Innovatie voor het leven

Zoals de naam van het Deense meubelbedrijf Innovation ( al doet vermoeden. – "innovatie" ) hier streven ze altijd naar iets nieuws. En ze bieden buitengewone moderne gestoffeerde meubelen aan onder het motto "bouw het zelf".

De geschiedenis van het meubelmerk Innovatie Het bedrijf begon in 1971 met de productie van fauteuils-tassen. En nu vindt u in het assortiment van de fabriek zowel slaapbanken, fauteuils en poefs als bedden.

De modellen in de IRebel-collectie hebben een kleurrijke uitstraling, speciaal gericht op een jonger publiek en iedereen die jong van geest is.

Innovation wil dat het meubilair in de eerste plaats functioneel is, dus de bedden hebben verstelbare hoofdeinden en de banken kunnen in drie verschillende standen worden gezet zittend, liggend of half liggend. Alle meubelen van Innovation worden aangeboden in afneembare hoezen om maximale personalisatie mogelijk te maken (de fabriekscatalogus omvat 21 frames, 50 stoffen bekledingsontwerpen, vijf matrasvarianten en 37 accessoires ). En u kunt uw meubels minstens elke dag opnieuw inrichten, zodat ze altijd modern blijven.

IRebel ( klik op de foto om te vergroten ).

  • Afgebeeld: ISnake by Innovation
  • Op de foto: White Stripe van Innovation
  • Afgebeeld: White Stripe van Innovation
  • Op de foto: model IKat van de fabriek Innovation

Op de foto: ISnake by Innovation.

Bijvoorbeeld, slaapbanken van de "rebelse" De IRebel serie heeft afneembare hoezen in een jeugdige stijl met een ritssluiting. Volgens de makers kan hun bekleding in minder dan 5 minuten worden vervangen! Voor een gezonde en comfortabele slaap is de basis van alle banken in de IRebel collectie de orthopedische basis.

IStyle 2009 ( klik op de foto om te vergroten ).

  • Op de foto: Wing by Innovation, ontwerp van Hoejfeldt Flemming, Lund Andreas, Weiss Per
  • Op de foto: Long Horn Exess van Innovation, ontwerp van Weiss Per
  • Op de foto: Long Horn Exess van Innovation, ontwerp van Weiss Per
  • Afgebeeld: Riddle Deluxe van Innovation, ontwerp van Hoejfeldt Flemming, Lund Andreas, Weiss Per

Op de foto: Wing by Innovation, ontwerp Hoejfeldt Flemming, Lund Andreas, Weiss Per.

De IStyle 2009 lijn biedt meer 'neutrale' meubels De kleur van de bekleding wordt gekenmerkt door bijzondere rugleuningen Sommige banken hebben een U-vormig frame, terwijl andere een hangende flens hebben bouweenheid.

De poten van de banken uit de collecties IStyle en IRebel kunnen recht zijn, met lopers of met wielen.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: