De 7 beste elektrische koekenpannen

Zo’n apparaat als een elektrische koekenpan verscheen relatief lang geleden. Het is een populair kookinstrument sinds de vorige eeuw, aangezien sommige huizen geen gas- of elektrische kooktoestellen hadden. Momenteel worden de apparaten actief gebruikt door huisbewoners en liefhebbers van snel koken. Sommige modellen hebben een ingebouwde oplaadbare batterij en hebben geen stroomaansluiting nodig, zodat u overal eten kunt koken. Onze experts hebben de 7 beste modellen elektrische koekenpannen uitgezocht voor een breed scala aan toepassingen.

De juiste bakplaat kiezen

Elektrische koekenpannen zijn in winkels verkrijgbaar in een breed assortiment. Onze experts adviseren u om bij de keuze van uw bakplaat op de volgende criteria te letten

 1. Afmetingen. Voordat u koopt, is het belangrijk om de grootte van de bakplaat te weten te komen. Grotere pannen zijn ideaal voor grote groepen of gezinnen en stellen u in staat meer maaltijden in minder tijd te bereiden. Voor een klein gezin of persoonlijk gebruik is het beter een apparaat te kiezen met een diameter van maximaal 25 cm.
 2. Vorm. Elektrische pannen kunnen vierkant, rechthoekig, ovaal of rond zijn. De producten met hoeken zijn gemakkelijker om in te koken, en de ellipsvormige producten zijn iets gemakkelijker op te bergen.
 3. Comfort. Een belangrijk ingrediënt voor elk kookgerei is de antiaanbaklaag. Zonder dat, moet je het eten beter in de gaten houden terwijl het opwarmt…
 4. Materiaal. Verkrijgbaar in teflon gecoat aluminium en roestvrij staal. De laatste is iets robuuster en betrouwbaarder.
 5. Ergonomie. Handgrepen en bevestigingspunten moeten van hittebestendig materiaal zijn gemaakt. Anders moet je altijd een ovenwant bij je hebben. Het is niet de handigste manier om de koekenpan onderweg te gebruiken.
 6. Temperatuurregeling. Bij het koken is het belangrijk de juiste temperatuur te kiezen. Bij het frituren moet het oppervlak worden verwarmd tot 230 graden. De beste potten en pannen zijn die waarmee u het warmteniveau kunt regelen, en die de temperatuur weergeven.
 7. Het deksel. Het blad kan van glas of metaal zijn. De eerste optie is iets beter, omdat u dan tijdens het smoren of braden de gaarheid kunt beoordelen. Als het deksel niet transparant is, kunt u de snelheid van het koken verminderen omdat het met tussenpozen opengaat.
 8. Openingen. Als er ontwerpsleuven zijn, maakt dat het koken gemakkelijker, dankzij de mogelijkheid om overtollig vocht af te voeren.
 9. Functionaliteit. Gebruikers houden van de hoge wanden, waardoor u voedsel van elk formaat kunt koken. Als er een lichte helling is op het ontmoetingspunt van het verticale en het horizontale deel, is het makkelijker om het voedsel te roeren.
 10. Schoonmaken. De beste bakplaat is die met een thermometer die kan worden verwijderd om schoon te maken. De meeste moderne modellen hebben een afneembare voeding.

Onze experts hebben de 7 beste elektrische koekenpannen met veel voordelen op een rijtje gezet. Alle opties verkennen.

Beste elektrische bakplaat

Nominatie ruimte productnaam prijs
Beste elektrische koekenpannen 1 BORK G600 19 000€
2 Gastrorag CPP-55A 3 950€
3 Kitfort KT-2019 2 720€
4 Gemlux GL-ER02 2 990€
5 ENDEVER Wokmaster 360 1 590€
6 Jardeko Chef Duo JD511 2 500€
7 Sinbo SP 5204 1 770€

BORK G600

Beoordeling: 4.9

BORK G600

De elektrische bakplaat of wok van BORK staat bovenaan de lijst. Met 15 kookstanden, variërend van 40-218 graden Celsius, is hij geschikt voor alle kookbehoeften, inclusief pilaff of risotto. Het apparaat is gemaakt van aluminium met verschillende lagen antikleeflaag om schoonmaakproblemen te voorkomen. Kuipinhoud van 6 liter. Dus deze koekenpan is zelfs geschikt voor het koken van soepen.

De BORK G600 is een multifunctioneel toestel voor koken. Hiermee kunt u complete culinaire meesterwerken maken, zoals soepen, fondue, roerbakken en stoofschotels. De pan is ook geweldig voor het koken van sauzen en pasta. Het ontwerp heeft een temperatuurregelaar waarmee u de gewenste temperatuur kunt krijgen. Vele kenmerken maken dit model het meest populair bij consumenten.

Voordelen

 • grote capaciteit;
 • verwarmingsopties;
 • anti-aanbaklaag;
 • een verscheidenheid aan kookmogelijkheden;
 • gering gewicht.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

Gastrorag CPP-55A

Beoordeling: 4.8

Gastrorag CPP-55A

Kwam net iets tekort voor de leidinggevende Gastrorag CPP-55A elektrische koekenpan. Het is geschikt voor kamperen koken. Het apparaat is een compleet systeem met meerdere verwarmingen. Het deksel sluit goed aan, waardoor een volledig gesloten structuur ontstaat. De grote diameter van 55 cm geeft het een royale capaciteit.

De wok is geschikt voor het koken van zee- en riviervis, vlees, groenten en paddenstoelen. Door de antiaanbaklaag is het oppervlak na het koken gemakkelijk schoon te maken. Plus, het kan worden gebruikt om te koken zonder een druppel olie. De Gastrorag CPP-55A biedt de eigenaar de mogelijkheid om voedsel te schalen, te braden en te smoren. Klanten verkiezen deze koekenpan voor zijn gebruiksgemak op de camping en op reis, en voor zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Voordelen

 • redelijk gewicht 7.5 kg;
 • snelle verwarming;
 • goede anti-aanbaklaag;
 • grote diameter;
 • Gemaakt van aluminium.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

Kitfort KT-2019

Beoordeling: 4.7

KITFORT KT-2019

De derde prijs is de elektrische bakplaat, die ideaal is voor alle kook- of kampeeractiviteiten. Met veel intelligente systemen kunt u uw kookkunst regelen. Het apparaat heeft een thermostaat waarmee u de temperatuur van de verwarming kunt wijzigen. Bovendien heeft het een anti-aanbaklaag die voorkomt dat etensresten aan het oppervlak blijven kleven.

De handgrepen zijn gemaakt van hittebestendig materiaal waardoor u zich niet zult verbranden. Met een vermogen van 1350 watt bereikt hij een uitstekende kooksnelheid. Compact formaat maakt de pan geweldig voor uitstapjes naar het huisje of overal waar elektriciteit is. Klanten houden van de lage prijs en het aantrekkelijke ontwerp.

Voordelen van

 • hoog vermogen;
 • aantrekkelijk ontwerp;
 • Meerdere bedieningsmogelijkheden;
 • De thermostaat;
 • antiaanbaklaag.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

Gemlux GL-ER02

Beoordeling: 4.6

Gemlux GL-ER02

De volgende plaats in het klassement wordt ingenomen door de elektrische koekenpan, een multifunctioneel apparaat dat zowel als oven en als fornuis wordt gebruikt. Het apparaat is ontworpen voor het koken, stomen, stoven en bakken van een verscheidenheid aan gerechten, en heeft vele andere functies, waaronder het verwarmen van voedsel. De functionaliteit is opvallend.

Het apparaat is uitgerust met een verwijderbare thermostaat. het lichaam is gemaakt van roestvrij staal AISI304 met een hoog chroom- en nikkelgehalte, dat een perfecte duurzaamheid en levensduur garandeert. De braadpan heeft een inhoud van 4 liter en meet 370x246x60 mm. De handgrepen met dubbele functie zijn gemaakt van hittebestendig materiaal. Dit apparaat wordt door klanten zeer gewaardeerd om zijn functionaliteit, hoogwaardige afwerking en gebruiksgemak.

Voordelen

 • multifunctionaliteit;
 • stevige behuizing;
 • De thermostaat is afneembaar;
 • glazen deksel;
 • kleine afmetingen.

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

ENDEVER Wokmaster 360

Beoordeling: 4.5

ENDEVER WOKMASTER 360

De vijfde rij is een krachtige elektrische bakplaat, die geschikt is om voedsel te koken of op te warmen, zelfs voor grote groepen. Vermogen van 1700W bij een nominale spanning van 220V. Hij is uitgerust met een lang snoer van een meter, waardoor installatie niet in de buurt van een stopcontact mogelijk is. Hoge wanden zijn geweldig voor het stoven of koken van vlees. De grijze kleur van de carrosserie is aantrekkelijk en de afmetingen op 36.536.512.5 cm maken het product zeer gemakkelijk te vervoeren.

De diepte is 7 cm. Plaat met antiaanbaklaag en een hittebestendig glazen deksel en verwijderbare thermostaat zodat u de voortgang van uw kookproces kunt controleren. De ENDEVER Wokmaster 360 is goed geprijsd en is zeer populair bij klanten. Gewaardeerd om zijn compacte formaat en snelle opwarming.

Voordelen

 • hoog vermogen;
 • lage prijs;
 • vervoerbaarheid;
 • Een aangename blik;
 • verwijderbare thermostaat.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

Jardeko Chef Duo JD511

Beoordeling: 4.4

Jardeko Chef Duo JD511

Op de 6e plaats is een ongebruikelijk ontwerp, bestaande uit twee compartimenten. Deze koekenpan is geschikt voor alle gerechten, ongeacht hun complexiteit. Het model heeft een aantrekkelijk design en een grotere diepte van 12 cm, zodat het gemakkelijk is om er zelfs soep- of vleesgerechten in te koken. Het belangrijkste voordeel van het ontwerp is dat u verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden zonder dat de hoeveelheid vet toeneemt.

De anti-aanbaklaag maakt de Jardeko Chef Duo JD511 zeer gebruiksvriendelijk. Het opruimen en wegwassen van de restjes na het koken is heel gemakkelijk. De diameter van 33 cm maakt hem gemakkelijk te vervoeren, terwijl u dankzij het glazen deksel het kookproces in de gaten kunt houden. Een interne verdeler voorkomt vermenging van de verschillende gerechten. De prijs is ook overtuigend.

Voordelen

 • De mogelijkheid om 2 gerechten tegelijk te koken;
 • kwaliteitsmateriaal;
 • glazen deksel;
 • Het compacte formaat;
 • vervoerbaarheid.

Nadelen

 • zijn niet geïdentificeerd.

Sinbo SP 5204

Beoordeling: 4.3

SINBO SP 5204

Een krachtig kookgerei waarmee u al uw kookwensen kunt vervullen, ook buitenshuis; Jardeko Chef Duo JD511. De diameter van de pan is 40 cm en het verwarmingsvermogen bedraagt 1500 watt. Met dit ontwerp kunt u alles koken, ook pizza’s. De koekenpan is ontworpen om het netsnoer als stroombron te gebruiken. Klanten houden van het slanke ontwerp en de comfortabele handgrepen.

Alle soorten stoven, verhitten en grillen kunnen in deze bakplaat worden gedaan. Het apparaat heeft afmetingen van 40x28x13 cm. Het apparaat is uitgerust met een lang snoer (120 cm). Het heeft een glazen deksel, waardoor u het kookproces gemakkelijk kunt controleren. Modelgewicht van bijna 4 kg. Shoppers houden van de combinatie van lage prijs en goede kwaliteit.

Voordelen

 • aantrekkelijk ontwerp;
 • hoog vermogen;
 • lage prijs;
 • grote diameter, kun je zelfs pizza’s bakken;
 • gemakkelijk transport.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: