De 12 beste Rondell pannen

*Editor’s review van de beste. Selectiecriteria. Dit product is subjectief, het is geen reclame en mag niet worden beschouwd als een leidraad voor aankoop. U moet een professional raadplegen alvorens te kopen.

Rondell is erfgenaam van de traditie van Duits vakmanschap en combineert, in de woorden van de oprichter van het bedrijf, de geest van ridderlijkheid en moderne technologie. Ooit bekend om zijn scherpe messen en dolken, is Rondell tegenwoordig een wereldspeler in de kookgerei industrie. Vrijwel iedere huisvrouw heeft een Rondell koekenpan in haar keuken staan, vanwege de duurzaamheid, het praktische karakter en het unieke ontwerp.

Hoe kiest u een Rondell koekenpan?

Type fornuis

Alle pannen zijn geschikt voor gasfornuizen, terwijl het voor elektrische fornuizen belangrijk is de diameter van de brander af te stemmen op de diameter van de pan; voor inductiefornuizen zijn speciale pannen met een meerlaagse bodem nodig om de pan en het fornuis niet te bederven. Rondell biedt meestal universele modellen die geschikt zijn voor alle soorten fornuizen, maar er zijn ook aparte series met meerlaagse bodems, zoals Mocco Latte, Walzer, Infinity, enz.., Speciaal ontworpen voor inductiekoken.

Kookmateriaal

Het rendement van een koekenpan hangt grotendeels af van het gebruikte materiaal. Rondell biedt gegoten en geperste aluminium pannen. De laatste warmt snel op en is goed voor het opwarmen van voedsel. Ze zijn licht, handig en redelijk geprijsd. Gietpannen zijn zwaarder maar duurzamer. Pannen met een diepe bodem hebben een uitstekende warmtegeleiding, houden hun warmte lang vast en warmen goed op.

Dankzij de “Triple Stamping & Fused Bottom” technologie verwarmt het kookgerei gelijkmatig en behoudt het alle voedingsstoffen in het voedsel. Rondell kookgerei is volledig veilig voor de gezondheid omdat het voorkomt dat voedsel in contact komt met het metaal en is bestand tegen invloeden van buitenaf, dankzij het moderne anodisatieproces van het metaal.

Anti-aanbaklaag

Het merk Rondell gebruikt hoofdzakelijk twee coatings in zijn producten

iTitan® en XylanPlus. De Xlan Plus antiaanbaklaag is een dubbellaagse polymeer antiaanbaklaag van Whitford. iTitan® – oorspronkelijk ontwikkeld door Rondell, een 3-laagse coating, 43 micron dik en met titaniumelementen. Dankzij een speciale coatingtechniek voorkomt deze coating dat aluminium- en emaildeeltjes in het voedsel terechtkomen.

Beste koekenpannen Rondell

Nominatie plaats productnaam prijs
De beste universele koekenpannen van Rondell 1 Rondell Walzer RDA-769 28 cm 2 229 €
2 Rondell Mocco RDA-278 28cm 2 799 €
3 Rondell Nouvelle Etoile RDA-791 26cm 1 100 €
De beste grillpannen van Rondell 1 Rondell Felsen RDA-980 28cm x 28cm 2 669 €
2 Rondell Escurion RDA-869 28x28cm 1 867 €
3 Rondell Zeita RDA-119 28x28cm 1 414 €
BESTE RONDELL WOK 1 Rondell Wok RDA-114 4.6 l met deksel 3 036 €
2 Rondell Escurion RDA-870 28cm met deksel 2 536 €
3 Rondell Mocco RDA-552 32 cm met deksel 6 167 €
De beste pannenkoekenpannen van Rondell 1 Rondell Mocco RDA-136 22 cm 1 808 €
2 Rondell Pannenkoekenpan RDA-274 22 cm 1 133 €
3 Rondell Pannenkoekenpan RDA-022 24cm 670 €

De beste Rondell koekenpannen voor alle doeleinden

De multifunctionele koekenpannen van Rondell hebben een stijlvol ontwerp en zijn praktisch en functioneel. Deze modellen hebben doorgaans een hittebestendig, gemakkelijk vast te pakken handvat, hoge zijkanten en een dikkere bodem – ze passen op bijna elke warmtebron en zijn vaatwasmachinebestendig.

Rondell Walzer RDA-769 28 cm

Score: 4.9

RONDELL WALZER RDA-769 28cm.jpg

Frituurpan van hoogwaardig gietaluminium met drielaagse antiaanbaklaag

De iTitan, die langdurige duurzaamheid garandeert, staat bovenaan onze populaire beoordelingslijst. Het product heeft een universele diameter van 28 cm en kan worden gebruikt op alle fornuizen, inclusief inductiekookplaten.

Dankzij de speciale coating kunt u metalen spatels gebruiken bij het koken. Dankzij de 2,5 mm dikke wanden en de 4,5 mm dikke bodem van dik aluminium kunt u snel bakken en stoven met behoud van maximale voedingswaarde. De speciale antiaanbaklaag maakt hem gemakkelijk te reinigen en de hittebestendige bakelieten handgreep maakt het koken gemakkelijk en comfortabel.

Klanten zeggen dat deze koekenpan zeer gebruiksvriendelijk is, dat het voedsel niet blijft plakken en dat de hoge rokken het mogelijk maken groenten in hun eigen sap te stoven. Een van de nadelen is dat de coating niet erg duurzaam is en dat er zeer snel krassen ontstaan als er niet voorzichtig mee wordt omgegaan.

Voordelen

 • De drielaagse antiaanbaklaag
 • Comfortabel, niet gloeiend handvat
 • Gegoten aluminium
 • Dikke basis
 • U kunt een metalen spatel gebruiken
 • Hoge kanten
 • Geschikt voor alle kookplaten
 • 2 jaar garantie

Nadelen

 • Geen deksel in de set
 • Hoge kosten
 • Kan niet in de oven gebruikt worden
 • Groot gewicht

Rondell Mocco RDA-278 28cm

Beoordeling: 4.8

RONDELL MOCCO RDA-278 28cm.jpg

De Rondell Mocco lijnpan, gemaakt van geperst aluminium met een dikte van 3,5 mm, staat op de tweede plaats in ons klassement. Microcellen op de bodem houden de sappigheid vast en maken de pan geschikt voor inductiekookplaten en keramische kookplaten.

Drielaagse anti-aanbaklaag

iTitan, zonder PFOA, zorgt voor een hoge duurzaamheid en antikleefwerking. Het handvat is gemaakt van roestvrij staal en is afgewerkt met siliconen. Inclusief receptenboek met recepten met cacao en koffie en cadeauverpakking. Rondell Mocco is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle kookplaten.

Klanten zeggen dat de pan zwaar en stabiel is en tijdens het koken niet op het fornuis glijdt. De antiaanbaklaag vervult zijn functie perfect, terwijl de antiaanbakgreep het hanteren van de koekenpan vergemakkelijkt. Maar men is ontevreden over het feit dat de kleine cellen op de bodem van de pan na verloop van tijd verstopt raken, wat het onderhoud van de pan bemoeilijkt.

Voordelen

 • Resistente antikleef titanium coating
 • 24 maanden garantie
 • Microcellen op de bodem
 • Hoog 28 mm zijden
 • Afneembaar handvat
 • Kan in de vaatwasser

Nadelen

 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Hoge kosten
 • Geen deksel inbegrepen

Rondell Nouvelle Etoile RDA-791 26 cm

Beoordeling: 4.7

RONDELL NOUVELLE ETOILE RDA-791 26 CM.jpg

De klassieke, veelzijdige Rondell Nouvelle Etoile koekenpan in een ongewone kleur neemt de derde plaats in het klassement in. Binnen- en buitenkant hebben een gouden tint, wat de koekenpan een subtiele, elegante uitstraling geeft.

Geperst aluminium geeft een gelijkmatige warmteverdeling over het hele oppervlak, zodat u aan alle kanten kunt koken. Het product heeft een dubbele laag interne coating met antikleefeffect. De koekenpan heeft een hittebestendige verf aan de buitenkant. De wanden zijn 2,5 mm dik. Geschikt voor alle soorten fornuizen.

Uit klantbeoordelingen blijkt dat de koekenpan een stijlvol ontwerp heeft en geschikt is als cadeau. Er zijn echter klachten dat de buitenverf snel vervaagt en zijn oorspronkelijke uiterlijk verliest.

Voordelen

 • Stijlvol ontwerp
 • Dubbele anti-aanbaklaag
 • Bestendige binnen- en buitencoating
 • Geschikt voor alle fornuizen
 • Goede capaciteit
 • Afneembaar handvat

Nadelen

 • Zonder deksel
 • Het handvat komt snel los
 • De verf aan de buitenkant wrijft eraf

De beste grillpannen van Rondell

Rondell bakplaten zijn gemaakt van een sterk materiaal, gegoten aluminium, met dikkere zijkanten en bodem. De antiaanbaklaag biedt duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging. Veel modellen hebben een vultrechter voor de olie en het sap. De geribbelde bodem laat het voedsel goed bakken en geeft het een mooi, smakelijk patroon.

Rondell Felsen RDA-980 28x28cm

Beoordeling: 4.9

RONDELL FELSEN RDA-980 28x28 cm.jpg

De Rondell Felsen 28 cm hoge bakplaat met rand staat op nummer vier van het assortiment. Felsen Collection koekenpan is gemaakt van gegoten aluminium, met een dikke bodem van 4,5 mm en zijkanten van 2,5 mm, waardoor de pan ook na lang smoren de nodige temperatuur kan behouden. De dubbele antiaanbaklaag Xylan Plus maakt bakken op hoog vuur mogelijk zonder dat het voedsel aan de pan blijft kleven of plakken.

Geschikt voor alle soorten fornuizen behalve de oven, vaatwasmachinebestendig. De speciale ingekapselde bodem vergemakkelijkt het opwarmen en bevordert een gelijkmatige warmteverdeling – het voedsel blijft niet plakken en wordt gelijkmatig gaar. Er is een drainagegroef aan de zijkant van de pan. Het bakelieten handvat wordt niet heet tijdens het koken.

Klanten schrijven in hun recensies dat de pan gemakkelijk te gebruiken is, de grillkorst op de gerechten glad en mooi is, het eten niet aan de pan blijft plakken. De nadelen zijn het hoge gewicht van het product en het feit dat het gebruik van een metalen spatel de antiaanbaklaag snel bederft.

Voordelen

 • Een handige grillpan met hoge randen
 • Dubbele anti-aanbaklaag
 • Geschikt voor alle kooktechnieken
 • Comfortabel handvat
 • Een mondstuk voor de saus
 • Diep ingekapselde basis

Fouten

 • Gewicht 1,3 kg
 • Gebruik geen metalen spatels
 • Geen deksel inbegrepen

Rondell Escurion RDA-869 28×28 cm

Beoordeling: 4.8

RONDELL ESCURION RDA-869 28x28cm.jpg

De grillpan uit de Escurion collectie van Rondell, gemaakt van gegoten dik aluminium, dubbel gecoat en anti-aanbak, staat op nummer vijf. De Escurion-collectie won de prijs voor Keukeninnovatie van het Jaar 2018.

De coating neemt geen geurtjes of vuil op en verwijdert etensresten gemakkelijk. Ook kan de koekenpan, in tegenstelling tot veel andere modellen, in de oven worden gezet door het handvat te verwijderen.

Rondell Escurion past op alle soorten fornuizen, kan in de vaatwasser. De buitenkant van de pan is bekleed met siliconenpolyester, dat bestand is tegen de heetste temperaturen en een reptielenhuidpatroon heeft. Handgreep is afneembaar door op een knop te drukken, maar volgens sommige beoordelingen vergt dit enige moeite. Voordelen van de grill zijn een gemakkelijke schenktuit, een afneembaar handvat en een interessant ontwerp.

Voordelen

 • Uniek ontwerp
 • Dubbele laag coating
 • Gegoten aluminium
 • Afneembaar handvat
 • Kan in de oven gebruikt worden

Nadelen

 • Knop op handvat blokkeert
 • Moeilijk om een deksel te vinden

Rondell Zeita RDA-119 28×28 cm

Beoordeling: 4.7

RONDELL ZEITA RDA-119 28X28 CM.jpg

De een na laatste plaats in de ranglijst is de Rondell Zeita 28cm x 28cm hoge randplaat van diepgetrokken gegoten aluminium – chemisch en oxidatiebestendig. Geschikt voor alle fornuizen behalve inductiekookplaten omdat de pan een drielaagse antiaanbaklaag heeft die is versterkt met ultrasterk titanium.

De interne coating is zo ontworpen dat zelfs na krassen, de geanodiseerde coating voorkomt dat voedsel in contact komt met het aluminium en maakt het volledig veilig in gebruik. Handvat van bakeliet.

Klanten antwoorden dat deze koekenpan praktisch en handig is, vooral om te grillen. Voor een grilleffect verwarmt u de pan goed en drukt u de biefstuk lichtjes tegen het oppervlak. Ontevreden over het ontbreken van een deksel en het zware gewicht van de koekenpan.

Voordelen

 • Drielaagse coating
 • Verdikte bodem 5,5 mm
 • Hittebestendig handvat
 • Gegoten aluminium
 • Milieuvriendelijke materialen, veilig voor uw gezondheid

Nadelen

 • Hoge kosten
 • Geen deksel inbegrepen
 • Groot gewicht

De beste Rondell wokpannen

De Wok – een uitvinding uit de oosterse keuken, nu wereldwijd bekend. Dit kookgerei is bijzonder vanwege de speciaal ontworpen bodem, die zorgt voor een gelijkmatige verwarming en een schuine wand, die het mogelijk maakt om voedsel in zijn eigen sap te stoven. Rondell woks zijn bovendien voorzien van een speciale antikleeflaag, ze houden de temperatuur goed vast en zijn gemakkelijk te gebruiken.

Rondell Wok RDA-114 4.6 l met deksel

Beoordeling: 4.9

Rondell Wok RDA-114 4,6 l met deksel.jpg

De ruime Rondell Wok RDA-114 wok met glazen deksel neemt de zevende plaats in het klassement in. Rondell 32cm pan is gemaakt van geperst aluminium. Dubbelzijdig anodiseren zorgt ervoor dat het metaal niet oxideert en er geen schadelijke stoffen in het voedsel terechtkomen. Ergonomisch ontwerp, grote kom en microcelbasis houden het voedsel sappig en aromatisch.

Binnenste antikleeflaag met drie lagen

De iTitan creëert een extra beschermlaag, die de levensduur van de wok verlengt en het kookproces vergemakkelijkt. Handgrepen zijn van aluminium. De Rondell Wok RDA-114 is geschikt voor alle fornuizen, behalve inductiekookplaten. U kunt metalen spatels gebruiken en u kunt de wok ook in de oven zetten (maar dan zonder deksel). Gebruikers zeggen dat de pan als wok te licht is en dat je je tijdens het koken aan de handgrepen moet vasthouden. Ook haten veel mensen het feit dat voedsel tijdens het koken aan de microcellen blijft plakken en uiteindelijk verbrandt. Tegelijkertijd zeggen beoordelingen dat de koekenpan zeer handig en veelzijdig is voor het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten.

Voordelen

 • Handig en veelzijdig
 • Grote kom met een inhoud van 4,6 l
 • Bestendige antikleeflaag
 • Deksel inbegrepen
 • De basis is 3,2 mm dik
 • Geschikt voor oven
 • Geschenkverpakking
 • Microcellen op de bodem

Nadelen

 • Kan niet worden gebruikt op inductiekookplaten
 • Oncomfortabel om op te bergen
 • Verwarmbare handgrepen
 • Kan niet in de vaatwasser

Rondell Escurion RDA-870 28 cm met deksel

Beoordeling: 4.8

RONDELL ESCURION RDA-870 28 cm met deksel.jpg

Op de achtste sport staat de Rondell Escurion 28cm wok van gegoten aluminium, met een uniek ontwerp en een dikkere pakking van gegoten aluminium. De Escurion-collectie combineert functionaliteit met een stijlvolle uitstraling. Diepe buitenlaag van reptielenhuid.

De pan heeft een drievoudige bodem, wat betekent dat de warmte gelijkmatig over de pan wordt verspreid. De aluminium buitenkant is gecoat met hittebestendig polyester dat bestand is tegen olie, schoonmaakmiddelen en water. Binnenin wordt het model beschermd door een dubbele laag Xylan Plus antikleeflaag. De Rondell Escurion is geschikt voor elk fornuis en mag ook in de vaatwasser en in de oven. Afneembare handgreep kan met een druk op de knop worden verwijderd. Uit recensies blijkt dat dit model koekenpan zeer populair is bij klanten.

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk en praktisch
 • Stijlvol ontwerp
 • Afneembare handgreep
 • Beschermende coating aan de binnen- en buitenkant
 • Deksel inbegrepen
 • Kan in de vaatwasser
 • Oven veilig

Nadelen

 • Knop op het handvat werkt niet altijd

Rondell Mocco RDA-552 32cm pan met deksel

Beoordeling: 4.7

RONDELL MOCCO RDA-552 32cm Deksel.jpg

De Rondell Mocco wok is van het type Wok en maakt het mogelijk vlees en groenten te smoren en te braden volgens Aziatische recepten. De Rondell Mocco collectie heeft talrijke prestigieuze prijzen ontvangen: gouden medaille bij SoyuzExpertiza, keukeninnovatie van het jaar 2012, diploma bij de POPAI Awards. We plaatsten Rondell Mocco als nummer negen in onze studie…

Nuttige inhoud van 4,5 l, voldoende voor een gezin van 3, diameter 32 cm. Afgeronde, bolvormige vorm concentreert de temperatuur op de binnenste basis met microcellen. Het materiaal van de koekenpan is geperst aluminium, met een stevige, versterkte schaal van 3,5 mm. Heeft een extra antiaanbaklaag binnenin, genaamd Spectrum, met titaniumdeeltjes in de basis en maakt ook het gebruik van metalen spatels mogelijk.

Handgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben siliconen inzetstukken voor gemakkelijk hanteren. Het meegeleverde deksel is gemaakt van hittebestendig glas. Klanten zijn over het algemeen tevreden over het model en bevelen het aan voor aankoop. Het enige probleem met inductiekoken is dat het problemen veroorzaakt bij het koken op een inductiekookplaat.

Voordelen

 • Stijlvol ontwerp
 • Geschikt voor alle kooktechnieken
 • Inclusief deksel
 • Versterkte koffer
 • 4,5 l kom
 • Kan metalen spatels gebruiken

Nadelen

 • Werkt niet goed op een inductiekookplaat
 • Moeilijk te reinigen door de microcellen

De beste Rondell pannenkoekenpannen

Rondell Pannenkoekenpan heeft een speciale ondiepe rand en een brede, platte bodem met antiaanbaklaag. De pan verwarmt gelijkmatig en behoudt een constante temperatuur, zodat pannenkoeken snel aan alle kanten bruin worden, niet plakken en weinig frituurvet nodig hebben.

Rondell Mocco RDA-136 22 cm

Beoordeling: 4.9

RONDELL MOCCO RDA-136 22cm.jpeg

De pannenkoekenpan uit de MoccoLatte collectie van Rondell, met zijn unieke design en gelijknamige koffie-melk kleurstelling, staat op nummer tien in de Expertology ranglijst. De serie heeft een interessante combinatie van materialen – aluminium en silicone. En de gesmolten, gestempelde bodem verspreidt de warmte gelijkmatig over het oppervlak, waardoor deze op de bodem en de wanden wordt vastgehouden en er geen voedsel blijft plakken.

De Mocco RDA-136 heeft een anti-aanbaklaag van 3 lagen aan de binnenkant en een 3,5 mm dikke basis. Geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductiekookplaten. Pannenkoekspatel inbegrepen. Huisvrouwen zijn over het algemeen tevreden over de Rondell Mocco Pancake Maker, hij ligt goed in de hand, bakolie is vrijwel overbodig en pannenkoeken kunnen gemakkelijk worden omgedraaid met de spatel. Merk op dat dit model moeilijk te koop is.

Voordelen

 • Drielaagse coating met antikleefeigenschappen
 • Spatel inbegrepen
 • Siliconen coating aan de buitenkant
 • Heeft geen olie nodig
 • Geschikt voor vele fornuizen
 • Comfortabel handvat van Euroberachtig materiaal

Nadelen

 • Hoge prijs
 • Moeilijk te vinden op de markt

Rondell Pannenkoekenpan RDA-274 22cm

Beoordeling: 4.8

RONDELL PANCAKE FRYPAN RDA-274 22cm.jpg

De koekenpan met een diameter van 22 cm voor dunne pannenkoeken staat op de elfde plaats. De Rondell Pannenkoekenpan RDA-274 is gemaakt met een speciale technologie die het frituurproces versnelt, waardoor het snel, gemakkelijk en aangenaam is.

Gemaakt van geperst aluminium met dubbelzijdige anodisatie die het voedsel beschermt tegen contact met het metaal. De drievoudige antiaanbaklaag aan de binnenkant kan veel belasting aan, waardoor het gebruik van metalen spatels mogelijk is. Bakelieten handvat voorkomt kans op brandwonden. Koekenpan ontworpen voor alle fornuizen. Klanten zeggen dat de pan goed presteert, pannenkoeken snel bakt en gemakkelijk te draaien is.

De voordelen van

 • Materiaaldikte 3,5 mm
 • Extra sterke anti-aanbaklaag
 • Bevat geen schadelijke stoffen
 • Bakelieten handvat met stevige grip
 • Lange levensduur
 • Kan elke soort spatel gebruiken
 • Past op alle soorten fornuizen

Nadelen

 • Niet gedetecteerd

Rondell Pannenkoekenpan RDA-022 24cm

Beoordeling: 4.7

RONDELL PANCAKE FRYPAN RDA-022 24cm.jpg

Bovenaan onze lijst staat de Rondell Pannenkoekenpan 24cm, waarmee u heerlijke pannenkoeken kunt bakken op alle oppervlakken. Gemaakt van geperst aluminium met extra Xylan Plus antikleeflaag die zorgt voor langdurig gebruik, zelfs onder intensieve omstandigheden.

De buitenkant van de pan is bekleed met siliconenpolyester, dat hoge temperaturen goed verdraagt. De lage zijkanten maken het heel gemakkelijk om pannenkoeken te draaien. Stevig, gemakkelijk te gebruiken, niet-gehandeld handvat met anatomische vorm en hanger voor eenvoudig gebruik. Niet geschikt voor de oven of magnetron, maar wel vaatwasmachinebestendig. Over het algemeen zijn de klanten tevreden over dit model en merken ze op dat het een plezier is om er pannenkoeken op te bakken.

Voordelen

 • Stevige en gebruiksvriendelijke koekenpan
 • De binnencoating zal niet branden
 • Weerstand tegen hoge temperaturen
 • Bodem en zijkanten 2,5 mm dik
 • Vaatwasserbestendig
 • Geschikt voor elk fornuis

Nadelen

 • Niet geschikt voor de oven
 • De basisgrootte komt niet overeen met de opgegeven grootte
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: