Top 9 fabrikanten van spaarlampen

Steeds meer mensen kiezen voor moderne energiebesparende lampen als lichtbron, die als milieuvriendelijk worden beschouwd. Een waardig alternatief voor traditionele gloeilampen. Ontdek hoe u een zuinig product kunt kiezen en welke fabrikant beter is. Het helpt rating, die rekening houdt met klantbeoordelingen.

Hoe kiest u een spaarlamp?

Wanneer u naar de winkel gaat om te kopen, moet u letten op een aantal belangrijke parameters:

 1. Vermogen. Om de juiste lamp te vinden, deelt u het wattage van een gloeilamp door vijf… Als er een lichtbron van 100 W in uw kroonluchter zit, is een spaarlamp van 20 W voldoende. Deze regel geldt niet altijd voor Chinese producten.
 2. Type basis. Veel van onze armaturen hebben een E27 voet. E40 is geschikt voor grote armaturen, E14 voor wandlampen.
 3. Temperatuur. Kroonluchters produceren verschillende kleuren licht. Voor het kantoor zouden apparaten met een temperatuur van 6-6,5 duizend K geschikt zijn. Het is een koelere kleur met wat blauwigheid. Natuurlijk licht (4,2 duizend K) wordt bij voorkeur gekozen voor kinderkamers. In de slaapkamer moet u een lamp kopen met een temperatuur van 2700 K.
 4. Levenslang. Gebruiksduur varieert van 3 tot 15 duizend uur. Het ligt meestal tussen 4.000 en 6.000 uur.
 5. Garantie. De houdbaarheid is zes tot drie jaar, afhankelijk van het bedrijf.
 6. Vorm. Het hangt af van het type kroonluchter. De vorm moet zo goed mogelijk bij het interieur passen.
 7. Laat je niet misleiden door de zeer goedkope econo. Anders loop je het risico dat je een imitatie koopt die nog geen duizend uur kan branden

.

Beoordeling van de beste fabrikanten van spaarlampen

Beoordeling plaats fabrikant beoordeling
Beoordeling van de beste fabrikanten van spaarlampen 1

Hoi

 • ps
 • 4.9
  2 Osram 4.8
  3 Camelion 4.8
  4 Navigator 4.7
  5 General Electric 4.7
  6 DeLux 4.6
  7 Era 4.5
  8 SmartBuy 4.5
  9 Foton 4.4

  Hoi

 • ps
 • Beoordeling: 4.9

  Philips

  Het bekende merk Philips verdient de toppositie en behoeft geen introductie. Het bedrijf biedt een groot assortiment LED-lampen voor thuis, die in het laboratorium zijn getest. Zij bevestigen dat de producten van dit merk veilig zijn voor mensen en dat het licht dat zij geven geen ongemak voor de ogen veroorzaakt. Afhankelijk van het model geeft de fabrikant een gemiddelde garantie van twee jaar. Tot tien jaar levensduur.

  Bijzonder populair is de collectie SceneSwitch, die door klanten graag wordt gebruikt om het licht van koud naar warm te veranderen. De Essential-serie wordt geprezen en bespaart tot 85% meer elektriciteit. X-tremeVision LED’s zijn een uitstekende vervanging voor standaard gloeilampen in passagierscompartimenten. Prijs is 829 roebel.

  Osram

  Beoordeling: 4.8

  Osram

  Een van ’s werelds grootste fabrikanten van verlichtingsapparatuur is de Duitse onderneming Osram. Zijn geschiedenis gaat terug tot de eerste helft van de twintigste eeuw. Het bedrijf slaagde erin een hoog niveau te bereiken door kwaliteitsproducten te produceren. Het is niet verwonderlijk dat er vraag is naar de producten van het merk. Onder de voordelen van LED-lampen Osram onderscheiden energiebesparing stroomverbruik, reproductie van helder licht, die dicht bij natuurlijke, lange levensduur in vergelijking met tegenhangers.

  Klanten komen vaak defecte producten tegen, maar de defecten zijn waarschijnlijk tijdens het vervoer opgepikt. Sommige consumenten vinden de prijzen van producten te hoog. Wat betreft auto LED lampen, deze kunnen veel flikkeren bij een onstabiele stroomvoorziening. Het is raadzaam om LED-lampen van een betrouwbare fabrikant te kopen, anders bestaat het risico dat u een vervalsing krijgt.

  Camelion

  Beoordeling: 4.8

  Camelion

  Het volgende lid op de ranglijst is ongetwijfeld een favoriet op de markt in ons land. “Camelion verscheept naar alle continenten. Vandaag is het merk vertegenwoordigd in 80 landen. Het bedrijf staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit, die een grondige inspectie ondergaan voordat ze in de schappen terechtkomen.

  De productcatalogus bestaat uit twee delen. Eerst komen de populairste BasicPower-modellen, met een levensduur tot 30.000 lichturen. De tweede is de meer economische apparaten
  LightPower, die zijn uitgerust met innovatieve LED’s en tot 40.000 uur meegaan. Alle producten van Camelion zijn volkomen veilig. Energiebesparende lampen vereisen geen speciale verwijdering. Ze zijn zeer schokbestendig en produceren geen ultraviolet licht. De meeste beoordelingen van de producten van het merk zijn positief. LED lampen veroorzaken geen visueel ongemak; ze knipperen niet en ze schijnen helder.

  Beoordeling: 4.7

  Navigator

  The Navigator werd 25 jaar geleden opgericht. Het hield zich toen bezig met het leveren van buitenlandse verlichtingsarmaturen. Meer dan 10 jaar geleden werd het merk opgericht, er zijn producten van hun eigen bedrijf. Vandaag biedt de “Navigator” een grote keuze aan LED-lampen in de vorm van een peer, kaars, bal. Er zijn producten van reflector en capsule soorten, met een lamp, een basis.

  Volgens de beoordelingen, de meest gekochte decoratieve stijl apparaten. Bezitters van vintage en loft-interieurs zullen dol zijn op de goudkleurige kolfmodellen. 3D lampen met volumetrisch vuurwerk voor een stijlvol effect. Het is een geweldige optie voor podia, cafés, recreatiegebieden… De ingebouwde controller verandert geleidelijk van kleur en creëert een lichtscène. Zo’n spaarlamp met een diameter van 105 mm kost ongeveer 500 roebel.

  General Electric

  Beoordeling: 4.7

  General Electric

  Het verhaal van de volgende runner-up is nauw verbonden met de naam van Thomas Edison, de grote ingenieur en getalenteerde ondernemer. Het was General Electric die de bekende gloeilamp in massa produceerde. Het bedrijf wordt beschouwd als een trendsetter in de wereld van huishoudelijke apparaten. De catalogus van het bedrijf presenteert LED-lampen in alle prijscategorieën – van de meest budgettaire tot de zeer dure.

  De producten zijn kwikvrij en worden geleverd in een aantrekkelijke verpakking met een zelfverklarende gebruiksaanwijzing. Spaarlampen hebben een stijlvolle en hoogwaardige buitenkant. Ze zijn netjes gemaakt en geven een gelijkmatig en aangenaam licht. Er is helemaal geen flikkering. Volledig vermogen wordt enkele seconden na het inschakelen geactiveerd. Prijs lijkt hoog voor sommige klanten. Het is echter het overwegen waard dat dit volledig in overeenstemming is met de kwaliteit. De lamp betaalt zichzelf immers in een paar maanden terug…

  DeLux

  Beoordeling: 4.6

  DeLux

  Het merk DeLux is alom bekend in Oekraïne. Het werd opgericht in 2005. De catalogus van het bedrijf bevat een verscheidenheid aan lichtbronnen voor binnen- en landschapsverlichting. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium om de kwaliteit van de producten te controleren. Volgens de fabrikant bedraagt de gemiddelde levensduur van de spaarlamp (E27 lampvoet 5W) 30 duizend uur. Dit is bijna drie en een half jaar met constante werking.

  Twee jaar garantie op goederen. Klanten prijzen DeLux voor zijn warme licht, energiebesparende. Voor dergelijke spaarlampen moet ongeveer 130 roebel worden betaald. Er zijn recensies dat de lamp in plaats van de geclaimde drie jaar veel minder werkt. Dus, meningen over de kwaliteit van LED-lampen “Deluxe” nogal controversieel.

  Era

  Beoordeling: 4.5

  Era

  Binnenlands bedrijf Era produceert lichtbronnen sinds 2007. Vandaag de dag is het een snel groeiende onderneming die jaarlijks het aanbod van marktwijzigingen aan populaire producten en nieuwe. In de “Era” catalogus staan 12 series LED lampen, waaronder peer- en bolvormige modellen, koren en kaarsen. Ze variëren niet alleen in wattage, maar ook in prijs.

  Collectie van energiebesparende lampen economie klasse toont goede prestaties en bevalt kopers lange levensduur. Voor een klassieke en kleurrijke inrichting is de Clear-serie bijzonder geschikt. De lampen in de collectie hebben een spreidingshoek van 270 graden en laten het kristal in het licht spelen.

  SmartBuy

  Beoordeling: 4.5

  SmartBuy

  Het Taiwanese merk “SmartBuy” verscheen in 2000 op de Nederlands markt. Destijds bood het bedrijf verschillende flash drives en CD’s aan. Het arsenaal van de fabrikant omvat nu ook spaarlampen. Het assortiment van het bedrijf omvat verschillende soorten LED-apparaten – cornrows, kaarsen, ballonnen.

  De prijzen van de producten van het merk zijn veel lager dan die van andere bieders. Dit heeft een gunstig effect op de vraag naar deze producten. Consumenten houden van de hoge bouwkwaliteit van de lampen, de behoorlijke reeks modellen en de uitstekende kleurweergave. Volgens hen zijn de lampen flikkervrij, mechanisch resistent en gaan ze tot 30.000 uur mee.

  Foton

  Beoordeling: 4.4

  Foton

  De laatste toevoeging aan de beoordeling is het binnenlandse merk Foton. Lampen met lichtgevende diodes van deze fabrikant worden praktisch niet warm tijdens het gebruik, hebben een lange levensduur en besparen aanzienlijk op energiekosten. Foton catalogiseert verschillende soorten en vormen van producten, die verschillen in type bevestiging en wattage. zodat het gemakkelijk is om de juiste lichtbron te vinden voor elk interieur. De bewering van de fabrikant dat de lamp 30 jaar meegaat is zeer geruststellend. Het is echter belangrijk de annotatie te lezen, waarin staat dat deze toestand wordt gegarandeerd wanneer de lamp 2,75 uur per dag wordt gebruikt.

  Elk product heeft een garantiekaart. Zelfs een kleine 13W lamp kan een hal of slaapkamer volledig verlichten. Het goedkoopste product kost ongeveer 200 roebel, lampen van 10 watt kosten ongeveer 400 roebel. Met al hun voordelen zijn de producten van het bedrijf het geld waard.

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: