Er is een trend: Wat zijn de nieuwste trendy interieurs?

Wie zet trends in interieurontwerp en welke van hen zijn de moeite waard een kijkje, om echt modieuze reparaties, vertelt Elena Krylova, hoofd van het interieurontwerp studio.

Projectfragment van Elena Krylova.

De huidige trends in interieurdesign worden beïnvloed door een groot aantal factoren, variërend van economische tot ecologische omstandigheden in de wereld. Elk jaar geven de toonaangevende fabrieken en trendsetters hun visie op actuele materialen, stijlen, texturen en trends, die tot uiting komen in de binnenhuisarchitectuur. Hier is een overzicht van de populairste daarvan.

milieuvriendelijk

De trend heeft allang een leidende positie ingenomen op de interieurmarkt. De keuze van natuurlijke materialen, de mogelijkheid van recycling, een toename van natuurlijke texturen, structuren en zelfs prints die allemaal al een aantal jaren terug te vinden zijn in interieurs. De populairste materialen zijn hout, steen, glas en metaal. Interessante meubelstukken, zoals plantenbakken van natuurlijke hennep, tafels van twijgen, enz. beginnen een bijzondere rol te spelen in het interieur..

Fragment van het project, uitgevoerd door Elena Krylova.

Metaal

Een van de populaire ontwerptrends Meer gemetalliseerde oppervlakken. metaalglans is niet langer alleen meubels en beslag, maar ook sanitair, wandbekleding en lambrisering. Messing en koper in combinatie met steen, hout, leer en textiel zijn bijzonder populair.

Projectfragment uitgevoerd door Elena Krylova.

Geometrische ornamenten

Geometrie was en is nog steeds op het hoogtepunt van zijn populariteit. Het gaat niet alleen om prints in de afwerkingen, maar ook om de vormen van meubels, 3D-panelen, verlichting en decoraties zelf. De complexe architectuur van ruimtes.. dit is waar de toonaangevende buitenlandse architecten zich op richten. Gebroken lijnen, originele ontwerpen, ongewone lichtcomposities Het kruipt geleidelijk in het Nederlands interieur…

Fragment van het project gerealiseerd door Elena Krylova.

Roze tinten

Roze in zijn verschillende tinten wint aan populariteit. Voor de meer vrouwelijke heldere, aan fuchsia grenzende kleur. Voor meer sobere interieurs.. Een gepoederd roze, dat perfect werkt met grijs en grafiet. Diepgroen, blauw en hun overgangen zijn ook in de mode.

Een fragment van het project gerealiseerd door Elena Krylova.

De Jungle

Een ander interessant kenmerk, dat de trend van de ecologie weerspiegelt, wordt beschouwd als een andere trend in het ontwerp Jungle. Tropische prints zijn terug te vinden in de toonaangevende collecties behang, textiel en in de vorm van losse panelen, schilderijen en fresco's.

Projectfragment uitgevoerd door Elena Krylova.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: