12 beste creditcards met aflossingsvrije periode

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief; het is geen reclame en mag niet worden beschouwd als een leidraad voor aankoop. U moet een deskundige raadplegen alvorens te kopen.

Creditcards worden met succes gebruikt door bijna alle volwassenen in ons land. Banken ontwikkelen steeds meer interessante en gunstige producten. Deze omvatten kaarten met een aflossingsvrije periode. Zij gaan ervan uit dat de klant het geld kan gebruiken zonder rente te betalen. Bij sommige banken gaat deze periode in wanneer u uw creditcard ophaalt, bij andere vanaf de datum van de eerste uitgevoerde transactie. Sommige financiƫle instellingen stellen een concrete datum van de maand vast, die het einde van de aflossings- en betalingstermijnen markeert.

Er zijn tegenwoordig zoveel aanbiedingen dat het niet gemakkelijk is om de beste te kiezen. U kunt vertrouwen op de mening van uw vrienden en kennissen. Wij bieden het beste alternatief en rangschikken 12 kredietkaarten met aflossingsvrije periode volgens financiƫle analisten en regelmatige gebruikers van dergelijke producten.

Beoordeling van de beste creditcards met een aflossingsvrije periode

Nominatie plaats kredietkaart beoordeling
Rangschikking van de beste kredietkaarten met aflossingsvrije periode 1 “100 dagen zonder rente” – Alfa Bank 5.0
2 “120 dagen zonder rente” – Oeral Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling 4.9
3 “Element 120” – Postbank 4.8
4 “110 dagen” – Raiffeisenbank 4.7
5 “Platina – Tinkoff Bank 4.6
6 “100+” – Promsvyazbank 4.5
7 “Alles is mogelijk” – Rosbank 4.4
8

latinum – Russian Standard Bank

4.3
9 “Gold Card – Sberbank 4.2
10 “Voorschot voor alles” – Vostochniy bank 4.1
11 “Gewoon een creditcard” – Citibank 4.0
12 “Credit Card – Renaissance Credit 3.9

“100 dagen zonder rente” – Alfa-Bank

Beoordeling: 5.0

De eerste plaats wordt ingenomen door de kaart, die alle noodzakelijke voorwaarden voor een nuttig gebruik zowel tijdens als na de aflossingsvrije periode in zich verenigt. De aanvraag wordt snel verwerkt en de bestaande klanten van de bank krijgen binnen enkele minuten antwoord. Uitgifte is mogelijk voor RF-burgers met een minimuminkomen van 5000 roebel. per maand. Indien u dat wenst is het mogelijk om de kant-en-klare plastic drager thuis te laten bezorgen.

De rentevrije periode is 100 dagen geldig. Gedurende deze tijd kunt u aankopen doen, diensten betalen en geld opnemen. Beperking: 50000 roebel per maand – gratis. De maximumlimiet is afhankelijk van de kaartstatus. Het kan naar goeddunken van de bank worden verhoogd in geval van gewetensvolle nakoming van verbintenissen. Na de aflossingsvrije periode begint de rente van 23,99% per jaar. Dankzij de mobiele applicatie en internetbankieren kunt u alle transacties online uitvoeren en altijd de stand van uw rekening volgen.

De nadelen omvatten het gebrek aan bonussen voor het winkelen. Maar de pluspunten wegen op tegen dit nadeel. De leners wezen vooral op de lange aflossingsvrije periode voor alle soorten transacties, inclusief geldopnames, de hoge limiet, de optimale rentevoet, het snelle besluit tot uitgifte van de kaart en het gratis storten van geld via verschillende methoden in elke regio van het land. Meer informatie is online beschikbaar of per telefoon: 8800200 00 00.

“120 dagen zonder rente” – Oeral Bank of Reconstruction and Development

Beoordeling: 4.9

De tweede plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de creditcard met 120 dagen rentevrij gebruik. Deze periode wordt opnieuw verlengd bij volledige terugbetaling. Men heeft alleen een RF-paspoort nodig indien het gevraagde bedrag niet hoger is dan 100000 roebel. Leeftijd van de kredietnemer: van 19 tot 75 jaar. Maximumgrens – 300000 . De kaart is onmiddellijk beschikbaar, dus zodra u een positief antwoord ontvangt, kunt u deze nog dezelfde dag ophalen bij uw dichtstbijzijnde Postbank-kantoor of thuis laten bezorgen. Gratis uitgifte en jaarlijks onderhoud.

De cashback voor alle aankopen is 1%. Klein, maar fijn, maar het aflossingsbedrag per maand en jaar is niet beperkt. De respijtperiode geldt voor alle transacties. Geld kan worden opgenomen in eigen geldautomaten en geldautomaten van derden. Aansluiting op internetbankieren en mobiele applicatie is gratis. Met de handige opties kunt u de status van de rekening volgen en niet vergeten op tijd te betalen.

De houders merken op dat zonder bewijs van inkomen de rente begint bij 31%. Als u het desbetreffende document indient, wordt het aanzienlijk verminderd. De kaart wordt door veel klanten gewaardeerd. De aflossingsvrije periode is een van de langste op de markt voor financiƫle diensten. Dezelfde dag geld opnemen is een absoluut pluspunt voor wie dringend geld moet lenen. Gratis contactnummer: 8800100 02 00.

“Element 120” – Postbank

Beoordeling: 4.8

Derde plaats op de ranglijst – kredietkaart met een aflossingsvrije periode van 4 maanden. De Bank is pas opgericht, maar is er al in geslaagd voordelige financiĆ«le producten aan te bieden voor alle categorieĆ«n burgers, inclusief gepensioneerden. De aanvraag wordt online afgegeven. U kunt de kant-en-klare kaart ontvangen in elk postkantoor of bankkantoor. Beschikbare limiet: tot 1.500.000 roebel. Het wordt berekend op basis van de individuele beoordeling van de kredietnemer.

Aan het einde van de aflossingsvrije periode loopt de rente op tot 27,9% per jaar. Als de lener het bedrag niet binnen 120 dagen volledig terugbetaalt, moet hij/zij 22,9% betalen voor het uitstaande bedrag. Punten worden niet gecrediteerd voor aankopen. Geld opnemen bij ATM’s van Post Bank of VTB groep is gratis. Terminals van derden zullen 5,9% in rekening brengen voor de dienst.

Klanten noemden snelle uitvoering, mogelijkheid tot verlenging van de rentevrije periode na tijdige terugbetaling, bescherming van online aankopen tegen verlies of beschadiging, wijziging van de datum van verplichte betalingen naar eigen goeddunken, een van de hoogste maximumlimieten onder de vergelijkbare aanbiedingen. Gratis telefoonnummer voor alle regio’s van de Nederlands Federatie: 8800550 07 70.

“110 dagen – Raiffeisenbank

Beoordeling: 4.7

110 dagen

Een eervolle vierde plaats op de ranglijst gaat naar de kredietkaart die zowel door gewone houders als door financiƫle marktanalisten wordt aanbevolen. U kunt alle aankopen onmiddellijk en zonder rente betalen zodra u de kaart in het bankkantoor ontvangt. Het onderhoud is gratis voor uitgaven van ten minste 8.000 roebel. per maand. Als niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, wordt 150 roebel van de rekening afgeschreven. Limiet wordt bepaald na evaluatie van de solvabiliteit van de cliƫnt. Het bedrag varieert van 15000 tot 600000 roebel. Een kleine limiet vereist geen bewijs van inkomen.

De minimumbetaling bedraagt ten minste 4% van het reeds uitgegeven bedrag. Er worden bonussen toegekend voor aankopen, die kunnen oplopen tot 30% bij toepassing bij partnerbedrijven van de bank. De kaart biedt contactloze betalingstechnologie. Mobiele toepassing is ook beschikbaar. Na de aflossingsvrije periode begint de rente vanaf 29%.

De leners waren tevreden met de verstrekte voorwaarden. Behalve het paspoort van de Nederlands Federatie zijn geen aanvullende documenten vereist. De bank kan de rente verlagen als de aanvrager een bankverklaring van inkomsten overlegt. Het voordeel is ook dat de registratie in de regio waar de kaart wordt aangevraagd en ontvangen niet verplicht is. Eventuele vragen worden beantwoord door de operatoren op het nummer 8800770 75 62.

“Platinum” – Tinkoff Bank

Beoordeling: 4.6

Platina - Tinkoff Bank

De vijfde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de kredietkaart, waarvan het voordeel door veel kredietnemers werd gewaardeerd. Het eerste en onbetwistbare voordeel is dat u een kant-en-klare plastic drager kunt krijgen op een willekeurige plaats, zonder dat u de kantoren van de financiƫle instelling hoeft te bezoeken. De online aanvraag wordt onmiddellijk verwerkt. Alleen een Russisch paspoort is vereist bij ontvangst. De maximaal mogelijke limiet is 300000 roebel. De aflossingsvrije periode duurt 55 dagen. En de termijn wordt verlengd tot 120 dagen voor de terugbetaling van leningen bij andere financiƫle instellingen.

Bij aankoop van goederen en diensten bij partnerwinkels bedraagt het afbetalingsplan maximaal 12 maanden. De rente na de aflossingsvrije periode begint bij 12%. Gratis herladen met contant geld of overschrijving van andere kaarten. Opname is mogelijk bij elke geldautomaat, maar u moet er wel voor betalen. De mobiele app wordt beschouwd als een van de beste en is zelfs voor inactieve gebruikers begrijpelijk. Hiermee kunt u uw rekening beheren en allerlei betalingen doen.

Volgens de feedback is de kaart zeer gunstig voor het uitvoeren van verschillende transacties. Het geld kan worden gebruikt om schulden bij andere banken met een hogere rente af te lossen en om eventuele aankopen op afbetaling te doen. Het nadeel is de opname van een geldbedrag. Telefoon: 880055 77 78.

“100+ – Promsvyazbank

Beoordeling: 4.5

100+

De zesde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door het kredietproduct dat 100 dagen rentevrij gebruik biedt. De aflossingsvrije periode wordt verlengd bij volledige aflossing van de schuld. Verplichte betaling binnen 100 dagen is 5% van het uitgegeven bedrag. De maximale limiet is 600.000 roebel. Leeftijd kredietnemer: vanaf 21 jaar. Tot 100.000 roebel. U hebt alleen een paspoort van de Nederlands Federatie nodig; bij hogere bedragen zijn permanente registratie in de regio waar de bank is gevestigd, ten minste 1 jaar werkervaring en 2 contacttelefoonnummers vereist.

Rentevoet – vanaf 26,5%. De mobiele app is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de geactualiseerde faciliteit voor internetbankieren kan men te allen tijde op de hoogte blijven van zijn financiĆ«le zaken en eventuele transacties uitvoeren zonder het huis te verlaten. Kosten van de dienst – 1190 roebel. meer dan een jaar.

Klanten merkten op dat het aftellen begint vanaf de eerste aankoop en niet vanaf de dag dat de kaart wordt opgehaald. De bank stelt geen verplicht bestedingsbedrag vast, zodat de cliƫnt het geleende geld elke maand kan gebruiken zonder na te denken over beperkingen. Aan de positieve kant benadrukten zij de mogelijkheid om de kaart uit te geven met een gepersonaliseerd ontwerp. Deze dienst kost slechts 333 roebel. U kunt elke vraag stellen op de website of per telefoon: 8800333 03 03.

“Alles is mogelijk” – Rosbank

Beoordeling: 4.4

De populaire Can Anything creditcard is de zevende op de ranglijst. De limiet verschilt van veel andere aanbiedingen en kan oplopen tot 1 miljoen. Euro. De aanvraag wordt online verstuurd. Geen lange wachttijd voor een antwoord. Bij een positieve beslissing wordt de kaart 3-5 dagen later in het kantoor van de financiƫle instelling afgegeven. Gratieperiode biedt 62 dagen rentevrij winkelen. Dit geldt ook voor opnames in contanten.

De rente begint vanaf 26,9% per jaar. Bij geldopname via geldautomaten wordt 4,9% van het bedrag opgenomen, maar niet minder dan 290 roebel. Limiet geldopname: 500 duizend roebel. per dag. Als u een omzet van 180.000 roebel over 12 maanden hebt, hebt u alleen een Russisch paspoort nodig., er zijn geen servicekosten, indien minder dan dit bedrag, dan is het tarief 890 roebel. De cashback is vastgesteld op 1%. Bij de keuze van een bepaalde categorie van goederen stijgt het tot 10%. En het kan naar believen worden veranderd op maandelijkse basis…

De kaart maakt contactloze betalingen mogelijk. SMS-informatie wordt betaald en bedraagt 60 roebel vanaf de tweede maand van het leninggebruik. De kredietnemers hebben erop gewezen dat de aflossingsvrije periode voor alle transacties geldt; als de schuld te goeder trouw wordt terugbetaald, wordt zij verlengd. Telefoonnummer voor verbinding met een operator: 8800200 54 34.

Nederlands Standaard Bank

Beoordeling: 4.3

Platinum door Russian Standard Bank

De kredietkaart, die een van de populairste financiƫle producten van de bank is geworden, neemt de achtste plaats in op de ranglijst. Het kan worden ontvangen door elke RF-burger van ten minste 21 jaar oud. Het maximumbedrag is 300000 roebel. De kaart kan niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland worden gebruikt. Geldopname is mogelijk bij alle geldautomaten wereldwijd. De aflossingsvrije periode duurt 55 dagen. Verder is de rentevoet vastgesteld op 21,9%. Onderhoud is 499 roebel. jaarlijks.

Met de kaart kunt u alle goederen op afbetaling kopen. Het is maximaal 12 maanden geldig. Bij contact met de partners van de bank loopt de cashback op tot 30%. Stortingen kunnen worden verricht op elke voor de klant geschikte wijze. De dienst is gratis. Mobiele en internetbanken verruimen de mogelijkheden voor de gebruiker om online transacties te verrichten en de rekening te beheren. Er zijn geen kosten verbonden aan activering en gebruik van de kaart. Contactloze betaling is voorzien.

Volgens de beoordelingen neemt het hele proces van aanvraag tot ontvangst van de kaart niet veel tijd in beslag. Als u het wilt, kunt u het per koerier thuis laten bezorgen. De Bank is loyaal aan de leners, er is geen groot pakket documenten nodig. Bel vanuit alle regio’s van de Nederlands Federatie gratis nummer: 8800200 62 00.

“Gold Card – Sberbank

Beoordeling: 4.2

Op de negende plaats in de ranglijst staat de creditcard, waarvan de voorwaarden veel categorieƫn leners tevreden stellen. Een aanvraag wordt ingediend via online communicatie en er wordt ook een antwoord gestuurd. De houders van betaal- en debetkaarten krijgen 100% goedkeuring. Registratie duurt enkele minuten. Tot 600.000 roebel. Geen onderhoudskosten. De klant kan gedurende 50 dagen aankopen doen, het geleende geld terugbetalen en de aflossingsvrije periode verlengen. Het is niet van toepassing op geldopnames.

De rentevoet wordt vastgesteld op basis van de beoordeling van de kredietnemer en begint bij 23,9%. Het is mogelijk om transacties te doen via een mobiele app of internetbankieren. Cashback op aankopen. Bedankt bonusprogramma wordt erkend als een van de beste beloningsregelingen voor klanten. De punten kunnen worden gebruikt om aankopen en diensten te betalen in een uitgebreid netwerk van partnerbedrijven.

Volgens beoordelingen is de creditcard handig voor betalingen zonder contant geld, waarbij u veel geld kunt besparen en een deel van het uitgegeven bedrag terugkrijgt. De afgifte van een plastic drager is snel, de rekening is gemakkelijk en toegankelijk te beheren; de kaart ontvangt maandelijks met behulp van een SMS informatie over het saldo en het bedrag van de volgende afbetaling. U kunt gedetailleerde informatie krijgen over de “Gouden Kaart” door te bellen naar het gratis nummer voor alle mobiele telefoons in Nederland: 900.

“Voorschot voor alles” door Vostochniy bank

Beoordeling: 4.1

Voorschot voor alles

Het bankproduct dat 90 dagen respijt biedt voor rentevrij gebruik van geleend geld staat in onze top-12 van beste creditcards. De transacties omvatten aankopen van goederen en diensten en opnames van contant geld. De aanvraag kan online worden ingediend. De limiet is maximaal 300.000 roebel. Minimum bedrag 55K. RUR. kan worden verhoogd door te goeder trouw de contractuele voorwaarden na te leven.

Voor uitgifte tot 100000 roebel. Je hebt alleen het Nederlands paspoort nodig. Is de kredietnemer ouder dan 26 jaar, dan is er geen bewijs van inkomen nodig om een hoge limiet te verkrijgen. De vergoeding voor de afgifte van de kaart bedraagt 1000 roebel. De tarieven beginnen bij 28,9%. Er worden kosten in rekening gebracht voor het opnemen van contant geld via een geldautomaat. Bonussen voor aankopen worden niet verstrekt. Gratis betalingstechnologie wordt uitgevoerd.

Als voordelen werden genoemd de mogelijkheid om een extra kaart voor zichzelf of voor een persoon ouder dan 14 jaar te verkrijgen, gratis aansluiting en gebruik van internet- en mobiel bankieren, en een lange aflossingsvrije periode. Voor het aanbevelen van vrienden en voor elke nieuwe klant worden 1000 bonussen bijgeschreven op de rekening. Bel voor meer informatie het informatiecentrum op 8800100 71 00.

“Simply Credit Card – Citibank

Beoordeling: 4.0

Simply-kredietkaart - Citibank

Op de elfde regel van de rating staat een kredietkaart die gewaardeerd zal worden door degenen die liever zonder contant geld betalen en degenen die contant geld in handen moeten krijgen. Na het verzenden van de aanvraag komt het antwoord binnen enkele minuten. De maximumlimiet is vastgesteld op 300000 roebel voor nieuwe klanten. Debetkaarthouders kunnen verwachten tot 1000000 roebel uit te geven. De rentevrije periode duurt 50 dagen.

De rente begint vanaf 20,9%. Geld kan worden opgenomen bij alle geldautomaten in de Nederlands Federatie, zonder beperking van het bedrag en zonder kosten. De klant hoeft niet te betalen voor het onderhoud van de kaart. Er zijn geen boetes voor achterstallige verplichte betalingen. Voor aankopen zonder contant geld restitutiebonussen tot 20% van het bedrag. Met een speciale applicatie kunnen de Moskovieten betalen voor reizen met het openbaar vervoer. De vergoeding voor deze dienst is 65 roebel. per maand.

De onbetwistbare voordelen zijn de snelle uitvoering van de kaart online en de verschillende manieren om ze te verkrijgen: in het bankkantoor, de postkantoren of via een koerierdienst. Het nadeel is dat het inkomen van de lener ten minste 30.000 roebel moet bedragen. per maand, en het moet worden gedocumenteerd. Operators beantwoorden eventuele vragen op: 8800700 38 38.

“Credit Card Renaissance

Beoordeling: 3.9

Renaissance Credit Card

Voltooi de rating met een kredietkaart die onmiddellijk na goedkeuring kan worden verkregen in een nabijgelegen filiaal van de bank. Ze bevinden zich in alle belangrijke regio’s van het land en er zijn er momenteel meer dan 150. Geen commissie voor registratie en service. Maximale limiet is 200000 roebel. De klant moet een Russisch paspoort en een tweede identiteitsbewijs overleggen. De aflossingsvrije periode duurt 55 dagen. Het is hernieuwbaar zodra de schuld is afgesloten. Aan het einde van de herhalingsperiode begint de rente van 24,9%.

De opname van fondsen is betalend en bedraagt 2,9%. Het beloningsprogramma houdt in dat punten worden verdiend voor aankopen bij partnerbedrijven van de financiƫle instelling. Ze kunnen oplopen tot 20% van het uitgegeven bedrag. Contant geld kan worden gestort bij elke geldautomaat in het land. Het is ook mogelijk om uw rekening op verschillende manieren op te waarderen.

Klanten merken duidelijke mobiele applicatie op, via welke account monitoring en online transacties plaatsvinden. Veel mensen zeiden dat dit een van de beste aanbiedingen is voor snel krediet met onmiddellijke kaart op de dag van de aanvraag. Geen uitgebreid papierwerk vereist. Telefoonnummer contactpersoon: 8800200 09 81.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: