9 beste kleurboeken voor meisjes

Noot van de redactie: *Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Raadpleeg een professional voor de aankoop.

Kleuren is niet alleen een leuke activiteit voor het kind, maar ook een manier om creativiteit te ontwikkelen. Prentenboeken voor meisjes bevatten meestal schetsen van bloemen, prinsessen, outfits, poppen en stripfiguren. Laten we eens kijken waarom ze zo nuttig zijn en welke uitgevers de beste kleurboeken voor jonge kunstenaars maken.

Bij het kiezen van een kleurboek voor creativiteit moet u zich laten leiden door de leeftijd van het kind. Beter als het kleurboek verschillende puzzels en raadsels bevat, extra pagina’s met stencils en stickers.

Het is belangrijk zich te laten leiden door de belangen en wensen van het kind. Om te beslissen over een cadeau voor uw dochter, nichtje of kleindochter, moet u de deelnemers aan onze beoordeling nader bekijken, waardoor het meisje zelf veel kan leren en vertrouwen krijgt in haar capaciteiten.

Beste kleurboeken voor meisjes

Genomineerd door locatie productnaam prijs
Beste kleurboeken voor meisjes van 3 tot 7 jaar 1 De beste striae voor meisjes. Lida Danilova, Irina Smirnova.. 350€
2 Een groot teken-, kleur- en opdrachtenboek voor meisjes, T. Pokidaeva, Clever 520€
3 Depesche Kindermode 1 140€
4 Zeven Nederlands schoonheden. 3-6 jaar, Uitgeverij Litur 20€
5 Kleurboeken voor vingers. Grappige plaatjes, Uitgeverij Robins 280€
De beste kleurboeken voor meisjes vanaf 7 jaar 1 TOPModel Fantasiemodel 960€
2 Djeco kleurboek met glinsterende dieren 1 430€
3 De School van Monsters Portfolio 770€
4 Riviera SENTOSPHERE Aquarelverf 1 075€

Beste kleurboeken voor meisjes van 3 tot 7 jaar

Meisjes vanaf drie jaar moeten eenvoudige boeken kopen die gemakkelijk in te kleuren zijn en waarbij de kleine niet teleurgesteld zal zijn in het resultaat. Uitdagende prentenboeken moeten geleidelijk worden gebruikt.

Het beste kleurboek voor meisjes. Lida Danilova, Irina Smirnova..

Beoordeling: 4.9

HET BESTE KLEURBOEK VOOR MEISJES. LIDA DANILOVA IRINA SMIRNOVA

Het kleurboek met een tongue-in-cheek titel opent het klassement. “Het beste kleurboek voor meisjes” is geschikt voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Veel ouders kopen het voor meisjes vanaf drie jaar. Hiermee moet de jonge prinses lijnen trekken, stippen verbinden en uit doolhoven komen. Het werkboek staat vol met activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van schrijfvaardigheid, logica, doorzettingsvermogen en creatief denken.

Ouders en hun kinderen genieten van de spannende tekenpuzzels. Hier moet je een manicure ontwerp bedenken, de kroon versieren, de tas bij de outfit passen. Kleurboek geschikt voor zelfstudie. Je hebt viltstiften en potloden in verschillende kleuren nodig. Het kleurboek kost 350 roebel. Het is een redelijk prijskaartje voor zo’n nuttig boek…

Groot teken-, kleur- en opdrachtenboek voor meisjes, T. Pokidaeva, Clever

Beoordeling: 4.8

THE BIG BOOK OF SCREEN PLAYS AND CHALLENGES FOR GIRLS T. Pokidaeva CLEVER.webp

Meisjes van 3 tot 6 jaar zullen dit dikke kleurboek van Uitgeverij Klaver zeker waarderen. Volgens de verhaallijn is er een circus zonder artiesten naar de stad gekomen. Dieren, acrobaten en jongleurs moeten getekend zijn om de voorstelling te laten doorgaan. In het kleurboek vind je een vijftigtal opdrachten voor aandacht en logica.

Dit boek is een leuke manier om de tijd te doden op reis of om tijd door te brengen met vrienden en ouders. Kopers zijn blij met de dikte van het boek, het heeft 160 pagina’s. Genoeg voor uw kind voor een lange tijd. Kosten 500-600 roebel.

Depesche Kindermode Kleurboek

Beoordeling: 4.8

DEPESCHE KIDS FASHION.webp

De volgende deelnemer aan de ranglijst is een album gewijd aan het creëren van outfits voor baby’s en peuters. Met het kleurboek kun je leuke kostuums verzinnen op basis van de contouren van de geschilderde kinderen. Fluwelen stickers kunnen worden gebruikt om kleding te versieren. Het boek heeft een dikke, kleurrijke kaft en wordt gesloten met een elastiek. Er zijn 54 vellen in totaal, drie met stickers.

Het Children’s Fashion Album is gemodelleerd naar een ouder kinderkleurboek. De publicatie wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Prijs – vanaf 1000 roebel. In sommige winkels komt het op 1400 roebel. Het is dus raadzaam om op promoties en kortingen te letten.

Zeven Nederlands schoonheden. Kleurboek. 3-6 jaar, Uitgeverij Litur

Beoordeling: 4.7

ZEVEN Nederlands SCHOONHEDEN. KLEUREN. 3-6 JAAR LITERARISCHE EDITIE.webp

Het is onmogelijk om niet op te nemen in de beoordeling van heldere kleurboeken voor meisjes met prachtige illustraties van Nederlands sprookjes. Er zijn personages uit “Morozko”, “Tsarevna de Kikker”, “De Scharlaken Bloem” en vele andere personages… Een boek ontworpen volgens het principe van “kijk – en kleur”. Elke pagina bevat een voorbeeld van een geschilderde schoonheid.

Dit is de beste keuze voor meisjes van 3 tot 6 jaar. Het kleurboek leert kinderen hun fantasie te gebruiken, sprookjesachtige plots te bedenken, kleuren op te pakken en vormen te onthouden. Het is jammer dat er maar 12 dunne pagina’s zijn… Maar de “belachelijke” prijs is leuk. Kosten20 roebel.

Vinger kleuren. Grappige foto’s, uitgeverij Robins

Beoordeling: 4.6

VINGER KLEUREN. Fascinerende foto's ROBINS EDITION.webp

Baby kan zijn eerste meesterwerken maken met leuke kleuren met behulp van vingers en handpalmen. Elke pagina is gemaakt van duurzaam papier. Zelfs een zeer dikke verflaag zal het blad niet bederven. Het boek is gemakkelijk horizontaal uit te klappen en klapt niet. Door de driedimensionale omtrek van de figuren kan het meisje niet over de randen klimmen en een ijverige tekening maken.

Aan het einde van het kleurboek ontvangt uw kind een creatieve opdracht. Je moet je familieleden tekenen. Het eerste meesterwerk kan worden bewaard als souvenir. Grappige plaatjes zullen het kind zeker plezieren. Leeftijdsbeperking – vanaf 3 jaar. Prijs – 200-350 roebel.

Beste kleurboeken voor meisjes vanaf 7 jaar

Meisjes van deze leeftijd pakken graag ingewikkelde patronen met kleine details aan. De omtrekdikte en -grootte van de tekeningen spelen geen grote rol.

Depesche TOPModel Fantasie Bouw een Fantasiemodel

Beoordeling: 4.9

Kleurboek DEPESCHE TOPMODEL FANTASY COMBINE FANTASY.webp

Het TOPModel-stickeralbum is geweldig voor meisjes die graag poppenoutfits opmaken. In totaal 30 kleurplaten, 13 opties met ideeën en meer dan 150 stickers. Het boek zal de jonge ontwerper in staat stellen om fantasie te tonen en zelf fantastische personages te creëren.

Het is perfect voor elk vakantiegeschenk. Produceert een album van een Duits bedrijf, dat bekend staat om originele producten van hoge kwaliteit. Voor een kleurboek met stickers moeten ongeveer 1000 roebel betalen. Op het eerste gezicht lijkt deze prijs hoog. De ouders hebben echter geen spijt van de aankoop of het uitgegeven geld.

DjecoTrilliant dieren

Beoordeling: 4.8

DJECO LISTENING BLUE LIVES.webp

De volgende in de rangschikking is de originele set, waarmee u de techniek van het schilderen met gekleurde glitter kunt leren. Mooie dieren worden gecreëerd aan het einde van de set. Zo’n boek onthult de creatieve vermogens van het kind, vormt de artistieke smaak.

De set bevat tubes glitter, een verfkwast, plaatjes, een stapel en instructies. Het album maakt het dus mogelijk om de traditionele versie van inkleuren met viltstiften en potloden te gebruiken, en ook om de foto’s met plastic tubes te bedekken. De meisjes en hun ouders zijn blij met het resultaat, want de foto’s schitteren en glinsteren in regenboogkleuren. Voor een unieke kleuring is het noodzakelijk om ongeveer 1500 roebel te betalen.

Monsters School Kleurplaten Portfolio

Beoordeling: 4.7

THE MONSTERS SCHOOL PORTFOLIO COLOURING.webp

Deze kleuring zal zeker fans van poppen uit de tekenfilm “Monsters School” bevallen. Met behulp van stencils creëert een kind originele afbeeldingen voor de personages en denkt het na over de details van de outfit. Accessoirestickers uit de set helpen de jurken af te maken.

Het boek bevat in totaal 40 pagina’s met silhouetten, 155 verschillende stickers en 5 plastic vellen met stencils. Basisschoolleerlingen zijn blij met deze leuke. Ze zijn klaar om urenlang outfits te verzinnen voor hun favoriete personages… Kosten700-800 roebel. De prijs van het product is volledig in overeenstemming met de uitrusting en de kwaliteit van het album.

Riviera SENTOSPHERE Aquarelverf

Beoordeling: 4.7

SENTOSPHERE RIVIERE AQUARELY Verfset

Het aquarelschilderij van SentoSphere verdient bijzondere aandacht. Het is een complete kit voor creativiteit met beelden van landschappen van de Riviera. De meisjes mogen hun fantasie laten zien met de aquarellen. Het is heel gemakkelijk om schilderijen te maken. Door de verhoogde contouren kan de verf niet over het grenselement lopen.

Het kind leert kleuren te mengen, zich te concentreren en zijn eigen kunst te maken. Een penseel, palet en 9 flesjes kleurstof zijn inbegrepen. Het enige wat de kopers niet leuk vonden was het kleine aantal te schilderen plaatjes. Er zijn er maar 3 in de set. Prijs – vanaf 1000 roebel.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: