9 beste boeken om je voor te bereiden op de USE

Vandaag zijn de verplichte vakken voor het Unified State Exam wiskunde en Nederlands taal. Waarschijnlijk zal deze lijst binnenkort aan het verhaal worden toegevoegd. Laten we eens kijken welke tekstboeken je zullen helpen je voor te bereiden op de USE in populaire vakken.

Beste boeken voor USE voorbereiding

Nominatie plaats productnaam beoordeling
Beste Nederlands taalboeken 1 Tsybulko. 2018 . Modelexamenvarianten. 36 stuks 4.9
2 Vasiljev et al. GEBRUIK 2017. Dertig reeksen modelproeven 4.8
3 Tsybulko, Vasiljev. 2018 . Tien model-examenvarianten 4.7
Beste boeken over wiskunde 1 Yashchenko, Vysotsky, Trepalin… 2019. Basisniveau. 4.9
2 Wiskunde. Referentiegids ter voorbereiding op het basis- en staatsexamen. Balayan. 4.8
3 Jasjtsjenko. Gevorderd en hoge moeilijkheidsgraad. 4.7
Beste geschiedenisboeken 1 Baranov, Shevchenko: Geschiedenis. De complete gids ter voorbereiding op het staatsexamen 4.9
2 . Pazin: Geschiedenis. USE voorbereiding voor de hogere klassen. 150 persoonlijkheden uit de nationale en universele geschiedenis 4.8
3 Kritskaya et al. 2018. Examenopgaven geschiedenis 4.7

Beste Nederlands taalboeken

Deze vaktoetsen omvatten een minimum aan theoretische opdrachten. De meeste vragen hebben betrekking op spellingsregels, interpunctie, orthopedie en woordenschat. Het tweede deel omvat het schrijven van een kort opstel over een voorgesteld artikel.

Tsybulko. 2018 . Modelexamenvarianten. 36 stuks

Beoordeling: 4.9

Tsybulko. 2018 Model Examenopties. 36 stuks

Begint het klassement met een verzameling van meer dan 30 modelbeoordelingsopties, een annotatie over hoe het papier moet worden ingevuld, testantwoorden en scoringsregels. Veel opvoeders zijn van mening dat de tegenhangers van het examen dat door het staatsexamen wordt afgenomen lagere prijzen hebben en dat de kwaliteit van het materiaal weinig onderdoet. Veel leraren werken echter specifiek aan deze editie.

Onze interieurexperts adviseren u een oogje in het zeil te houden voor koopjes en aantrekkelijke prijzen. Het is een must-have in de bibliotheek van elke afgestudeerde, want de lesplannen lijken sterk op die voor de centraal georganiseerde examens in Nederland.

Vasiliev et al. GEBRUIK 2017. Dertig modeltestsuites

Beoordeling: 4.8

VASILYEV ET AL. USE 2017. DERTIG COMPLETES VAN TYPISCHE TESTS.webp

Vervolgt de voordracht met een handleiding met 30 soorten toetsen over het onderwerp, lessen voor het schrijven van essays. De oefeningen zijn ontworpen met alle subtiliteiten van de USE in gedachten. Het boek bevat uitleg over de oplossingen, beoordelingsinstrumenten en voorbeelden van officiële formulieren voor het examen.

De publicatie is geschikt voor docenten en studenten die te maken krijgen met verplichte certificering in het vakgebied. Afgaande op de feedback is dit een interessante uitgebreide collectie met een behoorlijke selectie van allerlei taken. Sommige vragen voldoen niet aan de nieuwe eisen. Er zijn verouderde versies van het formaat.

Tsybulko, Vasilyev. 2018 . Tien model-examenvarianten

Beoordeling: 4.7

TSIBULKO VASILYEVS. 2018 G. TEN TYPISCHE EXAMENOPTIES.webp

De laatste biedt tien versies van de test. Het boek bevat oplossingen voor de oefeningen en aanwijzingen voor het maken ervan. De meningen over de collectie zijn tegenstrijdig. Sommige lessen zijn gedupliceerd in andere uitgaven van deze auteurs. De prijs voor het boek lijkt veel te hoog…

Wegens het primitieve karakter van het materiaal en het gebrek aan voorbereiding op de USE staat de gids slechts op de derde plaats. Als u het boek koopt, moet het worden gecombineerd met aanvullende literatuur. Veel scholen bevelen het aan als basis voor de voorbereiding. De auteur wordt ook beschouwd als een van de beste. Er moet rekening mee worden gehouden dat de tabel niet geschikt is om de resultaten van oplossingen te controleren.

Beste boeken over wiskunde

De USE in wiskunde wordt in twee fasen afgelegd. Het geprofileerde deel is nodig voor degenen die bepaalde beroepen gaan uitoefenen. De leerlingen wordt gevraagd problemen uit de algebra en vergelijkingen op te lossen, hoeveelheden te vergelijken en een functie te tekenen.

Yashchenko, Vysotsky, Trepalin… 2019. Basisniveau.

Beoordeling: 4.9

YASHCHENKO VYSOTSKY TREPALIN. 2019. BASISNIVEAU

De eerste gids wordt aanbevolen als voorbereiding op het staatsexamen wiskunde. Het boek bevat opdrachten over belangrijke wiskundige onderwerpen, benaderende versies in het huidige jaar testformaat. Dit is de optimale keuze om zeker te zijn van uw vaardigheden.

Recensies over de handleiding alleen maar positief. Het leerboek wordt door vrijwel alle leraren aanbevolen. Het kan worden gekocht of elektronisch worden gedownload. De prijs van het boek is matig. Het boek kost ongeveer 180 roebel. Elke middelbare scholier zou er een moeten hebben.

Wiskunde. Een referentiegids ter voorbereiding op kern- en staatsexamens. Balayan.

Beoordeling: 4.8

WISKUNDE. NASLAGWERK TER VOORBEREIDING OP BASIS- EN STAATSEXAMENS. BALAYAN..webp

De volgende regel in de beoordeling hoort bij het boek, waarvan velen de prijs te hoog vinden. De inhoud ervan is echter volledig in overeenstemming met de waarde van de. Een handboek voor het oplossen van moeilijke problemen, met voorbeelden van verschillende oefeningen.

Afgaande op de meningen helpt de publicatie echt bij de voorbereiding op het Unified State Examination. Houdt van duidelijke taal, gedetailleerde analyse van onderwerpen, bekwame presentatie van materiaal. Hiermee kan de leerling onmiddellijk de nodige informatie vinden, de in vorige lessen geleerde stof herhalen, zich voorbereiden op lessen, GCSE en Unified State Examination. Het boek kost ongeveer 200-300 roebel.

Jasjtsjenko. Gevorderd en hoge moeilijkheidsgraad.

Beoordeling: 4.7

YASCHENKO. KRACHTIGE EN HOGE MATE VAN PROFESSIONALITEIT

In het boek wordt speciale aandacht besteed aan uitleg over de taken die ernstige moeilijkheden veroorzaakten, en aan typische fouten die leerlingen op verschillende momenten maakten. Het boek is nuttig voor afgestudeerden, leraren, moeders en vaders van schoolkinderen. Hiermee kunt u uw kennis testen en uw persoonlijke vaardigheden beoordelen.

Volgens de recensies bevat het boek veel verschillende opdrachten, maar helpt het niet om zich volledig op de test voor te bereiden. Het is belangrijk een voorraad theoretisch materiaal aan te leggen. Houdt van een gedetailleerde analyse van de oplossing. De gids bestaat in totaal uit zeven delen. Dit omvat vergelijkingen, ongelijkheden en hun systemen, stereometrie en planimetrie, rekenen en algebra. De prijs van het boek is voldoende. Het zal zeker niet overbodig zijn in de bibliotheek van een schooljongen…

Beste boeken over geschiedenis

De opdrachten voor het onderwerp bestrijken gebeurtenissen uit vele eeuwen. Sommige vragen vereisen een gedetailleerd antwoord. Een kwart van de opdrachten is gewijd aan de laatste feiten van de geschiedenis.

Baranov, Shevchenko: Geschiedenis. Complete gids ter voorbereiding op het staatsexamen

Beoordeling: 4.9

SHEVCHENKO BARANOV GESCHIEDENIS. VOLLEDIG HANDBOEK VOOR DE VOORBEREIDING VAN DE VERKLARING.webp

Het opent de categorie van de gids, ontworpen voor middelbare school en universitaire kandidaten. Het toont al het nodige materiaal van de cursus over de geschiedenis van het vaderland. De gids is onderverdeeld in drie categorieën – van de oudheid tot heden. De inhoud ervan wordt weergegeven in de vorm van structurele en schematische tabellen. Dit helpt u grote hoeveelheden materiaal snel en gemakkelijk te onthouden en de verbanden tussen verschijnselen te begrijpen.

Elk deel wordt aangevuld met antwoorden op oefeningen, varianten van proefexamens in de vorm van het Unified State Examination. Recensies van het boek zijn alleen maar goedkeurend. Velen van hen slaagden voor hun examens en gingen naar de middelbare school.

. Pazin: Geschiedenis. USE Voorbereiding voor hoge cijfers. 150 persoonlijkheden uit de nationale en universele geschiedenis

Beoordeling: 4.8

. PAZIN GESCHIEDENIS. VOORBEREIDING OP HET UNIFIED STATE EXAMEN VOOR DE MIDDELBARE SCHOOL. 150 MENSEN VAN DE NATUURLIJKE EN ALGEMENE GESCHIEDENIS.jpeg

De volgende in de ranglijst is een tutorial met achtergrondinformatie voor het afleggen van het Unified State Exam en het opstellen van geschiedenis-essays. Het bevat feiten over het leven van beroemde persoonlijkheden, informatie voor de onthulling van elke figuur. Met dit boek kunt u de klassieke fouten vermijden en het antwoord waardig opbouwen.

Het wordt aanbevolen voor gebruik samen met het werkboek van het gelijknamige schoolboek. Veel docenten beschouwen de gids als de beste voorbereiding op de GIA. De publicatie zal ook nuttig zijn voor liefhebbers van geschiedenis. Het is in duidelijke taal geschreven en op een geletterde manier gepresenteerd.

Kritzkaya et al. 2018. Geschiedenis Proefexamenpakketten

Beoordeling: 4.7

KRITSKAYA, ET AL. 2018. TYPICAL EXAMINATION OPTIONS ON HISTORY.webp

Een verzameling van dertig modelformulieren, een handleiding voor het invullen van het werk, antwoorden op de oefeningen en beoordelingscriteria. Het boek geeft u de mogelijkheid om u individueel voor te bereiden op de GCSE’s, waarbij uw niveau van voorbereiding adequaat wordt beoordeeld. Leraren gebruiken het boek om leerlingen te testen op het algemene onderwijscurriculum.

Afgaande op de recensies staat er niet genoeg materiaal in het boek om volledig voorbereid te zijn, en de prijs is duidelijk opgeblazen. Maar er zijn ook goedkeurende meningen. Wegens tegenstrijdige antwoorden neemt de gids de laatste plaats in op de ranglijst.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: