19 effectieve manieren om je buik af te slanken zonder dieet of training

Als je echt wilt een platte buik hebben, en diëten en sportschool hebben geen tijd en wilskracht, om de gewenste hulp eenvoudige tips te bereiken.

19 eenvoudige manieren om je buik af te slanken zonder dieet of training

Nominatie plaats naam Beoordeling
19 eenvoudige manieren om je buik te verkleinen zonder dieet of training 1 De juiste houding 5.0
2 Kauw je eten grondig 4.9
3 Drink water 4.8
4 Bezoek het toilet 4.8
5 Neem probiotica 4.7
6 Ademen door de neus 4.7
7 Beperk het kauwen tot een minimum 4.7
8 Doe het zout weg 4.6
9 Hormooncontrole 4.5
10 Luie liggende oefening 4.5
11 Geen bier of fris meer 4.5
12 Stilte tijdens de maaltijden 4.5
13 Snoep en suiker: eten of niet eten? 4.5
14 Zeg nee tegen kruisbloemigen 4.4
15 Goede slaap en kwaliteitsrust 4.4
16 Ondergoed 4.3
17 Gezonde snacks 4.3
18 Je metabolisme versnellen 4.3
19 Stoppen met roken 4.3

de juiste houding

Juiste houding

Merk op of je slungelig bent? Als je jezelf daarop betrapt, recht dan je schouders en buig je rug. Dit zet het skelet in een anatomische positie en de buik lijkt platter dan bij een slungelige houding. Koop bij aanhoudende houdingsproblemen een houdingscorrector bij een apotheek of orthopedisch salon. Overigens kan een rechte rug een paar centimeter aan je lengte toevoegen en is een rechte houding respectabeler. Het is een goed idee om je buikspieren gespannen te houden telkens als je je schouders samenknijpt. Dit zal je buik verder aanspannen en je helpen je spieren te trainen, zij het lui.

Goed kauwen bij het eten

Zorgvuldig gekauwd voedsel is de sleutel om een opgeblazen gevoel te voorkomen. De onderkaak verbrandt ook een aanzienlijke hoeveelheid calorieën als hij wordt bewogen. Een goede voedselafbraak leidt tot een betere compostering in de maag en minder ruimte voor de gegeten portie, dus geen uitpuilende buik na het eten. Anderzijds kan lang kauwen helpen overeten en overmatige calorie-inname te voorkomen.

Drink water

Een gebrek aan water in het lichaam zal zich zeer zeker uiten door vocht op te slaan in verschillende delen van het lichaam in de vorm van zwellingen – het lichaam moet zich beschermen tegen uitdroging. Het interessante is dat iedereen weet dat zwelling van het gezicht, de benen en de armen veel voorkomt, maar dat maar weinig mensen weten dat het ook op de buik kan voorkomen. Dus 8 glazen per dag is een must op weg naar een platte buik zonder dieet of training. Het moet zuiver water zijn – geen thee, geen afkooksel, geen koffie – drink water en u zult al na enkele dagen positieve veranderingen in uw organisme merken.

Ga naar het toilet

Stel het niet uit om naar het toilet te gaan wanneer je daar zin in hebt. De blaas gaat nergens heen als hij niet geleegd wordt. Bovendien zal het geleidelijk groeien en van binnenuit op de maag drukken, waardoor deze optisch groter wordt. Uitstelgedrag kan leiden tot een opgeblazen gevoel en daar worden je buikspieren niet platter van – ook niet visueel.

5-7 keer per dag naar het toilet gaan of meer als u regelmatig drinkt.

Neem probiotica

Neem probiotica

Darmfunctie hangt niet alleen af van spiercontractie, maar ook van het microbioom. Bij een tekort aan bacteriën in dit orgaan, wat vooral voorkomt na vergiftiging, ziekte, verkeerde voeding, stagnatie, constipatie en een opgeblazen gevoel komen weer voor. Om de processen te normaliseren en het lichaam tijdig te reinigen, en bijgevolg uw figuur in orde te brengen, moeten nuttige bacteriën worden gekoloniseerd. De consumptie van probiotica, waarvan er tegenwoordig veel in de drogisterij verkrijgbaar zijn, zal helpen. Ze helpen niet alleen om uw buik platter te maken, maar ook om uw gezondheid te normaliseren en de ontwikkeling van bepaalde ziekten te voorkomen.

Neusademhaling

Een opgeblazen buik kan worden uitgelokt door mondademhaling, wanneer de lucht in de maag kan worden ingeslikt en de maag optisch groter wordt. Ook, wees niet bang van tijd tot tijd te ademen niet borst, en maag: ten eerste, zodat het lichaam krijgt meer zuurstof, en ten tweede, de buikspieren tijdens het schudden.

Beperk kauwgom tot een minimum

Veelvuldig kauwen op kauwgom is ook een risico voor een opgeblazen gevoel. Gebruik mondspray of zuigtabletten om uw adem te verfrissen. Bovendien vermindert de kauwgom de eetlust niet, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Kunstmatige zoetstoffen daarin wakkeren de drang naar snacken aan, wat iemand meestal naar een fastfood- of taartwinkel leidt, en dat leidt zeker niet tot de perfecte buikspieren.

Geen zout meer

In de juiste hoeveelheden heeft het lichaam natriumchloride nodig, maar als u van augurken houdt, moet u ofwel afscheid nemen van uw overzoute gewoonte en de inname van dergelijk voedsel tot een minimum beperken, ofwel uw voornemen opgeven om die platte buikspieren te krijgen. Zout houdt water vast in de cellen, wat zwelling betekent, wat volume toevoegt, inclusief buikspieren. Gebruik geen zoutvaatje aan tafel tijdens de maaltijd: de kok heeft al de juiste hoeveelheid zout aan de maaltijd toegevoegd. In het algemeen is het vermijden van deze voedingsbestanddelen een van de eerste manieren om af te vallen.

Hormooncontrole

Controle van hormonen

Een van de niet-voedingsoorzaken van obesitas is hormonale onbalans. Een onbalans in oestrogeen bij vrouwen bevordert net als bij mannen de afzetting van visceraal vet in de buikstreek. Diëten is geen gemakkelijke oplossing, je hebt de hulp van een arts en een passende therapie nodig.

Luie liggende oefening

Je hebt geen zin om naar de sportschool te gaan, maar je wilt wel perfecte buikspieren hebben? – Ga op uw rug liggen en leg een roller (een opgerolde handdoek, een smal kussen, een bankkussen) onder uw onderrug. Dit proces activeert het spiergeheugenproces. Als je je rug buigt, loopt je buik leeg en wordt hij plat zonder enige moeite. Houd deze houding 20-30 minuten aan en herhaal dit elke dag en u zult het resultaat in een mum van tijd bereiken. De methode is overigens afkomstig uit Japan, waar ze op soortgelijke wijze niet alleen de buik slank maken, maar ook de houding corrigeren.

Geen bier en frisdrank

Wil je een plattere buik?? Bier zal niet het gewenste resultaat opleveren, evenmin als andere koolzuurhoudende dranken, vooral suikerhoudende. Ze dragen bij tot maaggisting en een opgeblazen gevoel, wat geenszins samengaat met plattere buikspieren. Bovendien bevatten deze dranken veel calorieën, die graag worden afgezet als vetcellen in de flanken en de buik.

Zwijg terwijl je eet

“Als ik eet ben ik doof en stom” is een van de regels voor een slank figuur. Ten eerste wordt veel lucht ingeslikt met voedsel, waardoor de buik opzwelt. Ten tweede, het voedsel niet grondig genoeg kauwen. De derde reden is dat het verschuiven van de aandacht van voedsel naar andere dingen een groot risico op overeten creëert. Het is immers niet leuk om aan tafel te praten, en het kan onaangenaam zijn voor de huisgenoten.

Snoep en suiker: eten of niet eten?

Snoep en suiker - eten of niet eten

Suiker geeft producten, waarin het is verwerkt, een hoge glycemische index, d.w.z. leidt tot een piek in de bloedsuikerspiegel, wordt snel verteerd, en in overmaat verandert 1 suikermolecuul in 2 vetmoleculen. Het vooruitzicht bevalt me niet? – Beperk de suikerinname. Vervangende snoepjes zijn een goed alternatief voor zoetekauwen. Ze kunnen u helpen een plattere buik te krijgen en met heel weinig moeite.

Vermijd kruisbloemig voedsel.

Je zegt nee tegen kruisbloemigen

Bij coeliakie moeten broccoli, bloemkool en kool worden vermeden als ze de neiging hebben tot een opgeblazen gevoel. Deze kunnen een opgeblazen gevoel in de maag veroorzaken door de afbraak van hun bestanddeel raffinose. Ze kunnen in kleine hoeveelheden aanwezig zijn.

Een goede nachtrust en een goede nachtrust

Studies hebben aangetoond dat een gebrek aan 30 minuten slaap de opslag van vetcellen kan stimuleren. Een ideaal slaapregime is zonnig. Naar bed gaan en opstaan op dezelfde tijd als de zon opkomt en ondergaat.

Kwaliteitsrust: cortisol, afgescheiden tijdens stress, zet het lichaam aan tot het opslaan van vetreserves. En onaangename situaties zijn er in overvloed in ons leven. De beste manier om stress te vermijden is te ontspannen: meditatie, yoga, muziek spelen, zelfs gewoon een goed boek lezen helpt om te kalmeren en een slank figuur te ondersteunen.

Ondergoed

Dit is de meest voor de hand liggende en snelste manier om een platte buik te krijgen. Geen enkele moeite – gewoon een goede pasvorm. By the way, bij het kiezen van corrigerende lingerie moet nemen producten in hun maatbereik van 1 maat. Het nemen van een corsage van 2-3 orden van grootte minder is een veelgemaakte fout voor vrouwen. Deze dingen passen niet goed, leiden vaak tot krimp en stagnatie, en veroorzaken vaak huidplooien.

gezonde snacks

Een gezonde snack

Het grijpen naar een snoepje, een boterham of andere tussendoortjes is een groot probleem voor de moderne mens. Niet iedereen kan het aantal tussendoortjes, die tot een aanzienlijke calorie-inname leiden, onder controle houden. Vervang uw snoep door fruitsnacks, groenterepen, volkorencrackers of suikervrije mueslirepen. Ze hebben een lage glycemische index, veroorzaken geen glucosepieken, bevatten vezels die een comfortabele spijsvertering bevorderen, zijn lang verteerbaar en stellen het hongergevoel uit. En dat is een directe route naar een slanke taille.

Je metabolisme versnellen

De natuurlijke vetverbranding hangt af van de activiteit, het maaltijdplan en de kwaliteit van uw voeding. Een manier om het proces te versnellen is het introduceren van kruiden in het dieet: munt, venkel hebben een gunstig en kalmerend effect op het spijsverteringsstelsel en helpen het transport van voedsel door het spijsverteringskanaal te versnellen. Hiertoe behoren milde diuretische kruiden zoals venkelzaad en koebesbladeren, die de afvoer van overtollig water uit het lichaam bevorderen.

Stoppen met roken

Hoeveel geschillen zijn er niet rond de kwestie van het roken: sommige mensen klagen dat ze plotseling dik worden als ze proberen te stoppen met roken, anderen daarentegen constateren een snel gewichtsverlies, maar met de daaropvolgende terugkeer set. De oorzaken van deze aandoeningen zijn dus stress en zelf toegebracht met pogingen om secundaire voordelen te behalen als reden om niet met de verslaving te stoppen. Roken verstoort de stofwisselingsprocessen in het lichaam en maakt de bloedvaten broos. Over wat voor soort kwaliteitsmetabolisme kunnen we praten?? Als je een platte buik wilt, stop dan met roken, het is nu tijd om te stoppen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: