6 tips voor wie zijn woonkamerinrichting wil bouwen op de nuances en gradaties van toonhoogte

Dit ontwerp creëert een rustige achtergrond voor een gesprek. Gezinnen met actieve peuters of oudere familieleden zouden ook voor dit alternatief moeten kiezen. Waarmee moet u rekening houden om een harmonieus en interessant interieur te krijgen??

York Wallpaper Waverley Collection WA7761 by York Wallpaper.

1. Gebruik contrasten van warm en koel. Een decor gebaseerd op een mix van één kleur ziet er rijker uit als u warme en koele kleuren combineert, zoals sneeuwwit en crèmekleurig, of warm turquoise en koel indigo. Als er extra kleuren worden ingevoerd, geldt ook hier hetzelfde principe: bijvoorbeeld koel aquamarijn en warm bruin, warm roze en koel grijs.

richel C308 van ORAC DECOR.

2. Wees voorzichtig met een achromatisch palet. De triade wit-zwart-grijs in elke set kruidt de heldere kleuren. Tegelijkertijd kan het zwart-witte decor "uitdoven" de kleuren zijn te zacht en bleek; ze zouden er te onopvallend en saai uitzien. Van de drie is wit het meest universeel, de grijstint vereist een zorgvuldige selectie en zwart wordt het best afgewezen.

Cristal partitie van Longhi.

3. Verdeel een interieur in zones met meubels en architecturale details. In een kleine kamer is het principe van spelen met zachte tonen en ondertonen gemakkelijk vast te stellen. Een ander verhaal Ruime binnenruimte in een flat. Je hebt een beetje vindingrijkheid nodig om de ruimte er netjes en interessant uit te laten zien. Glazen wanden en doorlopende rekken, zuilen en reliëfs, meubilair in onregelmatige vormen, niveauverschillen in het plafond zijn allemaal nuttig.

Wandpanelen Modular Boiserie van Emmemobili.

4. Kleurcontrasten vervangen door textuurcontrasten. Gestucte muren en glanzend glas, gesneden hout en delicaat Venetiaans, ruw weefsel van doek en gladde glans, enz..

Sculptuur FA0040080-0232 van IFAB.

5. Spelen met accessoires. in een interieur met een low-key palet zijn ze erg belangrijk: kunstwerken, keramiek, schalen en vazen van helder glas of metaal moeten zorgvuldig worden gekozen vanwege hun grootte en onderlinge compatibiliteit. Ze helpen accenten te leggen en zorgen voor interessante kleurnuances.

Molenkroonluchter ARN5002G van Visual Comfort & Co

6. Bijzondere aandacht besteden aan het lichtontwerp. Lampen met complexe silhouetten, kroonluchters met lange ophangingen, diffuse plafondlampen met interessante patronen van lichtstralen die interessant licht op het plafond en de muren kunnen werpen, en plaatselijke verlichtingsaccenten zullen het interieur van de Grote Zaal in de flat groots doen lijken.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: