Renovatie zonder budget: Stijlvolle interieurs die geen fortuin kosten

Tegenwoordig haasten veel Russen zich om onroerend goed te kopen in de hoop iets van hun spaargeld te sparen. En er is een hele nieuwe uitdaging: Hoe richt je je nieuwe huis in als je budget zo krap is?? Wij hebben enkele ideeën om uw nieuwe woning in een handomdraai mooi en functioneel te maken.

Flat project van Julia Klyueva

Je kunt het grote geheel niet verslaan

Probeer je te concentreren en duidelijk te bepalen welke aspecten van je toekomstige leven voor jou het belangrijkst zijn. Wat doe je meestal als je thuis blijft?? Misschien hou je van koken en entertainen.. Dan is het zinvol om te investeren in een moderne keuken. Als u op afstand werkt, hebt u een goed georganiseerd kantoor nodig ( ook al beslaat het maar anderhalve vierkante meter ). En voor wie de meeste tijd buitenshuis doorbrengt, een comfortabel bed met een orthopedisch matras.

Maak een lijst van dingen die uw flat comfortabel voor u maken. Probeer je eigen gewoontes te volgen, niet de mode. Koop een staande lamp als u 's avonds graag leest. Beperk je niet tot een douchewand als je graag een bad neemt. En verspil geen geld aan een kledingkast als je hele garderobe in een kleine ladekast past.

Flat design door Julia Klyueva

Een vrek betaalt twee keer

Op sommige dingen mag je niet beknibbelen. Deze omvatten vooral het volgende:

 • Communicatie. Lekke leidingen of kortsluiting kosten u meer dan een paar vakmensen en kwaliteitsfittingen.
 • Sanitair en keukenapparatuur. We zouden niet zo ver willen gaan om u voor te stellen een toilet met afstandsbediening te kopen, maar denk goed na over uw mengkranen en gasfornuis. Probeer een goed evenwicht te vinden tussen prijs en kwaliteit – dan is het zinvol om in een schoenendoos te investeren En geniet van het gevoel van veiligheid en comfort.
 • Windows. Wie ooit in de buurt van een drukke snelweg heeft gewoond, hoeft niet aan te dringen op driedubbele beglazing en inlaatventilatie. En het risico om ziek te worden is aanzienlijk kleiner wanneer er geen tocht in huis is.
 • Vloeren. De vloeren vervangen is veel moeilijker dan behangen. Daarom is het beter een degelijke bekleding te kiezen van betrouwbare fabrikanten ( er zijn overigens veel binnenlandse bedrijven ).

Volgende fase.. De ruimte is creatiever en flexibeler – u kunt geld besparen op meubilair en inrichting. Maar dit vereist de juiste aanpak.

Flat project van Julia Klyueva

Hoe eenvoudiger, hoe beter

Als u uw renovatiekosten zo laag mogelijk wilt houden, doe dan geen moeite met het egaliseren van muren. Strijk de ruwe randen glad met reliëfbehang en marmerplamuur Of sierpleister. Het belangrijkste is dat het materiaal waarmee u uw muren afwerkt milieuvriendelijk is. Schilder de muren in neutrale lichte tinten zullen ze de kamer ruimer doen lijken. En als je iets buitengewoons wilt.. een "accent" maken de muur, hier zijn een paar ideeën om hem te versieren:

 • Schilder een heldere, verzadigde muur en hang een paar stemmige posters op.
 • Behang het met designerbehang ( je kunt zoeken naar afgeprijsde restjes in interieurwinkels of op Avito ).
 • Neem een smalle plank, een paar dozijn bakstenen en dikke kaarsen van verschillende hoogte en bouw een geïmproviseerde open haard. Het kan later worden versierd met uw favoriete snuisterijen of seizoensgebonden decoraties.
 • Plaats een groot vintage object in het midden van zo'n muur: een spiegel met een verfijnde lijst, een handgemaakte houten ladekast of een antieke naaimachine die je nog van je grootmoeder hebt.

Zo'n muur zal zelfs het meest laconieke ontwerp verlevendigen en u in staat stellen de sfeer van een huis met "kleine middelen" te veranderen en niet te tijdrovend.

Flat project van Julia Klyueva

Meer creativiteit!

Je hoeft echt geen bakken met geld uit te geven om je flat in te richten. Maar een actieve verbeelding en het vermogen om manieren te vinden om interessante ideeën uit te voeren komen zeker van pas. We kunnen beginnen met de ouderwetse "ingrediëntvervanging" methode, Dat weten alle ervaren huisvrouwen:

 • Koop geen dure binnendeuren Verf gewoon degene die je hebt in de kleur van de muren ( dat scheelt een hoop verf ).
 • Als je je geen nieuw bed kunt veroorloven.. Koop een goed hypoallergeen matras en vul het aan met een zelfgemaakte bodem van bouwpallets.
 • Een paar geperforeerde panelen kunnen gemakkelijk een keukenschort vervangen en helpen om messen, opscheplepels en ander klein keukengerei te plaatsen.
 • Een brede vensterbank kun je ombouwen tot een comfortabel bureau en een goedkoop rek met een linnen gordijn kan een goede garderobe zijn.
 • Drapeer een effen katoenen kleed over uw oude fauteuil, en voeg een decoratief kussen of twee toe.. en uw woonkamer kan in een handomdraai worden opgefleurd en gezelliger worden gemaakt.

Flat project van Julia Klyueva

Al deze punten hebben een directe invloed op de nasmaak Uw renovatie, en als u ons advies serieus neemt, zult u nooit spijt hebben van het geld dat u heeft verspild.

Wees niet bang om te experimenteren en iets ongewoons te proberen. Zie uw nieuwe huis als een vriend die u meeneemt op een lange, maar spannende reis. En als je een ervaren gids nodig hebt.. Krijg deskundige hulp. De juiste ontwerper kan rekening houden met de sterke en zwakke punten van uw huis en de perfecte oplossing vinden voor zelfs de meest bescheiden budgetten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: