Nest of feest: bepaal uw type flat

Hoe is je flat voor jou?? Het is een feestplek waar veel mensen samenkomen? Of een rustig nest voor hun eigen? Voor een renovatie die aan uw verwachtingen voldoet, doe deze quiz om te zien wat voor soort flat u wilt.

Houdt u van gezelschap, lezen, sporten of misschien mediteren?? De antwoorden op deze vragen hebben veel invloed: de indeling van uw huis, de stijl en andere belangrijke punten.

Met wie woon je??

# I'm all alone, all alone #. En een kat. Denkend aan een vrouw ( man ).
B ) Soms heb ik vrienden of familieleden die een paar dagen blijven om me te vermaken… Ja, ik heb bezoek.
C )Ik ben helemaal alleen. Zelfs geen kat. Hij kon niet tegen alle mensen die me kwamen opzoeken.
D ) Er zijn velen van ons! Ik, mijn grootmoeder, mijn grootvader, mijn ouders, mijn broers… En de kat.

Hoe vind je je ruimte??

Ah, het is oké.
B ) Over het algemeen genoeg, maar logeerpartijen kunnen een probleem zijn- Niet veel bedden.
In ) Ik fiets thuis.
D ) Het is OK, maar we hebben een grote familie, dus ik moet af en toe in de rij staan om de badkamer te gebruiken.

Hou je van gasten?

A ) Ik haat het. Oké, dat doe ik, maar niet in mijn eigen huis. Mijn huis.. Mijn schuilplaats!
B ) Ik hou, maar niet iedereen! Ik nodig goede vrienden en familie uit. We kijken meestal films, kletsen, drinken thee of iets sterkers. Soms blijven ze overnachten.
In ) Oh, ja! Meer gasten.. Meer plezier! Ik nodig oude kennissen, nieuwe kennissen, toevallige kennissen en kennissen uit! Ik vind het goed zo.
D ) Dat doe ik. En hier is mijn oma, mijn vader en mijn oudere zus waar we mee samenwonen.. niet zo veel. Ik zal het goed moeten maken.

Hoe brengt u uw tijd door ( alleen of met gasten )?

A )Liggen. # I can sleep on the couch, I can sleep on the bed #. Soms rol ik op mijn zij of ga ik zitten. Eten, films kijken, lezen, computeren. En ik ben gelukkig.
B ) Gasten komen langs, we liggen samen op de bank en fauteuils. Eten. We slapen. Ze zijn net zo lui als ik. En we zijn gelukkig!
In ) Ik hang niet echt lang thuis rond.. meestal alleen met gasten. We feesten, we dansen, ik heb zelfs een discobal.
D ) wie weet hoe! Ik lees, oma breit, mijn broer bokst een peer die aan het plafond hangt.

Slaap je 's nachts of blijf je wakker?? Heb je veel licht nodig?

A ) Ik woon alleen en stoor niemand. ♪ Ik zou een lamp of een spotlight aan kunnen doen ♪.
B ) Ik woon niet alleen, maar ik pas me aan de anderen aan. Niemand valt iemand lastig.
C ) Ik heb leuke hangplekken, ik gooi alle bureaulampen weg- ze maken je slaperig.
Nee, ik pas bij niemand.. Ik werk 's nachts en heb daar het recht toe! Misschien moet ik een hordeur nemen?

Hoe ga je uit eten??

A ) Nou, ik neem een enkel bord mee en ga overal heen- ♪ in bed, op het balkon, op de bank ♪. Of aan tafel zitten.
B ) Ik hou theekransjes. Koekjes, cakejes. Of de voorn en het bier.. Hangt ervan af wat voor gasten er komen. Zitten om te praten, een film kijken ( of voetbal kijken ).
C ) Champagne, cocktails, pistachenoten, shisha!
G ) We hebben familiediners! Veel mensen, veel lawaai, veel eten..

Je bent een varken?

A ) Wat kan jou dat schelen?? Ik zal het opruimen.
B ) Ik ben bereid een extra uur op te offeren om schoon te maken, maar er zullen tapijten in het huis zijn…
IN ) I- geen. Mijn gasten.. ja!
G ) varkens worden berispt op een familiebijeenkomst. Het tapijt wordt gestofzuigd door de zuster. Geen probleem met dat in het algemeen.

meer antwoorden A
Uw keuze Een gezellige nestflat. Zoek naar laag, zacht meubilair. Organiseer een ruimte voor rustige momenten met een boek of een film. Vergeet het textiel niet.. Kussens en gordijnen met structuur zorgen voor een gezellige sfeer. En verlichting.. veel lage en diffuse lichtbronnen ( staande lampen, tafellampen, kaarsen ).

Meer antwoorden B
Jij bent Als gastheer moet u niet alleen zorgen voor uw eigen comfort, maar ook voor dat van degenen die in uw huis komen..! Vul het met laag meubilair dat comfortabel zit stoelen in de eerste plaats. Organiseer extra slaapplaatsen. Als de ruimte beperkt is, overweeg dan opklapbaar meubilair. Regel ze zo dat ze elkaar niet storen tijdens logeerpartijen. Zitplaatsen rond een lage, brede tafel voor lange gesprekken bij de thee, of gezelschapsspelletjes. Vergeet niet een gang te maken voor de schoenen, tassen en bovenkleding van uw gasten.

Meer antwoorden in
Wow, je houdt wel van een lolletje! Maar constant feesten.. Zowel leuk als rommelig. Verwijder tapijten uit de flat, die alle kruimels van voedsel verzamelen. Wees op je hoede voor gelakte meubels De beste plaats om sporen van hete kopjes of houtskool van een waterpijp achter te laten. Hebben een set tafels voor eten en alcohol. Bar, kookeiland en hoge stoelen.. perfect om te feesten formaten! De slaapvertrekken zijn beter geplaatst weg van de gemeenschappelijke ruimtes, maar de toilet- dichterbij. De TV of projector moet zo geplaatst worden dat hij van alle kanten van de kamer te zien is. En trouwens, ontdoe je van overbodig meubilair, maak ruimte voor mensen…

Meer antwoorden D
Uw woning.. een echte transformator! Er is ruimte voor een drukke student met aantekeningen en nachtelijke proppen, voor gezellige bijeenkomsten, een rustige oma en luide kinderspelletjes..! Uw hoeksteen.. goede ruimtelijke ordening en zonering. Geluidsgevoelige gebieden van elkaar isoleren kinderspeelkamer, gemeenschappelijke ( lounge en keuken )- met muren, scheidingswanden, schermen en gordijnen. Pas de verlichting aan Het moet niet de één helpen en de ander hinderen.

Ontdek nog meer over platte scenario's in deze video

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: