Dyrlund zit aan een vergadertafel..

Nieuwe Starline collectie kantoormeubelen van het Deense merk Dyrlund.

Bureau- en stellingkasten, kasten en ladeblokken in de nieuwe Starline-serie. Het vlaggenschip van de collectie- T-vormige vergadertafel. Alle artikelen zijn ontworpen in de traditionele Deense kantoormeubelstijl. Functionaliteit en aandacht voor detail niets extra's.

Dyrlund gebruikt natuurlijke materialen: hout voor de kasten, leer en textiel voor de fauteuils. Starline-toestellen zijn gefineerd in beukenhout en met de hand behandeld met natuurlijke oliën. Andere afwerkingen uit het assortiment van het merk zijn op aanvraag verkrijgbaar, bijvoorbeeld het populaire rozenhoutfineer.

Kantoormeubilair Een specialiteit van het in 1960 opgerichte Deense merk. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie heeft Dyrlund veel bewonderaars opgeleverd. Je ziet het in de kantoren van presidenten en staatshoofden.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: