LG's OLED-schermen zullen helpen een unieke ruimtelijke sfeer te creëren en nieuwe klanten aan te trekken.

LG 22SM3B Op de stand van LG dient de LG 22SM3B als POS (Point of Sale) display, die op de receptie is geplaatst.

LG 86BH5C, 86" Ultra stretch scherm Heeft een uniek formaat dat een frisse kijk geeft op bekende manieren om reclame en inhoud weer te geven. PBP ( picture next to picture ) maakt het mogelijk 2, 3 of 4 onafhankelijke beelden weer te geven en maakt zo efficiënt mogelijk gebruik van het schermformaat. Dankzij het ongeëvenaarde 58:9-beeldscherm kunt u maximale informatie weergeven met behoud van een compact formaat. Op de stand van LG werd met dit model bij de ingang een boog gemaakt van 4 displays. Bovendien zal op de stand een tweede display uit het Ultra stretch-assortiment worden gepresenteerd, LG 88BH7D, waardoor meer informatie in een niet-standaardformaat kan worden gepresenteerd.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: