Koken als een Italiaan

Twee merken apparaten uit het topsegment verschenen in één keer in Nederland: Fulgor Milano en Beltratto.

Het merk Fulgor Milano werd 60 jaar geleden opgericht. Zijn voornaamste gebruiksrichting – keukenapparatuur ( hoewel de collectie zelfs televisies &#41 omvat;. Dit zijn ovens en magnetrons, koffiezetapparaten en wijnkasten, kookplaten en afzuigkappen, gootstenen. Zoals het een merk betaamt dat geboren is in de Italiaanse design hoofdstad, Fulgor Milano zet in op moderne uitstraling van modellen. Technieken met strakke vormen, in staal, zwart of parelwit. Touchscreen bediening van alle functies.

Het Beltratto-assortiment omvat modellen in zowel de traditionele als de moderne geest. De ovens zijn ( Klassiek ) in de keuken van een Italiaanse matrone en de kookplaten zijn ( Hi-Tech ) in de moderne metropool;. Vaatwassers en afzuigkappen maken het assortiment compleet. In het high-tech assortiment wordt veel gebruik gemaakt van glas en roestvrij staal. Messing en email afwerking in de klassieke. Moderne functionaliteit is inherent aan zowel.

Afgebeeld: eilandkap van Beltratto.

Afgebeeld: Fulgor Milano inductiekookplaat.

Op de foto: Beltratto Hi-Tech oven.

Afgebeeld: Fulgor Milano oven.

Afgebeeld: Beltratto inductiekookplaat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: