7 tekenen dat een man echt van je houdt

Er zijn tonnen boeken en handleidingen geschreven over de verschillen in denken en gedrag tussen mannen en vrouwen, maar er is één aspect van de relatie dat hen echt verbindt – en dat zijn natuurlijk de gevoelens van liefde. Bijna alle complotten en kunstwerken zijn opgebouwd rond relaties, en zelfs als de Trojaanse oorlog zich voordoet, zoek natuurlijk naar Helena de Schone. Mannen hebben teder, heftig, hartstochtelijk, geduldig, aanhoudend lief… Maar hoe weet je dat deze man zwaar in jouw richting ademt en serieus verliefd is?.

7 tekenen dat een man echt van je houdt

Waarom ze vermomd zijn

Zodra een vrouw de eerste tekenen van verliefdheid voelt, is ze klaar om erover te praten zonder haar mond te houden. Maar mannen zwijgen meestal en laten hun houding liever zien door hun daden. En zelfs na enkele jaren huwelijk krijgt een vrouw nauwelijks de gekoesterde woorden van erkenning op belangrijke feestdagen.

Mannen zijn gewend afstand te nemen, in een hinderlaag te wachten, het doelwit van verre te beoordelen, maar als ze besloten hebben dat het de juiste ontmoeting is, zijn ze bereid zichzelf binnenstebuiten te keren om te krijgen wat ze willen. Ze besluipen en achtervolgen letterlijk hun gekozen prooi, uiteraard met sociaal-culturele vaardigheden. Terwijl vrouwen “voor het geval dat” met iedereen flirten en flirten, anderen hun vraag naar hen en hun vrouwelijke charme tonen.

Het is de natuurlijke manier van doen, Dat een man “geen tijd heeft” om zijn gevoelens te tonen, hij wordt gedwongen om op zoek te gaan naar een veilige grot en voedselvoorraad, alle tederheid wordt bewaard voor later. Maar als mannen minder snel hun gemoedstoestand tonen, betekent dat niet dat ze blekere, onuitgesproken emoties hebben… Laten we denken aan de meesterwerken uit de literatuur en de schilderkunst, die door “ruwe”, “ruige” mannen zijn gemaakt.

Mannen tonen hun gevoelens situationeel, Als de stemming en de omgeving het toelaten, kunnen vrouwen de klok rond babbelen over onaardse passie, ongeacht de buren in de bus of de aanwezigheid van een commercieel directeur op kantoor. Niet alleen intimideren vrouwen voortdurend openbare bekentenissen en bewijzen van genegenheid, ze houden ook van de “luide” tekenen van aandacht, hekletters en rode teddybeerharten, vooral voor degenen die het nog niet begrepen hebben – voor deze vrouw vallen mannen op een stapel.

Tekenen van een relatie dringen letterlijk door in hun sociale netwerken en telefoongesprekken, ze staan klaar om elke minuut verslag te doen van gezamenlijke diners en uitstapjes naar de dichtstbijzijnde supermarkt, omdat het zo interessant en opwindend is, een exclusieve ervaring.

Bovendien willen mannen niet afhankelijk worden van vrouwen, want emoties, gevoelens binden mensen op betrouwbare wijze, maken het mogelijk te manipuleren. En na het afscheid zijn het mannen die langer en harder lijden dan vrouwen die “zonder de kassa te verlaten” een nieuwe vrijer kunnen vinden.

Het ego van mannen is een merkwaardig iets; het doet hen hun eigen capaciteiten overschatten, terwijl vrouwen zich voortdurend zorgen maken over hun aantrekkelijkheid. Mooie dames zijn bereid alle offers te brengen om “de voorraad op te krikken” en nog charmanter te worden. Ze ondergaan helse cosmetische procedures, gebruiken allerlei trucs, waarvan de helft een man niet eens zal opmerken.

Dus, om zijn eigenwaarde een man zal stilletjes kwellen zichzelf en wachten op een gunstige locatie van de sterren te behagen, gewoon niet lopen in een weigering of ontevredenheid van een vrouw. Het stopt de vorige negatieve ervaring – wat te verbergen, veel vrouwen zijn niet briljant slim en gehaaid, kan ruw weg te duwen en vernederen een man die ze niet leuk vond.

Vrouwen kunnen lange tijd verleidelijke signalen geven en dan de aanbidder brutaal teleurstellen. Mannen worden niet alleen gedwongen in de rol van bedelaars, hardnekkige sollicitanten, maar lopen ook het risico afgewezen te worden. Terwijl vrouwen als koninginnen zijn, die verliefde bezoekers accepteren en resoluties uitdelen.

Bovendien zijn mannen de meest sociale wezens, zij worden gekenmerkt door een roedelmentaliteit, zij hebben de neiging de stereotiepe regels van hun omgeving te volgen. Vrouwen treden vaak op tegen de regels van de maatschappij en proberen zich te onderscheiden, hun gebrek aan remmingen en complexen te tonen. Als we deze dichotomie vergelijken, krijgen we deze tegenstelling: mannen proberen het collectief te gehoorzamen en blijven onafhankelijk in persoonlijke relaties. Vrouwen daarentegen breken de regels van de maatschappij en onderwerpen zich volledig aan hun “meester” en heerser over het lot.

Daarom willen mannen snel alleen zijn in een geschikte omgeving om hun prooi volledig te vangen. Vrouwen houden van publieke aandacht, ze willen samen met een man naar bioscopen, restaurants en openbare gelegenheden, om zo de afgunst en verrukking van anderen op te wekken.

Mannen, in tegenstelling tot vrouwen, proberen geen gevoelens te imiteren om hun partner te behouden. Een vrouw kan doen alsof ze verliefd is, zorgzaam, gekwetst, overstuur, een man vertrouwt haar gewillig, omdat hij ook een veilige plek wil waar je kunt ontspannen van de jacht en volledig tot rust kunt komen. Maar als hij erachter komt dat hij bedrogen is, zal hij erg gestrest zijn en het als een aanslag op zijn leven beschouwen…

Een vrouw kan vele malen gekwetst en vergeven worden, terwijl een man verwondingen lang kan verdragen en overwinnen. Maar als zijn frustratie een hoogtepunt bereikt, zal niets hem bij de bedrieger houden. Hij zal het samenleven genadeloos vernietigen en verder trekken op zoek naar warmte en comfort.

Tekenen van een verliefde man

Zeven tekenen dat een man echt van je houdt

Voortgaand op het thema van de verschillen in vrouwelijke en mannelijke psychologie, kunnen we vaststellen dat dit ook geldt voor gedragskenmerken van minnaars. Mannen denken en handelen concreet, niet primitief, zoals sommige bekrompen mensen denken. Als een man een afspraakje in bed wil afmaken, kan hij zeggen: Ik wil nu graag bij je blijven, maar als een vrouw intimiteit onder vier ogen wil, zegt ze: Laten we de beste regels uit de poëtische erfenis van Baudelaire in herinnering brengen.

Daarom moeten de handelingen van mannen worden geïnterpreteerd vanuit een praktisch standpunt, een man handelt meestal doelgericht, terwijl een vrouw in staat is tekenen van aandacht te geven om “haar repertoire te verbreden”. Een man bereidt van tevoren geschenken voor, de juiste woorden, en een vrouw oefent poses en gebaren, mysterieus-onaantrekkelijke gezichtsuitdrukkingen.

Hij steunt een vrouw graag in alle activiteiten en hobby’s, als ze van paardrijden houdt zal ze proberen de draf en de galop onder de knie te krijgen. Hieraan moeten we toevoegen dat vrouwen, integendeel, zullen proberen de belangen van hun partner ondergeschikt te maken, zijn smaak en voorkeuren te “fixeren”…

De Amerikaanse psycholoog Arthur Aron, professor aan de Stony Brook University in New York, stelde een interessante theorie voor over interpersoonlijke relaties, die in verschillende richtingen kan worden gestimuleerd en ontwikkeld. Hij is degene die heeft bepaald waarom een man een aantrekkelijke vrouw langer probeert aan te kijken – zo onthoudt hij haar gewoonten, analyseert hij de non-verbale tekenen van de relatie, legt hij een speciaal oogcontact dat anders met argwaan wordt bekeken.

  1. Geeft extra aandacht– is bereid te luisteren naar lange monologen over het weer en jacquard breien. Het delen van tips over het kweken van vetplanten, het begrijpen van zoopsychologie. Neemt alle problemen als zijn eigen probleem, probeert te helpen met advies of praktische interventie. Het is instinctief gedrag om te zorgen voor een potentiële partner die langverwachte nakomelingen kan voortbrengen…

  2. Probeert indruk op je te maken– geeft om de schijn, neemt alle soorten van krediet voor “Greenpeace” en programmering vaardigheden. Reciteert militaire heldendaden en toeristische avonturen, spreekt over aanstaande beloningen en prestaties.

  3. Proberen te interesseren, wederzijdse gevoelens op te wekken..– Plotseling ‘verdwijnen’, expliciete bekentenissen doen om te laten zien dat hij je vertrouwt. Biedt ongebruikelijke activiteiten of uitstapjes aan.

  4. Probeert te handelen naar zijn emoties– De strijd om de aandacht van een vrouw wordt niet gewonnen door de slimste en mooiste, maar door de meest interessante en onconventionele persoonlijkheden. Als een vrouw geamuseerd is door een grap van een man, betekent dit dat ze klaar is voor een romantisch vervolg.

  5. Voert atypische handelingen uit– Verandert zijn gebruikelijke gedragspatroon afhankelijk van de interesses en voorkeuren van de vrouw. Kan instemmen met het bijwonen van een concert met orgel- en vioolmuziek, hoewel hij meestal naar Viking Metal luistert.

  6. Verandert zijn gebruikelijke afstandProbeert voortdurend de persoonlijke afstand te verkleinen, raakt toevallig, stelt provocerende vragen en deelt zijn eigen uiteenlopende ervaringen om te laten zien waartoe hij in staat is in een kritieke situatie.

  7. Is nerveus over concurrenten en rivalen– Ongeacht het wederzijdse gedrag van een vrouw, behandelen mannen het object van hun affectie als een eigenaar. Een man is ervan overtuigd dat als hij er nu niet in slaagt zijn gevoelens beantwoord te krijgen.

In ruil voor deze onmiskenbare uitingen van genegenheid, verwacht een man echt vertrouwen en tenminste een beetje oprechte bewondering. ✅ Een man moet zijn gevoelens niet opslaan, uitstellen, maar ze de warmte van zijn hart geven

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: