7 beste analyselaboratoria in Sint-Petersburg

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Overleg met een laborant vóór aankoop.

Elke moderne mens streeft naar een gezonde levensstijl en het behoud van zijn conditie. Maar zelfs met veel moeite kun je niet voorkomen dat je naar de dokter gaat en onderzoeken laat doen. Niet iedereen wil naar een stadsziekenhuis en in de rij staan voor de behandelkamer… Zeer populair zijn privé-laboratoria, die een breder scala aan diensten en een veel hoger niveau van dienstverlening bieden. Je moet betalen voor comfort, en in sommige gevallen is de prijs gerechtvaardigd. Onze top 7 labs voor tests in St. Petersburg.

Beste laboratoria in St. Petersburg

Elk laboratorium in het klassement beschikt over ultramoderne apparatuur, gekwalificeerd personeel en locaties in heel St. Als u contact opneemt met een van de bovenstaande medische instellingen, kunnen we met vertrouwen zeggen dat de service op het hoogste niveau zal zijn. De resultaten zullen nauwkeurig en in korte tijd zijn.

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Beste laboratoria in St. Petersburg 1 Invitro 5.0
2 Hij
 • x
 • 4.9
  3 Hemotest 4.8
  4 Noord-West Centrum voor Evidence Based Medicine 4.7
  5 Medlab 4.6
  6 Sitilab 4.5
  7 Explana 4.4

  Invitro

  Beoordeling: 5.0

  Invitro

  Al meer dan 20 jaar het grootste netwerk van landelijk opererende laboratoria. Invitro biedt haar klanten een breed scala aan diensten die op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Professioneel personeel en moderne apparatuur van de nieuwe generatie zorgen voor de meest nauwkeurige resultaten. Naast traditionele onderzoeksmethoden maakt de kliniek gebruik van innovatieve technologische ontwikkelingen met een hoge mate van nauwkeurigheid.

  Klanten geven commentaar op de gezellige sfeer, de prettige communicatie met het personeel en de schone kamers. Het laboratorium heeft de kwaliteitsprijs van de regering ontvangen en heeft tweemaal de “Brand No. 1” public trust award gewonnen. Veel positieve feedback van klanten en hoge beoordelingen op het internet getuigen van het professionalisme van de medewerkers.

  Gezien het feit dat voor het testen dure apparatuur nodig is, is de prijs van de dienst zeer gerechtvaardigd. Laboratorium Invitro heeft een cashbackprogramma waarmee u bonussen kunt verzamelen. Met hen is het mogelijk om tot 50% van de kosten van de diensten te betalen.

  Klanten kunnen in een persoonlijk kantoor of via een mobiele app te weten komen of de testresultaten klaar zijn. Meer informatie is te vinden op de officiële website van Invitro. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via 8(800) 200-363-0.

  Hij
 • x
 • Beoordeling: 4.9

  He<li></div><p>x” src=”/images/diensten/56316666197571-407-.jpg” height=”204″ title=”Hij</p><li>x”><p>De onderneming was de eerste die werd gecertificeerd volgens internationale kwaliteitsnormen. Snelheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke voordelen van He lab</p><li>x. Moderne apparatuur en hoge professionaliteit van het personeel, een breed scala aan diensten – dit alles onderscheidt het laboratorium ongetwijfeld van zijn concurrenten.<p>De kliniek gebruikt de nieuwste generatie analysers, verbruiksgoederen van de wereldleiders in kwaliteit en originele reagentia. Het laboratoriumbeheer is up-to-date en werkt apparatuur en onderzoeksmethoden voortdurend bij. Het eindresultaat is automatisch, technisch en klinisch. Het laboratorium garandeert absolute vertrouwelijkheid en alle informatie wordt beschermd door encryptie-algoritmen.</p><p>De tests kunnen in een privékantoor en via een SMS-notificatie op uw mobiele telefoon worden uitgevoerd. Er wordt gezorgd voor huisbezoeken van een specialist en er kunnen analyses worden gedaan onder vertrouwde omstandigheden. Een dergelijke dienst is relevant voor oudere, gehandicapte en ernstig zieke patiënten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: +7(800) 700-03-03.</p><h3>Hemotest</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Gemotest

  Voor wie vaak tests moet ondergaan, is dit laboratorium een goede optie. De directie geeft haar vaste klanten aanzienlijke kortingen, wat een aanzienlijke besparing kan opleveren. Na de eerste afspraak wordt de patiënt lid van het bonusprogramma en kan hij punten verdienen. Zij kunnen tot 25% van de kosten van de diensten betalen. Bovendien krijgen bezoekers jonger dan 25 en ouder dan 55 jaar 5% korting op laboratoriumtests. De zorg voor de cliënten en het creëren van een zo comfortabel mogelijke omgeving zijn de belangrijkste doelstellingen van de organisatoren van de kliniek.

  Net als de vorige deelnemers aan de ranglijst heeft het laboratorium een breed scala aan diensten. Gespecialiseerde huisbezoeken zijn gratis. De examens worden betaald volgens de prijslijst. Bovendien kunnen cliënten thuis een echo en ECG laten maken. Alleen gekwalificeerd personeel werkt in het lab. De kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur, die zeer nauwkeurige resultaten oplevert. De kwaliteit van de dienst wordt gerechtvaardigd door de kosten. Voor meer informatie kunt u bellen: 8(800) 550-13-13.

  Noord-West Centrum voor Evidence Based Medicine

  Beoordeling: 4.7

  North West Centre for Evidence Based Medicine

  Al meer dan 15 jaar ontwikkelt het bedrijf zich dynamisch en opereert het met succes in St. Het personeel bestaat uit artsen van de hoogste categorie, kandidaten voor medische wetenschappen en professoren. Het personeel van het klinisch diagnostisch laboratorium is hooggekwalificeerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van buitenlandse precisieapparatuur die voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Een zorgvuldige en strikte controle van de laboratoriumactiviteiten garandeert een hoge nauwkeurigheid van de resultaten en een behoorlijk niveau van dienstverlening.

  Het North-West Centre of Evidence Based Medicine levert een breed scala aan diensten. Patiënten melden aangenaam schone kamers, beleefd personeel en attente service. Net als bij de andere topbedrijven in de ranglijst heeft de klant de mogelijkheid om de dienst thuis te ontvangen. Op de officiële website kunt u meer informatie vinden en een afspraak maken. Geïnteresseerde vragen kan de klant telefonisch stellen: 8 (800) 234-42-00.

  Er is een groot aantal vestigingen van het North-West Centre for Evidence-based Medicine in St:

  Medlab

  Beoordeling: 4.6

  Medlab

  In dit laboratorium kunnen in korte tijd en tegen een redelijke prijs nauwkeurige resultaten worden verkregen. Al meer dan 17 jaar zet de kliniek zich in voor haar klanten. Medlab levert een breed scala aan diensten die op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Gekwalificeerde specialisten en moderne apparatuur maken het mogelijk om zo nauwkeurig mogelijke gegevens over de gezondheidstoestand van elke bezoeker te ontvangen.

  Patiënten geven commentaar op de vriendelijkheid van het personeel, de attente houding, de schone ruime behandelkamers en de ontspannende sfeer. De receptie is geopend van 7:30 tot 20:00 uur op weekdagen. Testen is ook mogelijk op zaterdag en zondag, maar alleen op de ochtend. Dit schema is ideaal voor drukke mensen die niet afwezig kunnen zijn op het werk.

  Medlab management biedt voor vaste klanten een bonusprogramma, waarmee u tot 10% van de kosten van de diensten kunt besparen. Voor meer informatie kunt u bellen naar: +7(812) 600-22-10.

  Sitilab

  Beoordeling: 4.5

  Sitilab

  Het hoofddoel dat de administratie van de kliniek zich stelt, is mensen diensten te verlenen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Daartoe wordt hoogtechnologische buitenlandse apparatuur van de nieuwe generatie aangeschaft. Gekwalificeerd personeel heeft wetenschappelijke graden. Het laboratorium blijft up-to-date, sluit zich aan bij marktleiders en werkt voortdurend aan moderne normen. Dankzij een breed scala aan diensten kan elke klant alle onmisbare tests op één plaats krijgen.

  Bezoekers waarderen de gezellige omgeving, de netheid van het pand en de hygiëne van het personeel. Continue luchtionisatie voorkomt de verspreiding van virussen en maakt behandelkamers nog steeds steriel.

  Hoewel de prijzen in de prijslijst verre van budgettair zijn, worden de hoge kosten van de diensten gerechtvaardigd door hun kwaliteit en nauwkeurigheid. De officiële website publiceert van tijd tot tijd promoties en aantrekkelijke aanbiedingen waarmee veel geld kan worden bespaard. Telefoonnummer voor meer informatie: 8(800) 100-363-0.

  Explana

  Beoordeling: 4.4

  Explana

  Het laboratorium is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid en heeft vele inzamelpunten in heel St. Ondanks het feit dat de kliniek een grote stroom klanten heeft en de interpretatie van tests vrij routineus is, wordt elk geval individueel bekeken. Hooggekwalificeerd personeel registreert de resultaten met precisie. Kandidaten, artsen geneeskunde en biochemie verrichten hun werk volgens de hoogste normen. Moderne apparatuur die voldoet aan internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen maakt de diagnostische procedures veel efficiënter.

  Het laboratorium neemt actief deel aan liefdadigheid en verbetert voortdurend de onderzoeksmethoden en maakt deze toegankelijker voor de gewone burger. Er zijn goede kortingen op diensten voor medische professionals. Daarnaast wordt een vaste korting van 10% gegeven aan preferentiële categorieën patiënten. Hiertoe behoren gepensioneerden, veteranen uit de Tweede Wereldoorlog, hulpverleners van de Tsjernobyl-ramp, gehandicapten en helden van Nederland en de USSR. De site biedt regelmatig geweldige aanbiedingen en kortingen voor alle klanten.

  Als u de actuele prijzen wilt weten en ook vragen hebt, bel dan ons unieke informatienummer: 8(812) 385-00-55.

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: