7 tips voor wie bang is om te beginnen met repareren

Een huis renoveren is eerlijk gezegd een ingewikkelde zaak. Geld, tijd, controle, zenuwen – dit alles schrikt nieuwkomers niet de slimste vooruitzichten af, waardoor de reparatie vele jaren wordt gerekt. Ik zal proberen de mythes over renovatie te ontkrachten, en wat nuttig advies geven voor degenen die het doen. Daar gaan we!!

1. Eerst en vooral, renovaties met verve aanpakken en inspiratie! Denk alleen aan het feit dat u het huis ten goede verandert, het comfortabeler en moderner maakt, zoals u het wilt. Het belangrijkste is om nieuwe kennis en ervaring op te doen en van je huis te houden. Stel je dus positief op en je verbouwing zal vlotter verlopen.

2. Denk aan, Heeft u een complete renovatie nodig?. Bent u van plan uw appartement te verhuren?? Of ben je gewoon aan het opfrissen?? Dan komt u misschien weg met eenvoudige muurkleurveranderingen en het herschikken van meubilair. Je familie zal binnenkort een nieuwe aanwinst hebben..? Haast je dan niet om kamers samen te voegen en een studioflat te maken. Kinderen groeien snel op en verhuizen naar hun eigen kamer. Ga zitten en overdenk alles zo rationeel mogelijk, zodat u niet opnieuw hoeft te doen waar u aan begonnen bent of, omgekeerd, geen tijd en geld verspilt aan globale herontwerpen.


Lees ook:

  • Geld besparen op renovaties
  • 10 tips voor wie zijn woonkamer wil renoveren
  • 10 dingen voor uw volgende badkamerrenovatie

Fragment van een project van Irina Fefelova.

3. Meteen beslissen hoeveel u wilt uitgeven aan de renovatie En geef het niet op. Begin niet je hele huis te renoveren als je maar genoeg geld hebt om een paar kamers te renoveren. renovatie- het is een sleur, dus meer uitgeven maakt je alleen maar negatief en prikkelbaar. Stel prioriteiten en geef geld uit aan wat je wilt uitgeven.

Fragment van het project gerealiseerd door Irina Fefelova.

4. De juiste aannemers kiezen. Als uw renovatie zal doen ongeteste bouwers, is er een kans te misrekenen en met een budget, en met de timing en materialen. U kunt bouwers controleren door uw vrienden, collega's of ontwerpers om aanbevelingen te vragen.

Fragment van een project van Irina Fefelova.

5. Werk niet aan een 100% voorschot – professionele bouwers voeren werken in fasen uit en zijn voorbereid op een dergelijke betalingsvorm. Beheer uw eigen aankopen of heb een strakke controle over uw werknemers. Aarzel niet om bonnetjes te controleren, geef te veel uit aan materialen.

Fragment van een project uitgevoerd door Irina Fefelova.

6. Als u zelf renoveert, de markt onderzoeken. Ja, het kost tijd, maar het bespaart op materiaal… Het is niet altijd het meest geadverteerde product De beste. Lees de forums, krijg advies van een ontwerper, zoek de beste kwaliteit-prijsverhouding materiaal.

Projectfragment uitgevoerd door Irina Fefelova.

7. Zodra de materialen zijn gekozen, Schrijf alle items op, Bepaal waar je de materialen hebt gekocht. Zo kunt u de namen onthouden en na verloop van tijd de nodige materialen toevoegen – bijvoorbeeld om een andere kamer te renoveren.

Een fragment van het project van Irina Fefelova.

Het belangrijkste is Wees niet bang om te renoveren, geniet ervan en experimenteer! Uw huis Het is een weerspiegeling van jou, je fort, je haard. Besteed een beetje meer tijd aan uw huis en het zal zich terugbetalen in termen van comfort, levensduur en gezinswelzijn.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: