Hoe organiseer je een groot feest in een kleine flat?

Je hebt geen groot huis nodig om een groot feest te organiseren. De geest van de vakantie is om bij je geliefden te zijn en geen enkele hoeveelheid vierkante meters kan die magie creëren. Hier zijn enkele ideeën voor een groot feest, ongeacht de grootte van uw huis.

1. Creëer ruimte. Benut uw kamer optimaal. Het meubilair herschikken om meer ruimte te creëren. U kunt het zelfs in een hoek zetten of tijdelijk naar een andere kamer verplaatsen. Koop klapstoelen die gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Salontafels en koffietafels zijn goed voor drankjes en hapjes. Maak indien mogelijk een aparte ruimte voor de bezittingen van de gasten, zodat tassen en kleren de feestruimte niet verstoppen.

2. Alternatieve instellingen. Niet iedereen heeft genoeg ruimte om met 20 personen aan een tafel te zitten. Het is niet zo belangrijk. Er zijn genoeg alternatieven. De tafel kan helemaal worden vermeden. De meeste mensen vinden het niet erg om op de bank te zitten met een bord op schoot en te praten met familieleden die ze al een tijdje niet hebben gezien. Neem een buffet en organiseer een goede vlekkenverwijderaar. Er worden veel kinderen verwacht? Leg een tafelkleed op de grond en organiseer een picknick. Wegwerpborden, -bestek en -servetten besparen een berg vuile vaat. Het is het goede gezelschap en het goede eten dat telt, niet de borden…

3. De voedselbereiding vereenvoudigen. Probeer gerechten te kiezen die vooraf kunnen worden bereid, zodat u de keuken niet volpropt en meer tijd met uw gasten doorbrengt. Zorg voor een verscheidenheid aan dranken. Organiseer een 'station' Met drank specials waar gasten zichzelf kunnen bedienen.

4. Ga het huis uit. In veel regio's is het weer mooi genoeg om zelfs in de winter te genieten van een kampvuur, wandelingen en buitenactiviteiten. Het perfecte alternatief of toevoeging aan een feestmaal.

5. Vraag om hulp. De meeste gasten willen bijdragen, en het is leuker om als team te werken. Vraag enkele gasten om vroeg te komen om het eten voor te bereiden en de tafel te dekken. Laat andere gasten een voorgerecht of dessert meebrengen. Laat een tiener of oma de jongere kinderen vermaken. Een gemeenschappelijk doel delen brengt mensen samen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: