Een thuis voorbij tijd en ruimte

Een echtpaar met twee kinderen en een aanstaande nieuwe aanwinst wilde een eigen hoekje in hun nieuwe huis, met veel ruimte voor gezelligheid. Voor een eigentijds maar ontspannen interieur zonder opzichtige details of overdaad. Dit huis is het resultaat van zorgvuldig werk!

Planningsfuncties

De totale oppervlakte van het vrijstaande huis van drie verdiepingen aan de Novorizhskoye Highway is 240 m². . Gezien de wensen van de toekomstige bewoners werd het in drie functionele gebieden verdeeld. Op de begane grond is er een bijkeuken: stookruimte, wasruimte, gastenbadkamer. Er is ook Een grote studio, met een combinatie van woonkamer, keuken en eetkamer. Dit is een gemeenschappelijke ruimte voor familie en vrienden. De werkruimte is compact ingericht in een hoek, met de modernste apparatuur en autonome hulpverlichting.


Lees ook:

  • Top 5 beste stijlen voor het landhuis
  • Ideale woning #15: Moderne klassiekers
  • Ideale woning nr. 11: The Notting Hill Mansion

Intelligent vullen

De meubels in dit huis.. is niet het belangrijkste; er is net zoveel van als nodig is. Het is gekozen in grijze, bruine en witte tinten, die harmonieus passen in het geheel. Het rustige, kleurrijke palet wordt ondersteund door de koffiegrijze vloer met een dramatisch ontwerp en details zoals foto's aan de muur en vazen met heldere botanische replica's van bloemen en bomen. Transparante witte gordijnen die het zonlicht binnenlaten en ingebouwde plafondlampen verzachten de kamer optisch en maken hem gezelliger. Moderne sneeuwwitte keuken met een eiland voorzien van ultramoderne apparatuur.

De trap in klassieke stijl met een gesmede leuning, die harmonieus opgaat in het moderne interieur, verdient bijzondere aandacht in dit huis. De trapverlichting heeft niet alleen een functioneel doel, maar is ook een origineel decoratief element.

Kinderkamers

De kinderen bezetten de hele eerste verdieping van het huis… Er zijn drie kinderkamers, die elk de smaak van de bewoner weerspiegelen. Het kleine vloeroppervlak van de slaapkamer is ideaal voor een spiegel 16 vierkante meter. De kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een gemeenschappelijk ontwerpthema. Een slaapplaats met een speciaal ontwerp schuift onder het podium waar de werkruimte is ingericht. brede vensterbanken maken een eigenaardige "takhta", bedekt met een zacht tapijt Een gezellig "nest", Ruimte om te lezen, te ontspannen, televisie te kijken en uit te kijken naar het bos en het meer achter het raam.

Loftstijl in de kamer van de oudste zoon, waar de muren van het "roestige plaatwerk" gebied je aan doen denken.., «stadsbeeld" en zelfs een kroonluchter aan het plafond Het lijkt alsof het haastig in elkaar is gezet uit aluminium ringen. Ingebouwde garderobes zijn verborgen achter spiegeldeuren, waardoor de kleine kamers visueel worden uitgebreid. Er zijn twee badkamers op de verdieping.

De privéruimte van de ouders

De derde verdieping van het huis voor ouders. De slaapkamer, garderobe en badkamer bevinden zich daar. Deze ruimte wordt ook gedomineerd door grijze en beige tinten, maar onderscheidt zich van de andere ruimtes van het huis door zijn bijzondere sfeer. Klassieke elementen harmonieus geïntegreerd in moderne stijl geeft het interieur een vleugje elegantie. Een groot ovaal raam in de slaapkamer heeft geplooide gordijnen, de vensterbank is versierd met bloemen en de zijden sprei heeft een sierlijk bloemenpatroon. Een spiegelwand en een kaptafel met designstoel voor de vrouw des huizes zijn perfect geïntegreerd in de slaapkamer. De tafel is verlicht als de kleedkamer van een kunstenaar.

De stijlrichting wordt gehandhaafd in het badkamerinterieur. Een mooie wastafeltafel met gebogen poten, schijnbaar uit een ander tijdperk, past goed bij de moderne douchecabine. Lichte gordijnen en een berenvel geven een huiselijk gevoel. Een gedurfd en slim uitgewerkt ontwerpidee, gebaseerd op nuances, maakt het mogelijk het huis te verzoenen Verschillende stijlen en tijdperken.

Aandacht voor detail

Geen enkele hoek van het huis is onaangeroerd gelaten, zelfs de meest oncomfortabele. de ruimte tussen de raamopening en het trappenhuis op de begane grond is een afgeschermde plek om voetbalwedstrijden te bekijken en de zolder biedt plaats aan een kantoor, een observatorium en een sauna.

Interessante platte projecten

Interieur van de flat uit een project van het architectenbureau APRIORI design Ontwerpproject voor een flat Interieur van een flat uit een project gerealiseerd door een ontwerper
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: