14 beste remedies voor eelt

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame en vormt geen aanbeveling om te kopen. Overleg met een professional voor de aankoop.

Telkens wanneer u een nieuw paar schoenen gaat dragen, loopt u het risico een blaar te krijgen door een aantal factoren: verkeerd type schoen of sandaal, ruwe pasvorm, kleine maat. Deze formaties op de huid zijn van verschillende aard en bestaan in drie soorten:

 1. BlaarHet is een vloeistofbel onder de dunne opperhuid die door wrijving is afgeschilferd. Blaren zijn vaak pijnlijk om aan te raken, en onjuiste verzorging en gebrek aan behandeling kunnen de blaar veranderen in een ontsteking en een etterende wond.
 2. Gedroogd eeltbekend als likdoorns, dit is een verhoornde huid als gevolg van de transformatie van een waterige huid of een geleidelijke verdikking van de opperhuid als gevolg van lichte wrijving. Komt meestal voor op de voeten en vingertoppen. Droog eelt op de handen is vaak een probleem voor mensen die zware handenarbeid of creatief werk verrichten, bijvoorbeeld kunstenaars, gewichtheffers, vrachtwagenchauffeurs.
 3. Eeltpapillenzichtbaar op verschillende delen van het lichaam, het is een verdikte plek van de huid met een nidus die een kleine staaf (barb) en een holte bevat. Een andere naam ervoor is ingegroeid, de wortel is gewoon de stengel…

Blaren en eelt kunnen thuis worden behandeld en de volgende producten in onze beoordeling zijn geschikt. Als u een likdoorn krijgt, moet u de hulp van een dermatoloog inroepen – het vereist een medische ingreep.

Beoordeling van de beste remedies voor eelt

Nominatie plaats productnaam prijs
Beste maïs pleisters 1 Compid 368€
2 Cosmos Hydro-Act voor nat eelt 145€
3 LEIKO salicylpleister 76€
Beste maïs pleisters 1 Severina eelt- en likdoornverzachter 580€
2 SEVERINA Mais- en likdoornverzachter met versterkte formule 360€
3 Irisk Likdoorns Verwijderaar
 • quid
 • 129€
  Beste eeltcrèmes 1 Zee van Spa M
   Intensieve Voetcrème
  1 200€
  2 Voetcrème met magnesia Zee van Spa 560€
  3 Eelt- en likdoornverzachterNeutrogena 309€
  4 Plaatselijke crème reparatiepleister S.O.S voor voeten 803€
  5 Eeltcrème NATURA SIBERICA “ACTIVE” 182€
  De beste potloden om eelt te voorkomen 1 Compeed Blisterpotlood 533€
  2 Eeltbeschermer voor vrouwen van Salton Feet Only 187€
  3 Eeltpotlood beschermend Sticky 105€

  De beste anti-spierpleisters

  Eeltverzachters zijn de gemakkelijkste manier om eelt te genezen en pijnlijke symptomen te verminderen. In tegenstelling tot gewone medische en kiemdodende tapes is het doordrenkt met een complex van zuren die een helende werking hebben op blaren. De pleisters worden voornamelijk gebruikt voor de genezing van door water veroorzaakte eeltplekken.

  Compid natte teen eelt pleister

  Beoordeling: 4.9

  Wet-Coat Blister Compid

  De eerste op de lijst is de bekende en populaire Compeed van Johnson Johnson, met zijn preventieve en therapeutische werking. Het assortiment omvat tapes voor droog eelt en waterig eelt, die doeltreffend zijn voor elk stadium van eeltvorming. Dus, als de hiel net schuurt en er ongemak wordt gevoeld, zal de Compid bandage de blaar niet laten ontstaan, de kracht van de wrijving opvangen en tegelijkertijd de ontsteking wegnemen. Zo went uw voet sneller aan uw nieuwe schoenen. Er zijn speciale pleisters voor elk gebied van het lichaam – hiel, teen en universeel – gemaakt van geweven hypoallergeen, vleeskleurig materiaal dat stevig en permanent aan de huid kleeft en vervolgens pijnloos wordt verwijderd.

  Compeed patches behoren tot de groep medische hulpmiddelen.

  Gemiddelde prijs voor een set pleisters – ongeveer 340…350 roebel.

  Voordelen

  • Ze voorkomen de groei en ontwikkeling van eelt;
  • Helende en antibacteriële eigenschappen;
  • Een breed scala aan patches voor verschillende soorten eelt op elk huidgebied.

  Nadelen

  • Hoge prijs.

  Cosmos Hydro-Act natte blaarpleister

  Beoordeling: 4.8

  Cosmos Hydro-Act

  Cosmos Hydro-Act No. 5 is een pleister voor de preventie en behandeling van blaren op voeten en tenen. Unieke werking in het versnellen van het natuurlijke proces van weefselregeneratie en het creëren van een zacht kussen van geabsorbeerde blaarafscheiding om te beschermen tegen het binnendringen van bacteriën en pijnlijke symptomen te verlichten. De pleister is gemaakt van flexibel geweven materiaal met een kleur die lijkt op de kleur van de huid, zodat hij bijna onzichtbaar is op het lichaam en zeer duurzaam is – tot 4 dagen houdbaar, wat overigens gunstig is: de gevormde omgeving “bewaart” de wond en biedt gunstige omstandigheden voor het herstel en de genezing van de huid.

  De kosten van een pak van 5 strips zijn ongeveer 300 roebel.

  Voordelen

  • Heeft een antibacteriële en helende werking;
  • Voor pijnbestrijding;
  • Creëert een natuurlijke omgeving voor de regeneratie van de huid;
  • Blijft dagenlang op de huid zitten.

  Nadelen

  • Hoge prijs;
  • Alleen te gebruiken op behandeld en gedesinfecteerd eelt.

  LEIKO Salicylpleister

  Beoordeling: 4.7

  LEIKO salicylpleister

  De LEIKO patch, op de derde plaats in de beoordeling, is bedoeld voor de genezing van droog en ingegroeid eelt. Het salicylzuur in de helende tape verzacht de verhoornde huid en maakt dode opperhuid los, terwijl de wond wordt gedesinfecteerd en het ongemak wordt geminimaliseerd. Het zuur is gevuld met een plastic membraan dat voorkomt dat de werkzame stof zich over de gezonde huid verspreidt. De pleister is gemaakt van een op katoen gebaseerd materiaal met een kleeflaag van Euroberhars en zinkoxide. De strips van 2×7 cm zijn verpakt in individuele verzegelde enveloppen. De LEIKO-patchkit is met slechts 80 roebel relatief goedkoop, dankzij de lage kosten van de onderdelen.

  Voordelen

  • Verzacht en regenereert de ruwe huid van droog en ingegroeid eelt;
  • Desinfecteert het huidoppervlak, wat belangrijk is voor noppen;
  • Blijft 24 uur op de huid zitten;
  • bestand tegen water;
  • Lage kosten.

  Nadelen

  • De patch is gekleurd en zichtbaar op het lichaam;
  • De strips zijn niet geschikt voor alle delen van het lichaam.

  Beste Corn Gels

  Droog eelt en likdoorns – dit is veel verdikte verhoornde huid, die vaak wordt verwijderd met mechanische middelen – zagen met slijpmachines, puimstenen en vijlen, vooral wanhopig ondanks het verbod van artsen en dermatologen in gang gezette messen. Callusgels maken de taak veel gemakkelijker – zij dringen door in de structuur van een dichte bult en verzachten deze, waardoor het proces van verwijdering wordt vergemakkelijkt. Het product verzorgt de huid en bevordert de regeneratie ervan.

  Severina eelt- en likdoornverzachter

  Severina

  Bovenaan de ranglijst staat een in eigen land geproduceerde gel van Severina, een verzachter voor droog en ingegroeid eelt, met een verzorgend complex van vitaminen en oliën. De mild alkalische omgeving van het product verzacht eelt en kan worden gebruikt als een normale verzorgings- en profylactische gel om de juiste pH-balans te behouden.

  Severina Gel Softener is geschikt voor de behandeling van likdoorns van verschillende ernst in huis; het is ook uitstekend te gebruiken in professionele pedicures als geleidelijke vervanging van schuurmachines. Betekent een aangename bloemengeur, veroorzaakt geen allergieën, droogt de huid niet uit in tegenstelling tot de zure crèmes en oplossingen, vereist zorgvuldig wassen na de procedure.

  De verpakkingsfles met een handige dispenser van 250 ml Severina kost ongeveer 500 roebel, genoeg voor een maand of meer dagelijks gebruik.

  Voordelen

  • Geschikt voor alle soorten droog eelt;
  • Voor alle huidtypes;
  • Geschikt voor behandeling en preventie;
  • Voor thuis en professioneel gebruik;
  • Handige verpakking.

  Nadelen

  • Niet gedefinieerd.

  Severina, eelt- en likdoornverzachter met verbeterde formule

  Beoordeling: 4.8

  Severina

  Op de tweede plaats komt een gel voor droog eelt van hetzelfde huismerk Severina, maar in tegenstelling tot de leider van het klassement betekent met versterkte formule voor verwaarloosde en grove formaties. Er is een gel met een geconcentreerd zuur of een alkalisch milieu verkrijgbaar, die geschikt is voor verschillende doeleinden: de hydroxide-oplossing is geschikt voor klassieke pedicures, inclusief beslag, thuis of in een schoonheidssalon; de zure gel is uitsluitend voor professioneel gebruik in klinieken en gespecialiseerde salons; deze is geschikt voor de meest complexe gevallen van hyperkeratose van de voeten en heeft een behandeling van vijf minuten.

  Producten met een versterkte formule komen in deze categorie op de tweede plaats vanwege hun specifieke gebruik: ze zijn niet geschikt voor een breed scala van consumenten en zijn daarom niet geschikt voor regelmatig gebruik, omdat ze voornamelijk voor therapeutische doeleinden worden gebruikt. Ze hebben ook een aantal bijwerkingen in de vorm van verschillende mate van uitdroging en soms irritatie, die vooral optreden bij een gevoelige huid of bij overtreding van de regels voor het aanbrengen van het product.

  De kosten van een flesje gel van 30 ml zijn heel betaalbaar – ongeveer 80 roebel.

  Voordelen

  • Middelen voor verwaarloosde likdoorns en droog eelt;
  • Heb een versterkte formule;
  • Vereist geen constant, dagelijks gebruik;
  • Snelle werking – slechts enkele toepassingen zijn nodig om de keratineachtige bulten te verwijderen.

  Nadelen

  • Vereist een professionele aanpak;
  • Moet de gebruiksaanwijzing strikt volgen, anders kunnen onaangename bijwerkingen optreden.

  Verwijderaar voor likdoorns en droog eelt
 • quid
 • Beoordeling: 4.7

  Irisk Corns Remover<li></div><p>quid” src=”/images/producten-en-geneesmiddelen/94216666195241-4414.jpg” title=”Likdoorns verwijderen</p><li>quid”><p>Het professionele assortiment van Irisk omvat Likdoornverwijderaar Gel voor droog eelt en likdoorns</p><li>quid. Geen wondermiddel zoals Severina, maar het helpt de ruwe huid van de voetzolen te verlichten en versnelt een professionele pedicure. Aanbrengen op een gereinigde en bij voorkeur gestoomde huid gedurende 10-15 minuten, waarna het gepelde en verweekte weefsel moet worden verwijderd met een vijl of slijpmachine; grondig afspoelen. De bloemengeur maakt de behandeling aangenamer.<p>De kosten van een fles Likdoornverwijderaar</p><li>De 30 ml quid van Irisk kost 130 roebel, en is te koop bij elke professionele schoonheidswinkel.<h4>Voordelen</h4><ul><li>Verwijdert likdoorns bij regelmatig gebruik;</li><li>Versnelt de pedicureprocedure en maakt het werk gemakkelijker;</li><li>Handige fles met een tuit voor het doseren van het product;</li><li>betaalbare prijs.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Het reinigende effect wordt niet onmiddellijk bereikt, maar na meerdere behandelingen;</li><li>Kan huidirritatie veroorzaken.</li></ul><h2>Beste eeltcrèmes</h2><p>Crèmes hebben een verzachtend effect op likdoorns en eelt, maar bevatten minder werkzame stof dan gels. Geschikt voor de behandeling en preventie van nieuwe aangroeisels, maar vaker gebruikt als dagelijkse voetcrème.</p><h3>Zee van Spa M<ul>ti Intensieve Voetcrème</h3><p>Beoordeling: 4.9</p><div style=Sea of Spa M<ul></div><p>ti Intensive Foot Cream” src=”~images25816666195241-3714.jpg” title=”Zee van Spa M</p><ul>Intensieve Voetcrème<p>First Sea of spa Intensieve Voetcrème m</p><ul>ti intensieve voetcrème met als belangrijkste effect een diepe verzachting van de huid, systematische bestrijding van likdoorns, droge opperhuid en gebarsten hielen. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn plantaardige ingrediënten: lavendel, jojoba, kamperfoelie, camelia, aloë en andere oliën. Bij het aanbrengen verstoppen ze de poriën niet en vormen ze geen film, maar absorberen ze actief en dringen zelfs diep door in de verhoornde lagen. Profylactisch, therapeutisch en herstellend, zoals bevestigd door positieve feedback van gebruikers. Geschikt voor de preventie van spataderen door de complexe versterking van de vaten in de bovenhuid.<p>Zee van spa m</p><ul>Deze intensieve voetcrème is verkrijgbaar in tubes van 150 ml en kost vanaf 900 roebel.<h4>Voordelen van</h4><ul><li>Verzacht ruwe huid, waaronder eelt en likdoorns;</li><li>Heeft een helende werking;</li><li>Effectief voor de behandeling van hielkloven;</li><li>Het absorbeert snel en heeft niet zoveel nodig;</li><li>Natuurlijke samenstelling.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Hoge prijs.</li></ul><h3>Voetcrème met Magnesia Zee van Spa</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Zee van Spa Magnesia Voetcrème

  De tweede plaats in het klassement ging naar een iets minder doeltreffende Sea of spa crème, die magnesia en Dode Zee mineralen bevat. Het verzacht actief en diepgaand de huid, met inbegrip van eelt en oppervlakkige likdoorns, en regenereert de opperhuid, maar de werking is eerder profylactisch dan therapeutisch. Het bijkomende voordeel is de vermindering van zweten en de natuurlijke ontgeuring van de huid, evenals de preventie van schimmelinfecties. Het belangrijkste werkzame bestanddeel is het mineraal magnesium. Het verlicht ook zwelling en irritatie, dus deze crème wordt ook aanbevolen voor de preventie van spataderen, het verlichten van spierspanning, en moet worden toegepast vanaf de voeten tot aan de knieën, dagelijks masseren.

  Een verticale tube van 150 ml kost ongeveer 420 roebel.

  Voordelen van

  • Het verzacht en verzorgt de huid;
  • Kalmeert zwellingen en ontstekingen;
  • Het heeft een ontgeurend effect;
  • Het voorkomt de ontwikkeling van schimmelziekten van de opperhuid;
  • Redelijk geprijsd bij gemiddeld verbruik.

  De nadelen

  • Hydratatie is niet diep genoeg voor de behandeling van likdoorns.

  Nagel- en likdoorncrèmeNeutrogena

  Beoordeling: 4.7

  Neutrogena

  De Neutrogena voetcrème is ontwikkeld om de droge huid van de voeten te verzachten en de dikte van de verhoornde opperhuid op problematische plaatsen te verminderen. Het actieve ingrediënt alantoïne helpt het verzorgende vitaminecomplex diep in de vaste barrière door te dringen en wordt geabsorbeerd, terwijl bisabolol de geïrriteerde huid kalmeert.

  Door dagelijks Neutrogena Voetcrème tegen eelt en likdoorns te gebruiken in combinatie met stoom en reiniging met pumice/slijpsteen, kunt u de verhoornde plekken in een paar dagen of een paar weken laten verdwijnen, afhankelijk van de conditie van de huid op de voeten. Zeer geschikt om de opperhuid te verzachten en nieuwe eeltplekken te voorkomen. Het nadeel is de hoge prijs: voor een flesje van 50 ml betaal je minstens 325 roebel.

  Voordelen

  • Verzacht de huid diepgaand;
  • Unieke therapeutische formule om likdoorns en droog eelt te verminderen en te verwijderen;
  • De crème is gecertificeerd volgens Nederlands overheidsnormen;
  • Geschikt voor dagelijks gebruik als blaarpreventief middel;
  • Kalmeert de gevoelige huid.

  Nadelen

  • Hoge prijs.

  Onderwerpremremoisturizing S.O.S voor voeten

  Beoordeling: 4.6

  S.O.S

  Op de vierde regel van de ranglijst van de crème voor de zeer droge huid van de voeten, die lijden aan droge schaafwonden. Ureum en allantoïne verzachten de opperhuid snel en diep, helpen geleidelijk de hoornlaag te exfoliëren, maken de huid glad en genezen scheurtjes. Het genezende effect wordt bereikt na een paar dagen van het gebruik van Topicrem crème.

  Aanbevolen voor gebruik op een schone huid, trekt snel in en laat geen vettig laagje achter – u kunt meteen sokken en schoenen aantrekken. De bijenwas in de crème heeft een natuurlijk hydraterend effect op de huid zonder de poriën te verstoppen, zodat voeten en hielen de hele dag zacht blijven.

  Topicrem is getest en bewezen effectief. De fabrikant beweert hypoallergene eigenschappen van fondsen is dubbelzinnig Рniemand annuleert de reactie op individuele componenten, de cr̬me is niet geschikt voor mensen met een intolerantie voor bijenproducten.

  Topikrem S regenererende crème.O.S voor voeten kost 790 roebel voor een tube van 75 ml.

  Voordelen

  • Trekt snel in en hydrateert zelfs de zeer droge huid;
  • Natuurlijke actieve ingrediënten;
  • Geneest scheurtjes en maakt de opperhuid glad.

  Nadelen

  • Hoge prijs.

  Crème voor eeltverwijderingNATURA SIBERICA ACTIVE

  Beoordeling: 4.5

  NATURA SIBERICA

  Het product van NATURA SIBERICA vervolledigt de top in de categorie anti-bloesemcrèmes. Voetcrème “Actief” heeft tot doel de verhoornde huid van de voeten te verzachten, dankzij het natuurlijke extract van de zure kersenboom Yakutia en een hoge dosis vitamine C. Siberische zilversparolie, die ook antibacteriële en verfrissende eigenschappen heeft, is verantwoordelijk voor het herstel van de huidstructuur en het behoud van de teint. D-panthenol in combinatie met natuurlijke bijenwas voedt en hydrateert de huid, verwijdert kloven en geneest wonden. Hydrateert de opperhuid op natuurlijke wijze en houdt de huid ademend, zonder de poriën te verstoppen.

  Crème “ACTIVE” van NATURA SIBERICA geschikt voor de preventie van likdoorns en de dagelijkse voetverzorging, volgens de reviews, het wegwerken van likdoorns. Het product kost ongeveer 200 roebel voor een tube van 75 ml.

  Voordelen

  • Natuurlijke ingrediënten;
  • Kalmeert en hydrateert uw huid;
  • Bevordert de regeneratie van de huid en de genezing van kloven en spleten.

  Nadelen

  • De crème verwijdert geen eelt, maar is alleen geschikt voor preventie.

  De beste eelt voorkomen potloden

  Alle soorten eelt worden veroorzaakt door wrijving tussen de schoen en de tere huid, en worden veroorzaakt door te harde inzetstukken in de schoenleest, of door de verkeerde maat, vooral kleine schoenen of laarzen. Om blaren en likdoorns te voorkomen, moet u vooraf de wrijving op de opperhuid minimaliseren of elimineren. Als oncomfortabel schoeisel niet kan worden vermeden, of als het leer of het kunstleer op problematische plaatsen niet kunstmatig kan worden uitgerekt, kunt u een speciaal smeerpotlood gebruiken, dat een smeerlaagje op de opperhuid achterlaat. De waarheid is dat een potlood geen wondermiddel is – als je de verkeerde stijl of de verkeerde maat hebt, kun je blaren niet altijd voorkomen.

  Compeed blaarbeschermingspotlood

  Beoordeling: 4.9

  Compeed eeltstift

  De meest doeltreffende likdoornpreventie is erkend door het Spaanse bedrijf Compeed. Door de vettige consistentie vormt de stof een laagje smeermiddel om wrijving van de hiel- en voethuid aan de binnenkant van de schoen te voorkomen. De stickformule voorkomt niet alleen wrijving, maar verzorgt en verzacht ook de opperhuid en heeft een natuurlijke kleur, waardoor hij volledig onzichtbaar is.

  De meeste beoordelingen van het Compeed-potlood zijn positief, het voorkomt blaren, maar garandeert geen huidintegriteit bij extreme druk en wrijving. Het product kost ongeveer 500 roebel.

  Voordelen

  • Effectieve bescherming tegen nat eelt;
  • Ruikt niet, laat geen vettig laagje achter;
  • Verzacht de huid;
  • Stika 8 gr. een seizoen duren.

  Nadelen

  • Tijdens het zomerseizoen vliegt het als warme broodjes de winkels en apotheken uit;
  • De prijs is relatief hoog.

  Callus Protect Pencil voor vrouwen van Salton Feet Only

  Beoordeling: 4.8

  Alleen Salton Voeten

  Tweede plaats in de rangschikking van Salton voeten alleen potlood ontvangen voor zijn hoge efficiëntie – het perfect beschermt de huid tegen de vorming van blaren, het is nuttig voor constante wrijven van de afzonderlijke delen van de schoen duurt op de huid. Natuurlijke plantenextracten en oliën maken de samenstelling bijzonder waardevol: weegbree en panthenol genezen, karitéboter, was en vitamine C verzachten, voeden en beschermen de huid. Het verzachtende effect is onmiddellijk voelbaar: het glijmiddel neemt onmiddellijk de wrijving weg van de druk van de hiel bij het lopen, de huid wordt minder gevoelig voor stijve schoenen.

  Het potlood voor alleen Salton-voeten is geen categorieleider vanwege het minder duurzame effect – de laag moet regelmatig worden ververst. Maar de stick kost slechts 250 roebel – 2 keer goedkoper dan zijn Spaanse tegenhanger.

  Voordelen

  • Beschermt tegen schuren van hiel en voetzolen;
  • Verlicht ontstekingen, irritatie en verzorgt de huid;
  • Betaalbare prijs;
  • De grote capaciteit van 14 ml.

  Nadelen

  • De toepassingslaag moet worden vernieuwd.

  Sticky anti-kraag potlood

  Beoordeling: 4.7

  Eeltpotlood beschermend Sticky

  De ranglijst wordt afgerond door de goedkoopste (ongeveer 110 roebel) en kleinste (4,5 g.)Sticky Callus Protector Pencil. Niet geschikt voor frequent gebruik vanwege de kleine omvang van de stick, en niet erg effectief – het verzorgt alleen de wrijving tussen de schoen en de huid voor een tijdje. Sticky Pencil verkocht in apotheken.

  Voordelen

  • Compact formaat van de stick (slechts 4,5g).);
  • Onmiddellijk werkend smeermiddel;
  • Lage prijs in de categorie anti-bloedpotloden.

  Nadelen

  • Het duurt niet lang;
  • Werkt maar een paar uur.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: