Zepter scherp staal

Nieuwe collecties Felix Zepter Solingen messen van roestvrij staal.

Felix Solingen, onderdeel van Zepter, is gespecialiseerd in de productie van messen. Ze zijn gemaakt van materialen zoals hooggelegeerd CrMoV15 chroom-molybdeen-vanadiumstaal X50, Japans meerlaags Damascusstaal VG10 of hoogkoolstofstaal X65 CR13.

De messen zijn gemaakt van hoogwaardig gesmeed staal. Afhankelijk van het ontwerp kunnen ze ook worden gestempeld. De homogene en dichte microstructuur van het staal garandeert de corrosiebestendigheid van de messen en zorgt ervoor dat de messen lang scherp blijven.

Messen maken Felix- zijn handgemaakt en zorgvuldig ontworpen. De messen zijn zeer scherp, maar als ze vaak en langdurig worden gebruikt, hebben ze regelmatig onderhoud nodig. Om ze langer scherp te houden, mogen ze niet in de vaatwasser, maar moeten ze met de hand worden gewassen en gedroogd met een zachte doek.

Nieuwe Felix Zepter Solingen messen zijn beschikbaar in de Absolute ML en Masterpiece collecties.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: