De juiste manier om het uit te maken met een meisje zonder haar gevoelens te kwetsen

Een scheiding is een moeilijke situatie, en iedereen ervaart die anders. In sommige gevallen is het een diep trauma dat het moeilijk maakt om een nieuwe relatie te beginnen en daarin geluk te vinden. Daarom is het belangrijk om na te denken over hoe je een relatie goed kunt beëindigen als je het gevoel hebt dat je uit de liefde bent gevallen. Laat ons je vertellen hoe je de relatie het beste kunt beëindigen om je ex-geliefde niet te veel pijn te doen.

De juiste manier om het uit te maken met een meisje zonder haar gevoelens te kwetsen

Het effect van stress na een relatiebreuk op de hersenen

Een studie van psychologen van de Rijksuniversiteit Groningen,dat na een scheiding, de functionele verbindingen in het menselijk brein tijdelijk verstoord zijn… Negenenzestig vrijwilligers tussen 18 en 25 jaar namen deel aan de test. Allen hadden zes maanden voor het begin van de studie een scheiding meegemaakt van een geliefde met wie zij al enkele jaren een relatie hadden.

Er waren geen zichtbare tekenen van depressie bij de proefpersonen, maar uit MRI-scans die na verloop van tijd werden gemaakt, bleek dat de stressreactie op het beëindigen van een romantische relatie de hersenactiviteit ingrijpend verandert. De exacte parameters van de verandering hangen af van hoe hard de breuk was, maar in het algemeen hebben wetenschappers geconcludeerd dat een dergelijke situatie in de toekomst een ernstige depressie kan uitlokken.

Op basis van dergelijke gegevens is het van belang de relatie op de juiste wijze te beëindigen om het risico van nare gevolgen voor het meisje zo klein mogelijk te houden.

Mogelijke redenen voor scheiding

In het begin van een relatie denkt geen van beide partners echt na over de mogelijkheid om op een gegeven moment te vertrekken, maar als dat gebeurt, zijn veel jongeren verloren en weten ze niet hoe ze een relatie die belastend is geworden, moeten beëindigen.Een relatie kan om verschillende redenen op de klippen lopen:

 1. Als bijvoorbeeld de ene persoon zich voortdurend ontwikkelt en de andere stilstaat, zullen zij zich vroeg of laat bij elkaar vervelen;

 2. Ontrouw een van de partners, het is niet noodzakelijk dat het kwam van het meisje, misschien een jonge man na een dergelijke daad kan gewoon niet kijken haar in de ogen;

 3. Veranderingen in het leven, zoals een echtpaar dat naar een andere stad verhuist of een promotie die veel zakenreizen met zich meebrengt;

 4. ongemak in de relatie – het gebeurt vaak dat wanneer de eerste golf van verliefdheid voorbij is, de partners zich realiseren dat ze niet eens iets hebben om over te praten;

 5. onverenigbaarheid van temperamenten. Natuurlijk kan een stel teder van elkaar houden, maar als de een vaak seks wil en de ander aan één keer per week genoeg heeft, leidt dat vroeg of laat tot een inzinking.

En, natuurlijk, de meest triviale reden voor een breuk is als je gewoon niet meer verliefd bent op je partner… Gevoelens kunnen om elke reden vervagen en zelfs zonder dat, is het gewoon dat het meisje geen opwinding meer veroorzaakt en haar gezelschap lastig wordt.

Ongeacht de reden waarom u hebt besloten om afscheid te nemen van zijn vriendin, hopen wij dat ons advies zal helpen om het zo delicaat mogelijk te maken.

Scheidingsregels

Om de pijn van de breuk zo veel mogelijk te beperken, moet je:

 1. Nodig haar uit op een neutrale plek waar je geen romantische herinneringen aan hebt;

 2. begin het gesprek met haar deugden en je respect voor haar;

 3. Spreek zelfverzekerd maar correct – vertel haar dat je een goed gevoel voor haar hebt maar geen toekomst samen ziet;

 4. Vertel haar hoe blij je met haar was, hoeveel leuke momenten je met haar had en bedank haar voor haar houding

 5. Bied aan om vrienden te blijven, zeg haar niet dat je geen vrienden meer wilt zijn;

Neem de schuld voor de breuk op jezelf, bijvoorbeeld, vertel haar dat je niet klaar bent voor een serieuze relatie, dat je er nog niet uit bent, enz..

Wat niet te doen

5435345.jpg

Als je je zorgen maakt over hoe het meisje zal reageren op de breuk..,niet:

 1. Geef de schuld aan.Het is waarschijnlijker dat ze emotioneel wordt en wrok en grieven uit… Reageer er niet op, hou je rustig, of beter nog, praat over hoe leuk je het met haar had… Maar ga niet te ver met de herinneringen, of de breuk wordt problematisch…

 2. Scandalize. Behoud van kalmte en zelfbeheersing als reactie op beschuldigingen, geschreeuw en gehuil. Het is beter om haar een knuffel te geven en vriendelijke woorden te zeggen dan een tegenreactie te beginnen die haar nog meer pijn zal doen.

 3. verdwijnen in stilte.Het is wreed om het meisje zich af te laten vragen wat er gebeurd is en waarom alles abrupt eindigde, terwijl gisteren alles nog in orde was. Dus heb de moed om jezelf uit te leggen en het in der minne te schikken, ook al voel je niets meer voor haar.

 4. Het uitmaken over de telefoon.Het is gemakkelijker om alles over de telefoon te zeggen, en als een schandaal begint te escaleren, hang je gewoon op… Maar als je een meisje echt leuk vindt, is ze het waard om te ontmoeten en je beslissing in detail uit te leggen.

Hoe maak je het uit met een meisje als je samenwoont?

Dit is het moeilijkst om uit elkaar te gaan omdat je een gemeenschappelijk leven, routine en routines deelt. Voordat je stevig begint te praten, denk na over waar je heen gaat. Als ze bij jou woont – maak je zorgen over waar ze heen gaat na de breuk. Als ze nergens anders heen kan of niet terug wil naar haar ouders, huur dan een flat voor haar en betaal voor een verblijf van een paar maanden. Zulke zorg zou de klap van je vertrek verzachten.

Als een meisje veel van je houdt

Als je voelt dat de relatie van jouw kant is uitgeput, maar zeker weet dat het meisje nog steeds erg op je gesteld is, kun je handelen in een van de volgende scenario’s.

Laat haar het zelf uitmaken

Als zij voelt dat zij zelf de beslissing heeft genomen om het uit te maken, zal het gemakkelijker voor haar zijn om er overheen te komen. Dus begin je zo te gedragen dat ze niet langer bij je wil zijn.

Opties om haar weg te duwen zijn talrijk:

 1. Onbeleefd zijn in de communicatie;

 2. onoplettendheid;

 3. op fouten in het uiterlijk wijzen;

 4. ontevredenheid over het eten dat ze kookt;

 5. Het gebrek aan geschenken, enz..

Natuurlijk zou zulk gedrag haar ook beledigen, maar het zou haar waardigheid bewaren, dat ze niet in de steek was gelaten, en haar helpen het einde van de relatie niet te betreuren.

Zo’n breuk kost tijd, dus wees bereid om nog een tijdje in haar gezelschap te zijn.

Vraag een vriend om hulp

Hoe maak je het uit met een meisje zonder haar te beledigen?

Vraag een goede vriend om met je vriendin te flirten en haar persoonlijke aandacht te geven. Dit soort gedrag helpt twee problemen op te lossen:

 1. een officiële reden geven voor de breuk – jaloezie en haar relatie met een andere man;

 2. haar helpen voelen dat iemand anders van haar houdt, ondanks jullie beschadigde relatie.

Hier is het belangrijk om niet te ver te gaan, zodat het meisje niet gelooft in de oprechtheid van je gevoelens, want in dit geval zal ze twee verraders moeten overleven.

Als je van haar houdt

Er zijn situaties waarin een breuk onvermijdelijk is, en niet omdat je geen gevoelens hebt, maar om andere redenen. Bijvoorbeeld, als ze is vreemdgegaan en je het haar niet kunt vergeven en besluit het uit te maken, maar nog steeds van haar houdt.

In dit geval kan het volgende algoritme worden gebruikt

 1. Beperk het contact en de ontmoetingen tot een minimum, probeer minder vaak de telefoon op te nemen om de verleiding te vermijden om haar te bellen of naar foto’s van haar te kijken;

 2. bezig zijn met werk of reizen met vrienden, zodat ze geen tijd hebben om na te denken over het weg zijn van huis;

 3. Jezelf voortdurend herinneren aan de redenen voor de breuk, zodat je vastberaden blijft en niet doorgaat in een relatie die onnodig is geworden.

Deze voorbereiding kan enige tijd in beslag nemen, maar zal u vertrouwen geven in uw beslissing.

Als je er klaar voor bent, vraag haar dan om je te ontmoeten op een neutrale plaats en vertel haar je voornemen om het stilletjes uit te maken. Wees beleefd, beledig het meisje niet en maak geen scène, maar bedank haar voor de gelukkige momenten en de onbetaalbare ervaring.

Kies geen restaurant of andere romantische omgeving voor het gesprek, zodat je je kalmte niet verliest. Laat het een rustige omgeving zijn die geen onnodige emoties veroorzaakt. Loop vol vertrouwen weg na het gesprek en heb geen spijt van je beslissing als je die al genomen hebt.

Om je gedachten af te leiden van je verdrietige gedachten, maak je jezelf zo druk mogelijk, verander indien mogelijk van omgeving en ga een paar dagen weg.

Als de reden voor de breuk een nieuwe liefde is..

Liefde voor een ander meisje is de meest pijnlijke reden voor een breuk, die kan leiden tot verschillende complexen en problemen met het gevoel van eigenwaarde. Dus als je een nieuwe verliefdheid hebt, probeer dan je vertrek zoveel mogelijk te verzachten:

 1. Woon een tijdje alleen, zodat je ex-geliefde niet ziet dat je meteen met iemand anders gaat samenwonen;

 2. Vraag je vrienden en familie om je ex-vriendin niet over je nieuwe relatie te vertellen.

Het is verstandig om een pauze te nemen – spring niet in een nieuwe romantische onderneming direct na een breuk. Geef jezelf de tijd om over eerdere relaties heen te stappen en je voor te bereiden op een nieuwe.

Als het meisje te opdringerig is

Als het meisje je beslissing niet wil accepteren en je niet wil laten gaan, moet je drastische maatregelen nemen… Zorg dat ze de drang verliest om bij jou in de buurt te zijn, want er is geen andere manier om haar te beïnvloeden.

Hoe maak je het uit met een meisje zonder haar pijn te doen?

U kunt dat doen:

 1. Gedraag je uitdagend – onthoud welke gewoonten haar irriteren en pas die toe, bijvoorbeeld sokken gooien, luid smakken, enz..;

 2. Stop met jezelf te verzorgen – ongewassen, onverzorgd haar, een onverzorgde baard kan een meisje haar houding doen heroverwegen;

 3. Word te opdringerig – als ze naar haar ouders gaat, volg haar, ga winkelen – hou haar gezelschap, nodig haar vrienden thuis uit – ga bij ze zitten, laat haar niet rustig praten;

 4. Bezoek haar op het werk en gedraag je zodanig dat je collega’s zich oprecht afvragen waarom je daar bent;

 5. Ga op haar nek zitten – neem een onbetaalde vakantie en leef van haar, waarbij je je uitgaven aanzienlijk verhoogt.

Dergelijke methoden lijken misschien radicaal, maar ze zullen zeker helpen om zich te ontdoen van de te vervelende vriendin die de relatie niet wil beëindigen.

Kunnen we nog steeds vrienden zijn?

Veel ex-koppels zeggen dat ze na de breuk een vriendschappelijke relatie konden onderhouden en nog steeds contact hebben.

Om erachter te komen of je vrienden kunt blijven, beantwoord je de volgende vragen:

 1. Waarom zou je dat willen doen??Als je besluit het uit te maken, wil je geen relatie meer met dit meisje. Het heeft meer zin om haar rustig en zonder vijandigheid te begroeten dan haar opzettelijk te ontmoeten en oude wonden op te halen… Als je niet klaar bent om haar helemaal los te laten, hoef je het misschien niet uit te maken en werk je liever gewoon aan je relatie..?

 2. Jullie wisten hoe je vrienden moest zijn toen jullie nog een stel waren? Zo niet, dan kun je niet en. En zo ja, waarom zou je het dan uitmaken??

 3. Hoe ziet u vriendschap na een breuk?? Alle communicatie heeft een doel. Je wilt geïnformeerd worden over haar leven of soms wil je haar zien? Als dit het geval is, kunt u zich afvragen of u klaar bent voor een breuk.

 4. Hoezeer de vriendschap met je ex-vriendin je nieuwe partner zou aanspreken? Het is onwaarschijnlijk dat de persoon met wie u wilt trouwen enthousiast zal zijn over uw relatie, dus bedenk of het de moeite waard is om meer problemen voor uzelf te creëren.

Als jullie samen kinderen of projecten hebben, moet je nadenken over het behoud van jullie vriendschap. In dit geval kunt u communicatie in de toekomst niet vermijden en is het de moeite waard na te denken over hoe u het niet kunt bederven. In andere gevallen zullen pogingen om vrienden te blijven waarschijnlijk niet tot iets goeds leiden.

Ben je zeker van je beslissing?

Voordat u zich voorbereidt op het afscheidsgesprek en uw gedrag strategieën uitstippelt, moet u ervoor zorgen dat het niet zomaar een ruzie is, maar echt het einde van de relatie. Volgens een studie van onderzoekers van de Universiteit van Kansas hervat 65% van de koppels hun relatie na een breuk om negen redenen:

 1. Ik begrijp niet waarom ze uit elkaar zijn.Als er geen globale reden is voor de breuk (verraad, overspel, beledigingen, enz.)..) Het kan de moeite waard zijn een pauze in te lassen in plaats van de relatie op te geven.

 2. Stop de interactie niet. Als een jonge man en een meisje elkaar blijven ontmoeten voor het werk of in het gezelschap van wederzijdse vrienden, is de kans op een hernieuwing van de relatie volgens wetenschappers 98%, omdat ze om elkaar heen oxytocine (het gelukshormoon) produceren.

 3. De communicatie is verbeterd sinds de breuk.Als het koppel na enige tijd weer begint te communiceren, kunnen de vriend en vriendin merken dat de spanning in de relatie weg is en ze zich op hun gemak voelen bij elkaar. Dit kan een reden zijn om weer bij elkaar te komen.

 4. De hoop dat de partner beter is kan een nieuwe poging om de relatie te hervatten aanmoedigen.

 5. Kan de tijd niet verloren laten gaan. Als het paar al enkele jaren verkering had, kunnen de jongeren besluiten dat dit een te grote bijdrage aan de relatie was. In dit geval is het gemakkelijker het verleden op te eisen dan een nieuw verleden te beginnen.

 6. Intimiteitsproblemen met een nieuwe partner doen je denken dat je vorige relatie beter was en het waard is om weer bij elkaar te komen.

 7. Niet klaar voor verandering. Velen willen geen globale verandering in het leven en geloven dat de vorige partner al een familieman is van wie je weet wat je kunt verwachten, terwijl je met de nieuwe alles vanaf nul moet leren.

 8. Het ontbreken van een eindgesprek. Als een koppel geen definitief einde maakt aan een relatie, maar deze gewoon beëindigt, begint deze in 95% van de gevallen na enige tijd opnieuw…

 9. Onwil om alleen te zijn. Veel mensen hebben een relatie omdat ze niet alleen willen zijn. Geen nieuwe partner hebben kan de aanleiding zijn om terug te gaan naar je ex.

Volgens wetenschappers is de kans op hernieuwing van de relatie dus vrij groot, dus het is de moeite waard om goed na te denken voordat je de relatie verbreekt. En als u zeker bent van uw beslissing, probeer dan zo voorzichtig mogelijk uw voet tussen de deur te houden om de gevoelens van uw ex te beschermen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: