5 tips voor noodschoonmaak in huis

Vrienden vinden het niet altijd een goed idee om ze te laten weten dat je komt. Laat je niet verrassen! Om dit te doen, onthoud een paar trucs om uw huis er snel toonbaar uit te laten zien.

Vrienden hebben besloten onverwacht langs te komen en zijn slechts een paar straten verderop, wat ze haastig hebben aangekondigd? Geen paniek. Volg deze 5 tips om uw huis er in een mum van tijd brandschoon uit te laten zien. Precies de zichtbaarheid. Het is immers niet mogelijk om uw huis in zo'n korte tijd schoon te maken.

Ruim je tv, aanrecht en sanitair op. Waarom de TV?? Want het is het middelpunt van de meeste woonkamers. Lagen stof en weggegooide dvd-dozen trekken de aandacht, zelfs als je gewoon zit en praat. Het belang van een schoon toilet, badkamer en werkbladen hoeft niet te worden uitgelegd.

Verberg het verstandig. We hebben ons allemaal wel eens in de situatie bevonden dat er onverwacht gasten kwamen en dat afgedankte spullen dringend in een mand werden geduwd en in een slaapkamer of kast werden verstopt. Door deze noodmaatregel effectiever te maken, zult u geen moeite hebben om uw spullen achteraf terug te vinden. Plaats gewoon artikelen uit één kamer in elke doos of mand. Op die manier is het geen enkele moeite om alles weer op zijn plaats te zetten als het bedrijf vertrekt.

Denk aan de wol. Zelfs als het hele huis blinkt van netheid, zal honden- of kattenhaar op de bank de indruk bederven. Draag altijd een Euroberen handschoen en een bekledingsreiniger bij de hand om haar in een paar slagen te verwijderen. Of koop een speciale slaapbank voor uw huisdier en berg hem op voordat de gasten arriveren.

Laat vuile vaat verdwijnen. Zet het in de oven. Stapels afwas in de gootsteen maken waarschijnlijk geen goede indruk op gasten. Het beste is om kopjes en borden tijdelijk met bakpapier in de oven te verstoppen. En als de vrienden vertrekken, spoel ze dan in vrede weg. Vergeet vooral niet alles uit de oven te halen voordat je hem aanzet! Het alternatief is vaatwasser. U kunt de vuile vaat uit het zicht zetten en direct afwassen.

Besteed elke dag vijf minuten aan intensief schoonmaken. Het gaat er natuurlijk niet om dat je een hele week bezig bent om je klaar te maken voor dure bezoekers. Maar denk eens aan de kwaliteit van het schoonmaken van je huis vijf minuten voordat ze komen? Een paar blokken.. niet veel. Zelfs als u rekening houdt met de parkeerplaats, duurt het ongeveer vijf minuten om op uw verdieping te komen. Is het niet beter om je elke dag voor te stellen dat vrienden op het punt staan aan te komen en in een paar minuten op te ruimen in de noodmodus?? Zo is uw huis altijd klaar voor gasten.


Idee en foto van de website Appartementtherapie.com

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: