12 beste creditcards

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Het is noodzakelijk een specialist te raadplegen vóór de aankoop.

De populariteit van kredietkaarten neemt niet alleen niet af, maar neemt integendeel toe. Zelfs degenen die fundamenteel geen gebruik wilden maken van een dergelijk aanbod van banken, konden het aanzienlijke voordeel van het product waarderen. Kredietinstellingen ontwikkelen uiteenlopende voorwaarden die zowel voor henzelf als voor hun klanten optimaal zijn. Sommige kaarten hebben een verlengde aflossingsvrije periode zonder rentebetaling, andere geven een deel van het aankoopbedrag terug. Als u verwacht contant geld te gebruiken, dan is het een goed idee om een product te nemen met een concurrerende rente op opnames.

Wij kunnen concluderen dat het vandaag mogelijk is om een kredietkaart te kiezen die voor een bepaalde kredietnemer het voordeligst is. Om een lange keuze tussen verschillende aanbiedingen te vermijden, stellen onze experts voor om kennis te maken met 12 producten, waarvan de tarieven en voorwaarden zullen voldoen aan verschillende wensen van de houders.

Beoordeling van de voordeligste kredietkaarten

Nominatie locatie productnaam beoordeling
Beste kredietkaarten met aflossingsvrije periode 1 “240 dagen zonder rente” UBRIR 5.0
2 “120 dagen zonder rente” Otkritie Bank 4.9
3 “100 dagen zonder rente” Alfa-Bank 4.8
4 “Element 120” Postbank 4.7
De voordeligste kaarten voor geldopname 1 “Citibank Simply Credit Card 5.0
2 “Raiffeisenbank”-Cash Card 4.9
3 “MTS Money Zero” MTS Bank 4.8
4 “VTB24 Pocket Card 4.7
De beste kredietkaarten met cashback 1 Tinkoff Black Tinkoff Bank 5.0
2 MTS Cashback MTS Bank 4.9
3 “Dubbele Cashback” Promsvyazbank 4.8
4 Gold Home Credit Bank 4.7

Beste kredietkaarten met aflossingsvrije periode

“240 dagen zonder rente” UBRIR

Beoordeling: 5.0

De voordeligste kaart met verhoogde cashback is het product van de bank dat populair is bij kredietnemers en de beste voorwaarden voor cashback na aankopen biedt. U krijgt 30% cashback voor de goederen en diensten die u bij onze partnerbedrijven koopt. Zodra u uw 3 meest favoriete categorieën van de 24 aangeboden categorieën hebt geselecteerd, kunt u tot 5% terugstorten op uw rekening. Andere aankopen worden aangerekend aan 1%.

De kaart wordt zeer snel uitgegeven. Alles gebeurt online. De afgewerkte media worden per koerier geleverd op het door de klant opgegeven adres. Overschrijvingen naar rekeningen van andere banken zijn niet onderworpen aan kosten, maar er is een limiet – 20000 roebel. Er is ook een bonus van 5% per jaar op het saldo van het bedrag. Het voordeel van de kaart is dat u gratis geld kunt opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Toegestaan bedrag per maand – 300000 roebel.

Mobiele bank erkend als meest handige onder de ontwikkelingen van financiële instellingen. U kunt alle soorten overschrijvingen doen zonder uw huis te verlaten en zonder speciale vaardigheden in Internet. De betaling voor huisvesting, nutsvoorzieningen en andere diensten is onmiddellijk. Toepassing, online bankieren kan gratis worden aangesloten. Er wordt 59 roebel in rekening gebracht voor de sms-informatie. Gebruikers merkten de 24-uurs ondersteuning op, die helpt bij het oplossen van veel van de problemen die zich voordoen.

MTS Cashback MTS Bank

Beoordeling: 4.9

MTS Cashback MTS Bank

De tweede laureaat is de kredietkaart met 25% korting op de aankoop van goederen bij de partners van de bank. Alle aankopen bij tankstations, supermarkten en bioscopen leveren tot 5% bonussen op. Voor alle andere transacties geldt 1% cashback. U kunt de punten die u verdient besteden aan de aankoop van mobiele apparaten van het MTS-netwerk, betalen voor mobiele communicatiediensten en ze gebruiken voor de aankoop van elk product bij detailhandelaren die met de bank samenwerken. Beschikbare kredietlimiet: van 10000 tot 299999 roebel.

Een ander pluspunt is 111 dagen zonder rente. Dat wil zeggen dat je het geleende geld gebruikt zonder commissies, maar je krijgt toch cashback op je kaart. Aan het einde van de looptijd begint de rente te lopen tegen 11,9%. De kaart biedt contactloze transacties en bescherming van alle handelingen via internetbankieren.

Op het moment van ontvangst moet de lener 18 jaar oud zijn. Uw aanvraag wordt snel behandeld en als u geen problemen met uw kredietgeschiedenis hebt, ontvangt u de kaart op de dag van uw aanvraag. Het is mogelijk in filialen van financiële instellingen of in elk MTS verkooppunt. Er zijn slechts enkele vereisten: een geldig paspoort, de Nederlands nationaliteit en permanente registratie. Eenmalige kosten voor de afgifte van een plastic kaart – 299 roebel. Er zijn geen jaarlijkse kosten voor de dienst.

“Dubbele Cashback Promsvyazbank

Beoordeling: 4.8

Dubbele cashback Promsvyazbank

De derde prijswinnaar is de kaart, die 10-11% hogere cashback biedt. Dit zijn alle betalingen in restaurants, tankstations, cafés. Voor andere aankoopcategorieën wordt 1% van het bedrag terugbetaald. Het financiële product van Promsvyazbank was het eerste in Nederland dat niet alleen cashback biedt voor aankopen, maar ook voor stortingen. Bonussen worden maandelijks uitgekeerd en zijn gelijk aan 1 roebel. De limiet wordt vastgesteld op basis van de individuele geschiedenis van de lener en varieert van 15000 tot 600000 roebel.

Opmerkelijk is dat een bedrag tot 100.000 r. Alleen afgegeven met paspoort. Als het hoger is, is een bewijs van inkomen vereist. De productie van de kaart is gratis. De jaarlijkse servicekosten bedragen 990 roebel. De kant en klare plastic kaart kan door een koerier op elk door u opgegeven adres worden geleverd zonder betaling van deze dienst.

Er is een aflossingsvrije periode van 55 dagen vastgesteld voor de uitkeringen van de cliënten. Na afloop van de toepassingsperiode bedraagt de jaarlijkse rente 26%. Toepassing kan gratis worden gedownload. Transacties kunnen worden verricht via de applicatie of via internetbankieren. Volgens de beoordelingen is het gebruik van het internet erg handig, de eenvoudige interface stelt mensen zonder vaardigheden in staat om het snel te begrijpen. Onze ondersteuningsdienst zal u altijd helpen in geval van nood. Het werkt 24 uur, 7 dagen per week.

Gold Home Credit Bank

Beoordeling: 4.7

Gold Home Credit Bank

Op de vierde plaats een kredietaanbod dat ten goede komt aan degenen die tijdens de maand actief winkelen, vooral bij partnerorganisaties van Home Credit Bank. De cashback zal 10% zijn. De lijst van bedrijven is vrij uitgebreid en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe bedrijven. 3% cashback op betalingen bij tankstations, cafés en restaurants. In andere gevallen – 1%. Dit kan worden gebruikt voor aankopen bij winkeliers en online winkels. Bonussen worden omgewisseld in Euro tegen een koers van 1 op 1.

Maximaal toegestane limiet – 300000 roebel. Er is een renteloze aflossingsvrije periode van 51 dagen. Aan het eind is het opladen inbegrepen, vanaf 19,9%. De kaart kan worden gebruikt als creditcard en als loonkaart. Geprivilegieerd tarief inbegrepen bij het overmaken van uw eigen geld naar uw rekening. Dit zijn gratis overschrijvingen tussen rekeningen, geldopnames en terugbetalingen tot 10% van het resterende bedrag per jaar.

Uw rekening opwaarderen via mobiele app of internetbankieren. De geldopname wordt betaald, maar tijdens de aflossingsvrije periode is de operatie winstgevender dan tijdens de gebruikelijke periode. De kaart wordt in korte tijd uitgegeven. De service is gratis. Veel kaarthouders vinden de kaart handig en voordelig. Er zijn geen grote nadelen geconstateerd.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: