17 beste creditcards met cashback

*Een overzicht van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. VĆ³Ć³r de aankoop is het noodzakelijk een specialist te raadplegen.

Creditcards zijn niet langer alleen een bron van geleend geld waarover rente moet worden betaald. Ze zijn een financieel product met voordelen geworden. Deze omvatten kaarten waarop bonussen worden terugbetaald nadat aankopen en diensten zijn gedaan. En het kan niet alleen kleding, schoeisel, huishoudelijke artikelen… Het gaat allemaal over het kopen van brandstof bij tankstations, vlieg- en treintickets, reisbonnen en een heleboel andere nuttige dingen.

De grootte van een cashback kan variƫren. Meestal varieert het van 1 tot 10%. Maar het hangt allemaal af van de voorwaarden van het gekozen programma, dat de bank bepaalt. Onze beoordeling verzamelt 17 beste creditcards met cashback, die naar de mening van financiƫle analisten en kaarthouders het handigst en voordeligst zijn om te winkelen en voor diensten te betalen.

Beoordeling van de beste creditcards met cashback

Nominatie plaats kredietkaart beoordeling
Beste creditcards met cashback op alle aankopen 1 “Tinkoff Bank’s Platinum 5.0
2 “120 dagen zonder rente” Urals Bank for Reconstruction and Development 4.9
3 Gold Home Credit Bank 4.8
4 “Touch Bank Credit Card 4.7
5 “Mijn voorwaarden” VTB 24 4.6
6 “SOVKOMBANK Halva 4.5
7 “Smart Card door Otkritie Bank 4.4
Beste creditcards met cashback op reizen 1 ALLE lucht
 • Tinkoff Bank
 • 5.0
  2 “Kaart van de wereld zonder grenzen “Promsvyazbank 4.9
  3 Travel Rewards Raiffeisenbank 4.8
  4 “Traveler’s card” Vostochny Bank 4.7
  5 Travel Bank Otkritie 4.6
  Beste cashback-creditcards bij benzinestations 1 Cash Back Alfa Bank 5.0
  2 Drive Tinkoff Bank 4.9
  3 “Alles is mogelijk” Rosbank 4.8
  4 “Sberbank Premier” Sberbank 4.7
  5 “RosselhozBank’s Host Credit Card 4.6

  De beste creditcards met cashback op alle aankopen

  “Platinum” door Tinkoff Bank

  Beoordeling: 5.0

  De eerste plaats wordt ingenomen door de kaart, die zowel geschikt is voor winkelliefhebbers als voor actieve reizigers. Cashback op aankopen bij partnerbedrijven bereikt 30%. Het is mogelijk om de huurkoop voor maximaal 12 maanden te gebruiken. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt de lener de kant en klare kaart op een willekeurig adres waar deze per koerier wordt afgeleverd. Je moet alleen een RF paspoort hebben. Maximale kredietlimiet: 300.000 roebel.

  De aflossingsvrije periode geldt voor 55 dagen. De periode kan worden verlengd tot 120 dagen na afsluiting van de bestaande leningen bij andere banken. Mobiele app wordt erkend als de meest succesvolle. Het is beschikbaar om de financiƫn van elke gebruiker te beheren. De minimale maandelijkse betaling is 8% van het uitgegeven bedrag. Fondsen kunnen op elke manier worden gestort zonder commissiekosten.

  Bonussen “Bravo” geven u de mogelijkheid om treinkaartjes, restaurant- en cafĆ©rekeningen te betalen zonder gebruik te maken van krediet of eigen middelen. Ze worden automatisch gecrediteerd bij elke aankoop. Punten worden ingewisseld in Euro tegen een koers van 1 op 1. Klanten waarderen al lang de universele kenmerken van de kaart. Hiermee kunt u alle niet-contante transacties uitvoeren en tegelijkertijd aanzienlijke bedragen terugstorten op de rekening.

  “120 dagen zonder rente” Urals Bank for Reconstruction and Development

  Beoordeling: 4.9

  De tweede plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de kredietkaart, die de houders verschillende gunstige voorwaarden biedt. Degenen die geĆÆnteresseerd zijn in het plan op afbetaling zullen blij zijn met de lange termijn. De cashback wordt gecrediteerd ongeacht de plaats van aankoop. Dit betekent dat de klant niet gebonden is aan een bepaalde partner van de bank, maar elke winkel kan kiezen die hij wil. Het vergoedingsbedrag is altijd hetzelfde en bedraagt 1%. De kaart kost niet veel tijd om uit te geven. Russisch paspoort is voldoende. U kunt de kaart desgewenst thuis laten bezorgen.

  De limiet wordt vastgesteld op basis van de individuele beoordeling van de kredietnemer. Het maximaal mogelijke bedrag is 300.000 roebel. Kaartonderhoud is gratis voor klanten met een omzet van meer dan 150.000 roebel, en gratis voor klanten met minder dan dat bedrag – 1.900 roebel. Een aflossingsvrije periode van 120 dagen. Wanneer het vervalt, wordt er rente opgebouwd van 27% per jaar.

  De kredietnemers waren tevreden met de aangeboden rentevoet. 4 maanden zonder rente dekken alle verrichtingen, inclusief geldopname. De terugbetalingsvoorwaarden behoren tot de meest duidelijke onder vergelijkbare producten. Cashback is onbeperkt in bedrag. Uw punten worden omgezet in Euro. Op de 20e van elke maand wordt het automatisch op de lopende rekening bijgeschreven.

  Gold Home Credit Bank

  Beoordeling: 4.8

  Gold Home Credit Bank

  Een interessant financieel aanbod, geliefd bij veel kredietnemers, neemt de derde plaats in op onze ranglijst. Met de Gold-kaart krijgt u tot 10% cashback op aankopen in het partnernetwerk van winkels, 3% – voor betalingen in cafĆ©s, restaurants, benzinestations. 1% wordt gecrediteerd op alle aankopen bij alle winkels in het hele land. Het kan in supermarkten of online winkels zijn. De terugbetaalde bonussen worden 1 op 1 ingewisseld voor Euro en kunnen opnieuw worden gebruikt.

  De kaart wordt zeer snel afgegeven en vereist geen inkomensverklaring of borgstelling. Maximale limiet is revolverend. 300.000 roebel. Renteloze aflossingsvrije periode van 51 dagen. Dan begint de rente te lopen, vanaf 19,9%. De kaart bevat vele opties, die de lener extra gemak bieden. Het is een snelle heruitgifte van een verloren plastic drager, medische behandeling en juridische bijstand op reis.

  Mobiele toepassing, sms-notificatie en internetbankieren zijn gratis. Geldopname met rentebetaling. Maar tijdens de aflossingsvrije periode is deze dienst gunstiger voor de klant. Geen grote nadelen volgens de feedback. Naast het aangeboden tarief vonden veel mensen het uiterlijk van de kaart goed.

  “Touch Bank Credit Card

  Beoordeling: 4.7

  Credit card

  Een eervolle vierde plaats op de ranglijst gaat naar de kredietkaart, die indien nodig zeer snel kan worden ingesteld. De onlinedienst verwerkt de aanvraag en informeert over de beslissing. Indien de betalingscapaciteit van de kredietnemer als hoog wordt beoordeeld, bedraagt het maximumbedrag 1000000 roebel. De rente begint vanaf 12%. De aflossingsvrije periode duurt 61 dagen. Standaardvereisten: staatsburgerschap van de Nederlands Federatie, leeftijd van 21 jaar en ouder, permanente registratie. Er zijn geen aanvullende documenten nodig.

  Een cashback van 1% wordt gecrediteerd voor aankopen en diensten. Hogere korting is beschikbaar wanneer de specifieke categorie wordt geselecteerd waarvoor grote betalingen worden gedaan. Het bereikt 3%. De rekening kan op elke geschikte manier worden aangevuld. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Het jaarlijkse onderhoud is gratis, op voorwaarde dat ten minste 30.000 roebel als lening wordt goedgekeurd.

  De kaarthouders merkten op dat het tarief van de kaart niet alleen in het voordeel van de bank is, maar hen echt de mogelijkheid biedt om te besparen op aankopen en deze niet uit te stellen bij gebrek aan eigen middelen. Het programma combineert een hoge limiet, lage rente, een lange aflossingsvrije periode, een uitgebreid partnernetwerk van winkels en gunstige cashback.

  “Mijn voorwaarden” VTB 24

  Beoordeling: 4.6

  De vijfde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door een creditcard van een van de meest stabiele en betrouwbare banken van het land. Cashback van alle aankopen is 1%. Het verhoogt tot 5% als u een bepaalde categorie kiest. De klant kan dit eenmaal per drie maanden wijzigen en krijgt een deel van het uitgegeven bedrag teruggestort op de rekening. 100% goedkeuring voor de uitgifte wordt gegeven aan de salariskaarthouders. U hoeft geen bewijs van inkomen te leveren wanneer u de kaart aanvraagt. Basisvoorwaarden: leeftijd 21 jaar of ouder en permanente registratie.

  Maximumgrens – 750000 roebel. De betaling kan worden verricht op verschillende manieren die de houder het beste uitkomen. Gratieperiode duurt 50 dagen. De rente begint vanaf 26%. De jaarlijkse onderhoudskosten zijn vastgesteld op 3600 roebel. De minimale maandelijkse betaling mag niet minder zijn dan 5% van het uitgegeven geld. Geldopnames worden in rekening gebracht. Provisie in eigen en externe geldautomaten is 3,9%.

  Aanvullende opties zijn gratis verzekeringsprogramma’s, conciĆ«rgeservice, mobiele applicatie en online bankieren. Leners noemden minimaal papierwerk, hoge limiet, goede bonusprogramma’s van de partners, terugbetalingen voor alle soorten aankopen, begrijpelijke cashback-voorwaarden.

  SOVKOMBANK “HALVA”

  Beoordeling: 4.5

  Op de zesde plaats staat de zeer populaire creditcard, die al door veel Nederlands leners wordt gebruikt. Het biedt een van de beste afbetalingsprogramma’s. Afhankelijk van de partnerwinkel kan dit tot 12 maanden duren. Aan het einde van de periode bedraagt de rentevoet 10% per jaar. De cashback wordt gecrediteerd voor elke aankoop tot 6%. Maar deze dienst is beschikbaar als u uw eigen geld gebruikt in plaats van geleend geld… Super bonus “Favorite Shopping” geeft u de mogelijkheid om 35% van het uitgegeven bedrag terug te krijgen.

  De aanvraag wordt onmiddellijk verwerkt. Kaartuitgifte, registratie en levering bij de klant thuis zijn gratis. De limiet wordt individueel berekend. Het maximumbedrag is 350000 roebel. In geval van loyale samenwerking met de bank en niet-naleving van de contractuele voorwaarden kan de kleine limiet naar boven worden verhoogd.

  Persoonlijk profiel toont alle uitgevoerde transacties. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de applicatie. Volgens de beoordelingen is de kaart gunstig voor actieve kopers, die niet alleen het ding dat ze leuk vinden kunnen kopen zonder er meteen voor te betalen, maar ook bonussen krijgen. Veel mensen noemden de loyaliteit van de bank aan de leners, minimaal papierwerk…

  “Smart Card Otkritie Bank

  Beoordeling: 4.4

  De zevende kaart onderscheidt zich niet van de rest en biedt vrij standaardvoorwaarden voor houders. De maximale limiet van de kaart is 300.000 roebel. Bij langdurige en gewetensvolle samenwerking kan het worden verhoogd tot 500000 roebel. De rentevrije periode duurt 55 dagen. Als het vervalt, begint de rente te lopen… Rentevoet – vanaf 19,9%. De kaart wordt uitgegeven via de website. Na afgifte wordt de geprepareerde plastic drager per koerier gratis afgeleverd op het adres van de lener.

  Jaarlijkse service – geen kosten. U kunt uw rekening op elke manier aanvullen. Ook hiervoor wordt geen rente in rekening gebracht. Contante korting tot 3% van elke aankoop. Tijdens promotiecampagnes bereikt het 6%, wat vooral gunstig is voor actieve shopaholics. Mobiele app en internetbankieren worden uitgegeven en bediend zonder betaling. Ze zijn zeer handig en duidelijk, maken het mogelijk snel transacties uit te voeren en altijd op de hoogte te zijn van het saldo van de rekening.

  U moet 4,9% betalen (maar niet minder dan 490 roebel) voor geldopnames uit geldautomaten. Voor overschrijvingen naar een kaart van een andere financiƫle instelling gelden dezelfde voorwaarden. Dit is het enige nadeel dat door klanten naar voren wordt gebracht. Voor het overige waren zij volledig tevreden met de kaart.

  De beste kredietkaarten met cashback voor reizen

  ALLE LUCHT
 • Tinkoff Bank
 • Beoordeling: 6.0

  ALL Air<li></div><p>nes Tinkoff Bank” src=”/images/diensten/9511666197251-8217.jpg” height=”400″ title=”ALL Air</p><li>Tinkoff Bank”><p>De eerste plaats in deze ratingcategorie ging naar een creditcard van een van de populairste banken onder Russen. Zij heeft verschillende financiĆ«le producten ontwikkeld die niet alleen gunstig zijn voor de bank, maar ook voor de kredietnemers zelf. Voor actieve reizigers is de kaart ontworpen om economische voordelen toe te voegen aan het reizen. De maximale limiet is 700.000 roebel.</p><p>De cashback bedraagt 10% voor hotel- en autoverhuur, 5% voor trein- en vliegtickets via de gespecialiseerde dienst van de bank en 3% voor andere websites. De verzamelde mijlen worden omgezet in bonussen die ook kunnen worden besteed aan uw favoriete type vakantie – reizen over de hele wereld. Wanneer u aankopen doet in online winkels, restaurants, cafĆ©s, supermarkten, wordt 2% teruggestort op uw rekening. De aflossingsvrije periode is 50 dagen. Het betekent dat u geld kunt lenen zonder rente te betalen en cashback krijgt.</p><p>De rente begint vanaf 15%. Leners merkten op dat de kaart een gratis reisverzekering biedt. Het bevat ook opties voor actieve vakanties. De polis kan elk jaar worden verlengd en bespaart veel geld. Veel mensen benadrukten de hoge limiet, optimale rente, handige mobiele app voor het beheren van financiĆ«n.</p><h3> “Kaart van de wereld zonder grenzen” Promsvyazbank</h3><p>Beoordeling: 4.9</p><div style=Promsvyazbank Wereld Zonder Grenzen Kaart

  Op de tweede plaats staat een internationale bankkaart die wereldwijd geldig is. De cashback bedraagt 3% van elke 100 roebel die wordt besteed aan reizen en aankopen in het buitenland. Mijlen worden omgezet in Euro tegen een verhouding van 1:1. Als u genoeg geld hebt gespaard, kunt u trein- en vliegtickets volledig betalen, een hotel boeken, rondleidingen kopen, en Promsvyazbank is niet beperkt tot partnerbedrijven, zodat reizigers kunnen kiezen bij wie ze diensten kopen.

  De reisverzekering dekt alle medische kosten wanneer u naar het buitenland reist en de klant betaalt er niets voor. Maximaal beschikbare limiet: 600000 roebel. Tot 100.000 RSD en 100.000 geldautomaten wordt een vast jaarlijks bedrag in rekening gebracht. Euro. De lener heeft alleen een Russisch paspoort nodig. Rentevoet – vanaf 26,5%. De aflossingsvrije periode is voor 55 dagen rentevrij gebruik. Voor de jaarlijkse dienst wordt een vast bedrag van 1990 roebel in rekening gebracht. Het omvat sms-informatieservice en kaartvervanging.

  Volgens beoordelingen is het een van de beste kaarten voor actieve reizigers. Een onbetwistbaar voordeel was de mogelijkheid om 100% met punten te betalen zonder contant geld te gebruiken, de snelle ontvangst van de kaart, de gratis overschrijving via internetbankieren.

  Travel Rewards Raiffeisenbank

  Beoordeling: 4.8

  Travel Rewards Raiffeisenbank

  Brons van de rating gaat naar premium creditcard die veel Nederlands reisliefhebbers al konden waarderen. De verzamelde bonussen van alle aankopen kunnen worden gebruikt om tickets te kopen voor meer dan 380 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, treinkaartjes voor reizen binnen Nederland, om hotels en auto’s te huren. 1 punt wordt gecrediteerd voor elke 30 roebel die wordt uitgegeven. Cashback op aankopen in 4000 partnerwinkels bereikt 30%. Uitgifte en jaarlijks onderhoud kost 2990 roebel. Het maximumbedrag is 600000 roebel.

  U krijgt 52 dagen om het geld te gebruiken zonder commissies en rente, daarna – tegen de vaste rente van 26,5%. Minimale verplichte betaling – 4% van het maandelijks uitgegeven bedrag. De reisverzekering is gratis. Aansluiting en service voor internetbankieren – 0 roebel. Contactloze betalingstechnologie.

  De bank heeft niet alleen een voordelig reistarief ontwikkeld, maar biedt ook diverse incentiveprogramma’s aan. 500 mijlen worden gecrediteerd voor de aankoop van ten minste 25000 roebel. maandelijks. Op zijn of haar verjaardag ontvangt de houder 1000 verjaardagspunten. Klanten houden van de snelle doorlooptijd, de aangeboden promoties en de hoge limiet.

  “Reizigerskaart van Vostochny Bank

  Beoordeling: 4.7

  Traveler's Card

  Op de vierde plaats in het klassement – de kaart die een beroep zal doen op reizigers die niet gewend zijn om reizen uit te stellen voor later, maar alle kansen benutten, inclusief kredietaanbiedingen. Cashback voor de aankoop van tickets, hotelreserveringen en auto’s wordt tot 10% terugbetaald. 2% voor andere aankopen. Maximale limiet – 400000 roebel. De aanvraag wordt online ingediend. De kaart wordt afgegeven op de dag van de aanvraag met Russisch paspoort. De kosten van de kant en klare plastic drager – 1000 roebel.

  Gratis jaarlijkse service. Gratieperiode duurt 56 dagen. Aan het einde ervan wordt een tarief van 24% in rekening gebracht. Het onbetwistbare voordeel is de mogelijkheid om geld op te nemen bij alle geldautomaten ter wereld zonder kosten en rente. Desgewenst kunt u een extra kaart van verschillende betaalsystemen krijgen voor uzelf of voor een persoon ouder dan 14 jaar.

  Mobiel en online bankieren hebben gebruiksvriendelijke interfaces. De kaart kan worden gebruikt om geldbewegingen te volgen en de nodige transacties uit te voeren. Het tarief omvat gratis opties: contactloze betalingstechnologie, rekeningafschrift. Het omvat ook een bagageverzekering, die verloren bagage in Nederland en de rest van de wereld vergoedt.

  Travel Bank Otkritie

  Beoordeling: 4.6

  Travel Bank Otkritie

  De vijfde plaats wordt ingenomen door de kredietkaart, die verschillende tarieven biedt, het meest geschikt voor reizigers. Bonussen voor aankopen worden teruggestort op de rekening van de lener. Afhankelijk van het programma is dit 2, 3 of 4 punten per 100 roebel. Ze kunnen worden gebruikt om trein- of vliegtickets, rondreizen of cruises geheel of gedeeltelijk te betalen. Maximale limiet – een van de hoogste onder de financiĆ«le producten in onze ranglijst. Het bedraagt 1000000 roebel.

  Renteloze periode 55 dagen. Verder begint het tarief vanaf 17,9%. De minimale betaling is 5% van de geleende middelen. Premium” tarief biedt houders extra diensten: transfer, conciĆ«rge, speciale waarborgsom. Maar de jaarlijkse onderhoudskosten zijn met 5590 roebel het hoogst. Het loyaliteitsprogramma voorziet in een welkomstoverdracht van Euro bij het openen van een rekening. Voor het opnemen van contant geld uit eigen geldautomaten en geldautomaten van derden wordt een vergoeding van 290 roebel plus 2,9% van het bedrag in rekening gebracht.

  Aan de positieve kant zijn het grote leenbedrag, de verschillende prijsplannen, de grote selectie van hotels en vervoerders op de speciale website onder de aandacht gebracht. Als een minpunt werd het nodig geacht om het certificaat van inkomen te presenteren, en betaalde afgifte van extra kaart (kosten van de dienst 2 990 roebel).

  Top creditcards met cashback bij tankstations

  Cash Back Alfa Bank

  Beoordeling: 5.0

  Cash Back Alfa Bank

  Deze ratingcategorie wordt aangevoerd door de zeer populaire en veelgevraagde Alfa-Bank kaart. Autobezitters krijgen 10% cashback bij tankstations, 5% bij restaurants en cafƩs en 1% op alle andere aankopen. Kredietlimiet bereikt 300000 roebel. Voor alle transacties geldt een aflossingsvrije periode van 60 dagen. Bij het oversluiten van schulden bij andere financiƫle instellingen worden geen overdrachtskosten in rekening gebracht.

  U kunt online of in elk kantoor van de bank een aanvraag indienen. Standaardvereisten voor kredietnemers. Het krediet kan worden verstrekt aan volwassen burgers van de Nederlands Federatie met een maandelijks inkomen van ten minste 5000 roebel., Inwoners van Amsterdam – minimaal 9000 roebel. Kaartuitgifte is gratis. Tarief vanaf 25,99%. Een vast jaarlijks bedrag van 3.990 roebel wordt in rekening gebracht voor de dienst. Er worden 4,9% kosten in rekening gebracht voor het opnemen van geld uit een geldautomaat. Er is een beperking op geldopname per maand van 120.000 roebel.

  Handige contactloze betalingstechnologie is aanwezig. Gratis mobiele app met gebruiksvriendelijke interface. Punten worden aan het einde van elke factureringsperiode teruggestort op uw rekening. Het tarief is geldig op voorwaarde dat alle aankopen gedurende een maand in totaal ten minste 20000 roebel bedragen. Waarvan 7 500 roebel moet worden besteed aan het tankstation.

  Drive Tinkoff Bank

  Beoordeling: 4.9

  Drive Tinkoff Bank

  De tweede plaats op de ranglijst wordt ingenomen door een ander product van Tinkoff Bank. Dit is een vrij nieuwe kaart, maar hij is al populair geworden onder autobezitters-leners. Wanneer u met het geld betaalt bij een benzinestation in het land wordt 10% van het uitgegeven bedrag terugbetaald. Dezelfde vergoeding wordt toegepast bij aankoop van MTPL of CASCO met Tinkoff Strakhovanije. Cashback van 5% is beschikbaar na servicebezoeken, autowassen en parkeergarages. Dit programma is zeer voordelig voor autoliefhebbers omdat het kortingen geeft op vele diensten, van tanken tot reparatie van het voertuig.

  Maximale limiet – tot 700000 roebel. Respijtperiode – 55 dagen. Na afloop wordt 23,9% rente berekend over de geleende middelen. De aanvraag wordt snel online verwerkt en de kaart wordt geleverd op het adres van de klant. Onderhoud voor een jaar – 990 roebel. De minimale betaling is 8%. U kunt uw rekening beheren via een mobiele app of online bankieren. SMS-melding wordt op verzoek geactiveerd en kost 59 roebel. De kaart kan op verschillende manieren gratis worden aangevuld.

  Leners merkten op dat de bank een andere voordelige kaart uitgaf, die door autobezitters werd gewaardeerd. Velen bevelen het aan om kosten te besparen.

  “Het is mogelijk om alles te doen” Rosbank

  Beoordeling: 4.8

  De derde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de kredietkaart die na alle aankopen 1% van het bedrag op de rekening terugstort. Door de categorie “Automobilisten” te kiezen, bedraagt de cashback 10%. Het omvat tankstations, diensten, parkeerplaatsen, wasstraten. De kaart heeft een hoge limiet en kan 1000000 roebel bereiken. De aflossingsvrije periode duurt 62 dagen. Het is geldig voor alle transacties, inclusief geldopnames bij elke geldautomaat in het land. De kaart is klaar in 3-5 dagen na een positief antwoord. De cliĆ«nt krijgt het in het dichtstbijzijnde kantoor van de financiĆ«le instelling.

  De rente begint vanaf 26,9%. De dienst is gratis bij een jaaromzet van 180000 roebel of meer. Als het bedrag kleiner is, bedraagt de vergoeding 890 roebel. Contactloze betalingstechnologie is beschikbaar. SMS-notificatie is verbonden met toestemming van de houder en wordt de eerste maand niet aangerekend, maar vanaf de tweede maand kost het 60 roebel.

  Klanten waardeerden het ontwikkelde programma, waarbij autobezitters dagelijks besparen op auto-onderhoud. Het is mogelijk een categorie naar eigen inzicht te wijzigen en de verhoogde cashback voor andere diensten te kiezen. Velen vinden het prettig dat de rentevrije periode bij goede trouw aan de contractuele verplichtingen kan worden verlengd en dat de limiet onder dezelfde voorwaarden op initiatief van de bank kan worden verhoogd.

  “Sberbank Premier” Sberbank

  Beoordeling: 4.7

  Sberbank Premier

  De vierde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de kaart, die de mogelijkheid biedt om 10% cashback te ontvangen na betaling van diensten bij benzinestations, evenals in Yandex.Taxi. De kredietlimiet hangt af van de beoordeling van de solvabiliteit van de klant. Het maximaal mogelijke bedrag – 600000 roebel. De lener moet ouder zijn dan 21 jaar en een bewijs van inkomen overleggen. Renteloze periode – tot 50 dagen. Er zijn geen kosten verbonden aan de uitgifte van de kaart. U betaalt 4.900 roebel voor de jaarlijkse service. Sms-informatie zal herinneren over de komende betaling. De dienst is gratis.

  De rente op de lening bedraagt 25,9%. Op vertragingen en wanbetalingen wordt automatisch een boete van 36% toegepast. Kaarthouders krijgen voordelen wanneer zij hun verplichtingen jegens de bank nauwgezet nakomen. Reizigers zullen ze vooral leuk vinden. Luchthaventransfers met 20% korting, autoverhuur in het buitenland minus 35%. Bonussen worden op dezelfde manier gecrediteerd als in andere tarieven in het kader van het “Thank You”-programma. 1 punt is gelijk aan 1 roebel.

  Volgens beoordelingen is dit het beste aanbod van Sberbank in termen van bonussen. Niet alleen automobilisten konden het voordeel waarderen. Besparing van 5% na bezoek aan restaurants en cafƩs. 1,5% restitutie na aankopen bij supermarkten.

  “RosselhozBank’s Master’s Credit Card

  Beoordeling: 4.6

  De kredietkaart die de mogelijkheid biedt om 1% korting te krijgen bij contante betaling van goederen en diensten maakt de waardering compleet. Een terugbetaling van 5% van het uitgegeven bedrag wordt gegeven voor alle transacties in het tankstation (de maximale maandelijkse korting is 15000 roebel).). Limiet tot 1000000 roebel. Respijtperiode 55 dagen. Verder is het tarief vastgesteld op 23,9%. Jaarlijkse service – 900 roebel. De aanvraag wordt via de site verstuurd. Daar kunt u ook het verkregen voordeel berekenen met een speciale calculator.

  Er wordt geen commissie genomen voor de kaart. De eerste drie maanden gratis geldopname. De rest wordt aangerekend aan 3,9%. De mobiele app is eenvoudig in te stellen. Alle geselecteerde opties worden weergegeven in de Internetbank. Alle betalingen kunnen online worden gedaan of door contant geld op te nemen uit een kassa of geldautomaat. Desgewenst kunt u een extra kaart bestellen voor uzelf of voor een vertrouwd persoon.

  Leners waarderen het programma en bevelen de kaart aan bij autobezitters om het gezinsbudget te sparen en voordelig te winkelen zonder rente tijdens de aflossingsvrije periode. Er werd opgemerkt dat er retourzendingen zijn met een verhoogd cashbackpercentage van 10% in de categorieƫn: Apotheek, Dierenwinkel, Boeken, Telecom en andere.

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: