Trendy interieurs: wat maakt een flat zo individueel?

De interieurs die tegenwoordig actueel zijn, zijn comfortabele en functionele ruimtes waarin niets overbodig is en alles is gemaakt om comfortabel te leven. Laten we eens nadenken over wat een flat individueel en comfortabel maakt voor ieder van ons.

Laten we om te beginnen de betekenis van een gepersonaliseerd interieur definiëren. Naar mijn mening moet dit interieur, dat het karakter van de eigenaar zal weerspiegelen, in detail worden uitgewerkt op het ritme en de levensstijl van de mensen die in de flat wonen. Vaak hebben ontwerpers geen volledige informatie over de klant, en kan het proces van het creëren van een interieur de verkeerde kant opgaan. Wat maakt een interieur onderscheidend??

1. De indeling is persoonlijk uitgewerkt

Dit is misschien wel de belangrijkste en belangrijkste techniek, die de individualiteit van de eigenaar van de flat benadrukt. Het is heel belangrijk om na te denken over de functionaliteit van de flat, om het meubilair op een comfortabele manier te rangschikken, om de ruimte goed in te delen. Hier komt de interessante vraag – Bepaalde oplossingen kunnen voor iemand handig zijn, maar voor anderen het tegenovergestelde. Er komt individualiteit uit voort. Het ligt bijvoorbeeld voor de hand dat een flat van een huisvrouw een grote keuken met een eiland moet hebben en dat dit een prioriteit zou zijn. De vrijgezel daarentegen heeft geen eigen keuken nodig, tenzij hij een professionele kok is of gewoon van koken houdt.

Alle beslissingen over de inrichting komen voort uit de dagelijkse routine, de manier van leven van de bewoners van de flat. De dagelijkse planning.. interessant ding en heeft bewezen een grote hulp te zijn in het interieurontwerp. Als we eenmaal de dagindeling van onze klanten kennen, kunnen we het leven in de flat simuleren op de plannen, en voorspellen hoe mensen zich zullen voelen als ze zich verplaatsen, hun vrije tijd doorbrengen, werken, enz..

2. Een stijl kiezen op gevoel en voorbeeld

Uw interieurstijl kiezen- is ook een individueel iets. Het is nooit een goed idee als een ontwerper zijn eigen smaak oplegt aan de klant. Je moet ook niet luisteren naar alles wat de klant zegt.

Om ervoor te zorgen dat het interieur de persoonlijkheid van de eigenaar accentueert.. Je moet de kernpunten van de stijl identificeren door gevoel en voorbeelden. Meestal nemen we onze ontwerpen en die van andere ontwerpers door om erachter te komen wat de klant precies mooi vindt. Er zijn enkele opmerkingen die in het bijzonder de aandacht verdienen. In de regel kunnen cliënten praten in termen van gevoel, en naar mijn mening zijn die gevoelens het belangrijkst.

Bijvoorbeeld een gevoel van ruimte en lucht, een licht of brutaal interieur, enz.. Maar het belangrijkste is dat deze gevoelens tot uiting komen in de voorbeelden. Een rustiek interieur kan dus een sobere Engelse klassieker zijn, maar ook een moderne loftruimte. Hier is het belangrijk om in de afbeeldingen voorbeelden te vinden van welke materialen brutaal voor u zijn.

3. Hobby's, hobby's, bezigheden.. worden weerspiegeld in het interieur

Om de individualiteit van de flat te onderstrepen is het belangrijk bijzondere aandacht te besteden aan de hobby's en passies van de bewoners. Als de eigenaar de voorkeur geeft aan extreme sporten zoals surfen, waarom hangt hij dan geen surfplank aan de muur of zet een collectie surfplanken neer als hij die heeft. Het is misschien de moeite waard om ruimte te maken voor prijzen.

Ook de activiteiten van de verhuurder zijn de moeite waard, als dit zijn of haar favoriete bezigheid is. We hebben enkele interessante klanten gehad die betrokken zijn bij natuurbehoud, ze houden van de natuur en gaan vaak op jacht. Zij kozen voor een moderne stijl met beknopte vormen. Zoals u weet, is het heel moeilijk om minimalisme en jachtthema's te combineren, maar wij zijn de individualiteit van de eigenaars niet vergeten en hebben gezaagde houten panelen op de muren gebruikt, vloerdelen met knoesten en noesten, allemaal dingen die een natuurlijke oorsprong hebben.

4. Persoonlijke foto's, decor

Natuurlijk kan niets de individualiteit van de eigenaars meer accentueren dan een decor en persoonlijke foto's, misschien zelfs portretten en foto's… Het is de moeite waard om de inrichting van het interieur van het appartement zorgvuldig te kiezen het is stijlvol maar weerspiegelt ook de persoonlijkheid van de bewoners, hun hobby's en interesses. Als u vaak reist, zou het interessant zijn om decorstukken uit verschillende landen te verzamelen en in het interieur te verwerken.

U kunt de muren of planken van uw interieur versieren met persoonlijke foto's het zal natuurlijk de individualiteit van uw interieur benadrukken. Het is belangrijk niet te overdrijven en binnen de gegeven stijl te werken. De foto's moeten ook worden geselecteerd, waarbij zorgvuldig moet worden nagegaan hoe ze in het interieur zullen staan.

Samengevat

Dus, zoals we hebben vastgesteld, het individuele interieur.. Dit is een goed doordachte ruimte:

  • Het is belangrijk om de dagelijkse routine te bepalen, de individuele levensstijl van de eigenaars te leren kennen en daarmee rekening te houden bij de opstelling van het meubilair en de muren.
  • Het is de moeite waard verantwoord na te denken over de stijl en de detaillering in de voorbeelden, ongeacht of het gaat om een ontwerpproject of om zelfstandige interieurs.
  • Vergeet uw hobby's en interesses niet en besteed er zeker aandacht aan in uw nieuwe interieur, in de afwerkingsmaterialen.
  • Kies uw inrichting zorgvuldig en gebruik persoonlijke foto's in het interieur.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: