Wat te doen als een meisje geen relatie wil, maar wel communiceert: hoe de liefde te bedrijven

Er zijn niet veel situaties waarin een meisje niet klaar is voor een relatie en toch niet weigert zich te mengen. We vertellen je hoe je erachter kunt komen of er een kans is om haar hart te winnen en hoe je het beste kunt handelen om het sneller te laten gebeuren.

Waarom zegt ze dat ze geen relatie wil?

Hoe maak je een meisje verliefd op je?

Voordat je een gedragsstrategie kiest, moet je proberen te begrijpen waarom het meisje weigert de communicatie om te zetten in een relatie.

Er kunnen verschillende redenen zijn:

 1. Een recente breuk, waar ze pijnlijk doorheen is gegaan;

 2. Angst dat de nieuwe relatie net zo slecht zal eindigen als de vorige;

 3. wil resultaten in haar carriĆØre of studie, dus is niet klaar voor een affaire op dit moment;

 4. denkt dat ze nog niet de leeftijd heeft om een serieuze relatie te hebben en te trouwen;

 5. Is nog steeds onbeslist, kiest tussen twee vrijers voor haar hart, enz..

Deze redenen zijn geen straf en bieden een kans om van een relatie een serieuze affaire te maken.

Het is echter beter om na te denken of het de moeite waard is, als een meisje je gebruikt als noodoplossing of je gewoon beschouwt als een “handige” huwelijkskandidaat. In dit geval is er weinig kans op wederkerigheid.

Als je al begrepen hebt waarom je uitverkorene geen haast heeft om over een serieuze relatie te praten, is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Tactvol en geduldig zijn goede eigenschappen, maar als je te lang nadenkt, loop je het risico in een friendzone terecht te komen waar je niet gemakkelijk uitkomt. In dat geval blijf je betrouwbaar en mogelijk je beste vriend, maar zonder kans op een romantische relatie.

Hoe bepaal je dat een meisje niet in je geĆÆnteresseerd is?

Het is belangrijk het verschil te begrijpen tussen wanneer een meisje in je geĆÆnteresseerd is, maar nog niet klaar is voor een serieuze relatie en wanneer ze je echt niet nodig heeft. Tekenen dat er geen kans is op wederkerigheid:

 1. Beantwoordt berichten monosyllabisch, zonder vervolgvragen te stellen of een gesprek aan te moedigen;

 2. Weigert haar meerdere keren achter elkaar te ontmoeten;

 3. Denk alleen aan jou als ze iets nodig heeft, bijvoorbeeld om je ergens heen te brengen, om te helpen bij het verhuizen van meubels, om geld te lenen, enz..

Als je vriendin een van deze gedragingen vertoont, ziet ze jou waarschijnlijk niet als een potentiƫle partner. Dit is ook een geval waarin je zou kunnen proberen haar zover te krijgen dat ze je teruggeeft, maar dat zal moeilijker zijn dan wanneer ze aan je toegeeft.

Redenen waarom een meisje met je praat maar geen relatie wil

Als jullie actief communiceren, naar de bioscoop gaan, naar een cafƩ gaan en regelmatig corresponderen, maar de relatie geen officiƫle status heeft, kan dat ook redenen hebben.

Dat kan zijn omdat ze dat is:

 1. Ken je niet lang genoeg, want iedereen heeft zijn eigen tempo van convergentie;

 2. Denkt niet dat je bedoelingen serieus genoeg zijn;

 3. Je zien als een gebrek, zoals niet werken, slechte gewoontes of bezitterig zijn, enz..;

 4. Heeft gevoelens voor iemand anders en beschouwt je gewoon als een goede vriend.

Deze tekenen geven aan dat het meisje twijfelt – ze is geĆÆnteresseerd in je, maar niet genoeg om zich verliefd te voelen. In dit geval moet u vastberaden handelen om de relatie snel naar een andere status te brengen.

Hoe je je niet moet gedragen

Hoe maak je een meisje verliefd op je?

Als je ziet dat ze gewillig met je praat maar haar gevoelens niet toont, word dan niet boos en verpest je relatie met haar niet volledig.

Zelfs als je dergelijk gedrag beledigend vindt, doe het dan niet:

 1. Agressie tonen of driftbuien – dit ontmoedigt het meisje volledig om contact met je op te nemen;

 2. Een masker van minachting en onverschilligheid tonen na indringende avances – het is beter het gesprek waardig en zonder gezichtsverlies te beĆ«indigen;

 3. Geruchten over haar verspreiden is niet aardig en zorgt ervoor dat je er slecht uitziet tegenover anderen.

Als je je realiseert dat het meisje echt geen relatie met je wil, is de beste oplossing om over te schakelen op een ander object en het huidige gesprek te stoppen.

Hoe krijg je een meisje dat geen relatie wil – een algoritme voor actie

Er zijn bepaalde gedragsregels die in acht moeten worden genomen om door je partner te worden beantwoord. Hier zijn onze tips om je vriendin tot wederkerigheid te bewegen.

Blijf in de buurt

Als een meisje met je communiceert, is dat al een indicatie dat ze in je geĆÆnteresseerd is. Dit geeft je een kans om je gevoelens te consolideren door er altijd voor haar te zijn. Interesse in de dagelijkse activiteiten, het leven en de hobby’s van je vriendin. Meisjes houden van aandacht, dus vroeg of laat zal ze dit gedrag waarderen en een warme band met je krijgen.

Probeer haar voor je te winnen

Laat de aandacht niet passief zijn, laat haar zien dat je geĆÆnteresseerd bent in haar als meisje: geef haar bloemen, geef haar complimenten, vertel haar wat je voor haar voelt. Wees niet bang om melig te klinken – het mooie geslacht houdt van een romantisch gebaar, zelfs als ze trots en onafhankelijk willen lijken.

Verander je tactiek

Als uw pogingen niet werken, neem dan een pauze en schrijf of bel een paar dagen niet. Kies zelf de duur van dit gedrag, maar zo dat ze tijd had om je afwezigheid op te merken, maar vergeet je niet. Het is het beste om vijf tot zeven dagen te verdwijnen en dan te sms’en of te bellen… Je hoeft de reden van je afwezigheid niet uit te leggen, maar als ze ernaar vraagt, moet je zeggen dat het om iets dringends gaat.

Het goede nieuws is dat als ze gewend raakt aan alle aandacht die ze krijgt, ze misschien gevoeliger is voor jouw gebrek aan aandacht in haar leven. Zulk gedrag zal haar op zijn minst kwetsen en jouw belang voor haar vergroten. Ze zal hoogstens niet terug willen naar hoe het was, maar de dingen naar een hoger niveau tillen…

Ga niet te ver – verdwijn niet voor langere tijd en verwacht niet dat ze eerst belt. Jouw taak is om haar aandacht te krijgen, niet om haar boos te maken

Haast je niet

Zelfs als je haar de volgende dag na het daten wilt kussen en zijn liefde wilt verklaren, moet je je inhouden. Hoewel sommige meisjes verrast zullen zijn door je volharding, zullen de meeste voorzichtig reageren. Er zullen onmiddellijk twijfels zijn over de ernst van de gevoelens die zo snel opkwamen en je kunt worden gezien als te flirterig.

Geef geen ultimatums

Als je al een tijdje een relatie hebt en het beu bent het niet te weten, zou je haar rechtstreeks kunnen vragen wie zij denkt dat jij in haar leven bent. Maar doe het voorzichtig, zonder ultimatumtaal te gebruiken.

Als je het meisje vertelt dat jullie vanaf morgen een stel zijn of dat ze je niet meer zal zien, zal ze waarschijnlijk de tweede optie kiezen. Zelfs als ze jou niet wil verliezen, is het belangrijker dat ze haar recht behoudt om haar eigen beslissingen te nemen.

Hoe word je verliefd op een meisje?

Wees niet zo overbezorgd

Over beslissend en proactief gesproken, overschrijd uw grenzen niet. Aanhankelijk zijn en het hof maken in plaats van fysiek optreden is belangrijk.

Probeer haar alleen te kussen als je van haar kant een hint van wederkerigheid ziet, anders komt er misschien geen tweede kans. Bovendien, niet “hun handen loslaten”, dergelijk gedrag maakt onmiddellijk een einde aan verdere pogingen om naar het volgende niveau van de relatie te gaan.

Maar het hoeft tactiele sensaties niet volledig uit te sluiten. Af en toe knuffelen, lichte aanrakingen op de taille, handpalmen, knieĆ«n zullen emoties opwekken en hem helpen zien of jullie die “chemie” tussen jullie hebben.

Speel niet in op jaloezie

Een veel voorkomende tip is om ostentatief te pronken met je avances aan andere vrouwen om je date jaloers te maken. Maar dit is een riskante methode omdat:

 1. Leidt tot twijfels over de oprechtheid van je gevoelens;

 2. Geef een ander meisje een reden om haar hoop tevergeefs te vestigen…

De gevolgen van het gebruik van een dergelijke methode kunnen dus meer moeite zijn dan ze waard zijn, en niet alleen niet helpen om je doel te bereiken, maar het ook belemmeren.

Ontwikkel jezelf

99% van je tijd geven aan het meisje dat je leuk vindt is een slecht idee. Zelfstandige mensen die weten wat ze waard zijn en vertrouwen uitstralen zijn aantrekkelijker. Als u al lange tijd een nieuwe zaak wilt beginnen of van baan wilt veranderen, is dit het moment. Wees niet bang dat je niet genoeg tijd aan je vriendin kunt besteden, een drukke jongeman wekt meer belangstelling en respect op dan een man die niets te doen heeft en bij de eerste de beste oproep klaar staat om naar zijn uitverkorene te rennen.

Beperk haar niet

Stel geen specifieke grenzen voor het meisje, probeer niets te verbieden… Zelfs in stabiele relaties maakt dit soort gedrag de relatie slechter. En in het begin van kennismaking en communicatie ontmoedigen zulke beperkingen de uitverkorene alleen maar…

Maak tijd voor je afspraakje, maar vraag niet waarom ze vanavond niet kan… Probeer niet haar telefoon te controleren of een lijst van mensen met wie ze op een dag contact heeft. Geef je vriendin een gevoel van vrijheid, samen met het gevoel dat je er altijd bent en ze zal de houding snel waarderen.

Als ze aanbiedt om vrienden te blijven, zeg dan ja

Je kunt niemand dwingen om van je te houden. Als een meisje geen relatie met je wil, betekent dat niet dat je haar niet waard bent. Als zij voorstelt vrienden te blijven, zeg dan ja, zo blijf je dicht bij haar en krijg je een echt intieme relatie. Na verloop van tijd zul je degene ontmoeten die je waardeert en gelukkig maakt.

Er zijn dus vele redenen waarom een meisje geen relatie wil, maar wel actief communiceert. Bijna allemaal geven ze je de kans om met de juiste instelling een stapje hoger te komen, dus het enige wat nodig is, is een beetje tijd en geduld.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: